Copilasi de Iulie - August 2004 * 70
Raspunsuri - Pagina 10
cristalina spune:
La multi ani Adela!
Multi si fericiti alaturi de cei dragi!
Am scris ieri un mesaj care s-a pierdut in neant...
Corina imi pare rau de ce s-a intamplat!
Tare greu trebuie sa fie...
(din pacate nu stiu nimic despre camine sau persoane care ingrijesc la domiciliu)
Andries, noi ne trecem pe lista dar cu o mica stelutza (avem muuulte chestii de rezolvat dar eu sper sa nu fie probleme). John a spus ca el se baga numai la munca de jos , sectoare, curatzat cartofi, facut mancare...numai sa nu-l puna nimeni sa aiba grija de alti copii ca-i sar mamele in cap daca se zgarie
Noi suntem nevoiti sa ne apucam de renovari, sa punem centrala (apartamentul e pe trei coloane, toate tzevile trebuie sa treaca prin hol sau prin fata usii de la balcon, e o mare nebunie ...primul calcul ne-a dus la 20.000 lei...noi. Dar cred ca este subevaluat )
Vineri am deadline pentru proiect, posterul si prezentarea pentru conferinta de saptamana viitoare si cireasa de pe tort o faza de proiect pe care trebuie sa o predau musai...ihhh
O zi minunata sa avem!
cristalina spune:
Am admirat si tzucureii...mi-a placut la maxim cum dadea cu matura Ilinca si cum curata porumb Ionut
Dorsilia spune:
hello
La multi ani Adela!
Moniq, e mai rentabil oare sa va puneti centrala la apartament la bloc, presupun ca ati facut ceva calcule despre cum vor arata facturile la gaz. Si noi ne gandeam la pus centrala dar nu stiu, nenea ce ne-a consiliat nu ne-a incurajat asa ca nu stiu, mai culeg pareri si de la voi
Corina, imi pare rau ca esti iar necajita, in Bucuresti nu cunosc situatia, nu stiu sa te indrum, dar poti sa te orientezi poate spre un azil privat pentru persoane varstnice si cu handicap, unde au servicii medicale nonstop si fac si recuperare, daca exista asa ceva in capitala, ma gandesc ca trebuie sa existe totusi.
Roxana, imi poti recomanda prin CT si mie un parc ca ala in care ati facut voi poze, pt ca anul trecut la un mom dat copiilor le era dor intr-o dupaamiaza mai ploioasa de mers in parc si am colindat in zadar statiunea fara sa gasim ceva pe care sa se poata si ei legana macar, sau un tobogan...noi o sa venim in Eforie Sud, dar mai bagam cate un drum prin CT la Selgros, pt aprovizionare si mi-ar prinde bine sa stiu si de un parc ok, le-a placut tare mult copiilor poza cu toboganul ala metalic si luuuung pe care incapea si Mugur cred
ca veni vb de concedii, am discutat aseara cu soferul familiei si cum noi avem planificata deplasarea la mare in prima decada a lui iulie, dupa care la intoarcere ne oprim 3 zile la munte la soacra-mea, la Brad, a spus ca ii e imposibil sa mai poata pleca si in august, cum e singurul sustinator financiar al familiei are proiecte pana peste cap, el centreaza el da cu capul, il inteleg, deocamdata asta e situatia la noi. M-a incantat tare mult ideea dar nu mi-am pus problema ca nu e asa simplu de ajuns, totusi e o distanta de parcurs. Astia doi mici ai mei niciunul nu ar dormi fara mine. Singura cu ei nu ma incumet sa plec la drum cu trenul:( Sunt convinsa ca va fi distractie maxima acolo, o sa ma delectez cu poze si filmulete pe care sper ca le veti face acolo si voi spera ca poate daca totul va iesi super veti reitera intalnirea si la anul
ma duc la bucatarit
o zi linistita sa avem cu totii
Andries spune:
La Multi Ani Adela! Sa fii sanatoasa!!
Eu azi ma "delectez" cu meetinguri si cu confectionatul de power pointuri. Norocul meu ca am simtul umorului (negru) destul de dezvoltat ca altfel probabil albeam in 3 luni in firma asta. Toate multinationalele din lumea asta cred ca ar vrea sa fie si cu slanina'n pod si cu buzele unse...daca s-ar putea numa' profit ar fi rai nu alta. Cum sa facem sa scadem cheltuielile, sa gasim munca ieftina si cat mai calificata, sa nu vrea lumea concedii vara (noi avem o mare problema cu asta...) etc etc.
Lia imi pare rau, dar te inteleg. Cum am putin timp actualizez lista cu toate confirmarile. Concediul la mine e... cand vor muschii mei... am imbatranit destul ca sa nu ma mai impresioneze fitzele de companie. Avea bunica o vorba, sapa din mana nu ti-o ia nimeni maica!
Andries
roxanaz spune:
Lia, iti zisei de cand m-ai intrebat: parcul este in zona Constantei de la limita cu mamaia - se numeste Tabacarie. intrati in constanta pe la selgros apoi o tineti tot inainte pe un singur bulevard si dupa cam 5km aveti pe dreapta City Mall - acolo e si parcul, pe dreapta. inca 1 km si ajungeti in Mamaia.
Dorsilia spune:
Roxana, imi pare rau nu am vazut raspunsul, merci inca o data, sigur o sa trecem pe acolo
roxanaz spune:
pai atunci dati un semn sa ne vedem in za park. sau in alte parti ca io-st cam satula de locul ala
Dorsilia spune:
da, dam un semn, sa ajungem cu bine si sa fie vreme faina de balaceala...astia micii de la craciun sunt cu gandul doar la mare