Copilasi de Iulie - August 2004 * 70

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Roxana, pe Eva nu am incadrat-o inca la cazarea cu fetele pentru ca nu stiu daca "se lasa cazata departe de mami", dar daca crezi ca nu plange o bagam in gasca.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

din motive obiective nu ma poci inscrie, dar te felicit, andries, sunt sigura ca va iesi ceva frumos si ca o sa va simtiti minunat, cu mic si mare.
in alta ordine de idei, vazut pat si eva, hmm, mi-e dor de mare

Mergi la inceput

Imi pare rau Carmen, dar daca te razgandesti ne va face placere.
Acum, am gasit un link mai vechi cu poze de prin 2008 http://busteni.idilis.ro/ pe vremea cand mama se mai ocupa cu inchiriatul. Sunt pozate camerele de sus, baia de sus, livingul si bucataria; acum bucataria e altfel mobilata, baia de jos nu apare in poze si nu mai exista TV decat in living si in una din camere. Oricum, dati ignore la pretul de inchiriere, pentru tabara asta va fi numai pretul de cost.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries, te rog sa spui un pret asa rapid, mie mi place cum suna

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ptr noi e indiferent care saptamana, oricum am vacanta in ambele, deci 1-15 august.
pe Eva nu cred ca o putem baga cu fetili ca nu lasa pe nimeni sa doarma dupa 6 dimineata . poate doar cu Oana de Cristal
dar Patrick as baga mana in foc ca vrea cu baietii. ar fi interesant.
si ma bag la gatit cel putin o zi
incerc sa o sun si pe Olivia cand am timp, dar cred ca vor fi "pro"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Va pup fetili,
super planul vostru de tabara felicitari Andries!! ne-ar placea tare mult si noua dar din pacate nu putem face planuri pe termen asa de lung data fiind starea grava in care se afla mama mea care a suferit un accident vascular si e de trei saptamani internata la terapie intensiva, paralizata si semiconstienta. Cine stie, poate ne ajuta dumnezeu sa fie mai bine pana atunci si sa ne putem tine de planul nostru de a veni in Ro la inceputul lui august.
Rugaminte mare, daca stiti in buc o persoana de incredere sau o firma/fundatie etc pt ingrijire la domiciliu? si un camin civilizat ar putea fi interesant la un moment dat daca exista asa ceva... ca sa nu stricam atmosfera de planuri de vacanta aici, am deschis subiect la discutii generale

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Andries, te rog sa spui un pret asa rapid, mie mi place cum suna

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Pai nu am ce pret rapid sa va spun pentru ca nu stiu.
Consumul de gaz+electricitate pe o saptamana de vara nu il stiu, trebuie sa ma uit in facturi, nu am avut timp, 200 ron? 300 de ron ar fi un maxim zic eu. Oricum il impartim la 12 sau 14 sau cati vom fi. Consumul de mancare: depinde ce vrem sa le dam de mancare. Ar fi 20-30 de ron pe zi/copil, 3 mese, maxim zic eu. Ar mai fi un cost pentru gunoiul menajer, sa vorbesc sa ne ia una-doua pubele (dar e minor oricum). Deci 300ron/10 = 30 plus 30 ron masa*7 zile =210 ... sa spunem 250/copil? Asta daca ne gospodarim singuri.

Deci va ganditi. Eu ma ofer sa am grija de copiii mai mari chiar si fara parinti, ii aduceti, ii lasati si mai veniti peste o saptamana.

Sau daca va e frica sa-i lasati stiu ca e greu putem sa facem tabara combinat, copii interni care dorm ca in tabara, in vila si copii externi "day in" care dorm la pensiune cu parintii si fac join cu tabara de la 9:00 pana la 19:00 (un soi de gradinita), dar care mananca 3 mese cu toata gasca. Pun pariu ca dupa 2 zile, toti vor vrea sa "doarma in tabara".

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

corina, imi pare tare rau!

Citat:
citat din mesajul lui corianai

Va pup fetili,
super planul vostru de tabara felicitari Andries!! ne-ar placea tare mult si noua dar din pacate nu putem face planuri pe termen asa de lung data fiind starea grava in care se afla mama mea care a suferit un accident vascular si e de trei saptamani internata la terapie intensiva, paralizata si semiconstienta. Cine stie, poate ne ajuta dumnezeu sa fie mai bine pana atunci si sa ne putem tine de planul nostru de a veni in Ro la inceputul lui august.
Rugaminte mare, daca stiti in buc o persoana de incredere sau o firma/fundatie etc pt ingrijire la domiciliu? si un camin civilizat ar putea fi interesant la un moment dat daca exista asa ceva... ca sa nu stricam atmosfera de planuri de vacanta aici, am deschis subiect la discutii generale

Mergi la inceput

Ok Rox, deci o iau ca pe o confirmare. Daria a confirmat de asemenea.
Astept impresii in continuare (si confirmari).

Cori, am citit subiectul o sa incerc sa obtin eu ceva recomandari pentru firme/camine. Imi pare rau, stiu prin ce treci si stiu cat e de greu. Sa dea Domnul sa fie bine.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori, de abia acyum am vazut subiectul de la generale, nu stiu cum dumnezeu mi-a scapat!! doamne cat de rau imi pare de mama ta. nu stiu pe nimeni sa poata sa faca asta iar centre de ingrijire in afara de cel de la Saftica nu am idei.
tot prin agentii cred ca gasesti persoane mai serioase, si ptr ca exista un contract le poti trage la raspundere.

Mergi la inceput