Copilasi de Iulie - August 2004 * 70

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Am si eu o zi mai relache la munca, englezii stau acasa cu ocazia nuntii, asa ca am stat cumintei si am urmarit si noi nunta live pe Net.

Misto ideea cu tabara la Busteni, eu stau prost cu concediul dar, cum sunt indragostita din copilarie de zona aia, m-as baga sa il las pe el in tabara, sa ma bag si eu la ceva activitati dar sa stau cuminte cu husbandul pe la vreo pensiune prin zona :)
Andries, manager de proiect, asteptam planurile !

Chiar as avea nevoie de asa ceva, am niste nemultumiri care ma afecteaza destul de serios si mi-ar trebui o iesire cu kinder-ii! Si cu voi!!!

V-am pupat, eu am week-end prelungit rezervat pentru gradinarit, e Bank Holiday luni in UK si ne-au dat si noua liber!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

... si s-au sarutat pe balcon si am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa! Doi copii frumosi - aseara am urmarit un documentar la BBC despre cum s-au intilnit cu amanunte care n-au fost date pina acum, povestea lor si pur si simplu e o 'poveste de dragoste a doi adolescenti ' . Mi-ar fi placut sa mai fie o persoana acolo , dar asa a fost sa fie. Cit de fericita ar fi fost ea astazi !

Andries- daca primiti si vorbitori de engleza si oranizati in august - vin cu Alex. M-am prapadit de ris sapt trecuta ce englezo-romana vorbea cu prietenul lui din tara care a stat la noi 10zile.

un wk-end palacut va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

...poate a fost si ea la nunta...un inger pazitor...
Destul de complicat pentru fata asta, toata lumea se asteapta intr-un fel sa-i calce pe urme...

Acum am aflat ca avem concursul de pian pe 13 mai...eu nu sunt in tzara, John are de obicei vinerea consiliu de directie iar Maria e cu capul in nori de fiecare data cand canta. Sa vedem ce-o iesi...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Ce-ati zice sa organizam o tabara pentru ai nostri? Eu ma ofer sa pun la bataie o locatie in Busteni si sa organizez cazarea si masa (la pret de cost, adica mai mult decat costul pe gaz si pe mancarea din carefour nu o sa fie, daca e vara gazul o sa fie foarte putin pt ca dam drumul la centrala numai pentru apa calda si cateva ore noaptea sa fie cald in camere) si fac si program de activitati care va include lectia "cum sa-mi fac bagajul singur" . Ce parere aveti?

Andries

Super idee, si daca e in vacanta de vara venim si noi.
Si eu ca Mani, daca e in august venim si anul acesta. Si noi vorbim romana...chiar daca suna uneori ciudat: "niciodata am mancat", "poate sa fie orice de culoare"...de fata mami traduce din engleza. Asa ca mani, daca e in august vor fi 2 vorbitori de engleza, poate trei daca vine si Olivia cu Luca.
Pentru vara urmatoare planific sa stau 2 luni in Romania, asa ca please hotarativa si poate devine o traditie. Ar fi tare frumos.
Andries chiar daca se materializeaza sau nu idea, tot le meriti pentru energia si daruirea cu care te implici in actiuni.

Eu sunt suparici...acum in momentul acesta nepoata mea e in biserica, si se cununa...si eu ar trebui sa fiu acolo, dar nu s-a putut...ufff departarea asta care omoara.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dears
deci acu ff serios, si noua ne-ar conveni in august! deci hai sa punem pe picioare proiectu' Andries, daca ai nevoie de ajutor.. sunt aci!
mai, la noi iar a venit toamna. ceata si 10 grade. nu acum pe bune... nu stiu ce are vremea cu noi anul asta dar ne cam "tine la rece"
am pus cateva poze mai vechi si eu, le gasiti aici
ma apuc de munci... sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

si aici a venit frigul, tot 10 grade si tot ploua de ieri

Roxana, tare dragalasi copiii, si mi-a placut si parcul cu tobogan imens, unde e parcul acela la voi in zona ? as da si eu o tura cu copiii prin asa parc atunci cand venim la mare. by the way, oare cum o fi vremea la inceputul lui iulie? sper ca va fi ok de balaceala

pentru cine mai e fan gradinarit, intreb si aici, as putea oare sa seman seminte de rosii cherry in ghiveci si sa obtin si rosioare la bloc? nu productie cat sa fac bulion, dar macar asa sa vad si eu 5 rosii pe o planta:) mi-a spus cineva ca obtine rosii mici cultivandu-le intr-un ghiveci la bloc, si am fost oarecum sceptica, de aia va intreb si pe voi, ati experimentat asa ceva?

o zi buna sa avem cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, parcul este in apropiere de mamaia, in zona mall-ului (tabacarie se numeste) presupun ca se mai incalzeste la inceputul lui iulie. sper de fapt, ca cu vremea de anul asta... nu mai zic nimic
de rosii nu stiu, cred ca trebuie luate rasaduri nu seminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutari si de la noi. Ieri si azi a plouat, acum e mai ok. Speram sa tina vremea cu noi si cu iesitul pe bicicleta
Sambata am stat o groaza afara, am fost rupte amandoua, am fost la festival, Giulik este toata o voie-buna si chef de dans nu mai vroia sa plece.

Rox, sunteti foarte frumosi cu totii

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata’

Ma bucur ca va place ideea mea. Eu sunt mare amatoare de astfel de escapade, mai ales daca si copiii au program si nu se plictisesc.

Lista preliminara este (in ordinea inscrierilor):

Daria cu Giulia;
Monica cu Maria si Oana (4 ani) (si John presupun).
Lia cu Dan si Andreea (4 ani jumatate) (si sotul)
Gabi (Robi) cu Matei (si sotul)
Mani cu Alex (si sotul?)
Liliana cu Adela (si sotul?)
Roxana cu Pat si Eva (2 ani jumatate) (si sotul)
Andreea cu Victor si Mircea (3 ani jumatate).

Total provizoriu grupa mare 8 kinderi de cca 7 ani (6 baieti si 2 fete) si grupa mica 4 kinderi de 2,5; 3,5; 4 si 4,5 (1 baiat si 3 fete).

Voluntari la activitati:Daria, Monica si Gabi (?)
Asteptam inscrieri in continuare.

Acum intrebarea este care saptamana din august? O tabara tipica dureaza o saptamana. Eu va propun prima sapt sau a doua saptamana sapt 31 sau sapt 32 pe calendar), cu intrare in 30-31 iulie sau in 6-7 august, conditiile meteo sunt ok in perioada aceea, nu stiu pe drum cum va fi.

http://supereva.ro/romania-meteo/valea-prahovei/azuga-busteni/vremea-si-previziuni-meteo1149.htm

Transport – aici fiecare e pe cont propriu, totusi am facut unele cercetari.

• Oradea – Busteni are tren direct, durata 10 ore.
• Timisoara – Busteni e de preferat cu masina (mai ales pt 2 copii e cam greu pe tren). Cu masina si 2 copii in masina trebuie sa luati in calcul cel putin o ora in plus (pipi, caca, foame, etc) fata de durata pe care o arata Google Maps.
• Constanta – Busteni cred ca tot masina e de baza.
• Iasi- Busteni eu as veni cu masina, trenul face foarte mult.
• Bucuresti-Busteni e cel mai simplu, se poate si cu trenul si cu masina.

Acum, eu ma gandesc sa ii cazam pe copii impreuna, sa manance impreuna si sa facem pentru ei program impreuna, pentru ca asta e toata ideea de tabara, dar va spun din experienta, cei mici daca stiu ca mami si tati sunt undeva pe aproape pe la o pensiune o sa faca scandal, asa ca pregatiti-va de concert.

Cazare: exista urmatoarele posibilitati:
Casa mamei mele (e in Busteni, aproape de gara) are la parter un living mare cu 3 paturi mari (2 canapele si un pat dublu) plus o baie la parter. La etaj sunt 3 camere cu pat dublu si mai am si paturi pliante, o baie la etaj. In plus locul de luat masa si bucatiaria, o curte mare in care se poate juca chiar si un soi de minifotbal. O sa caut poze.

Pe aceeasi strada mai e o casa care are camere de inchiriat (nu stiu pretul, dar nu e cine stie ce mare prκt) si in statiune mai sunt nspe pensiuni (pot sa ma interesez sa vad care are conditii bune).

Eu va propun urmatoarea schema:
Cazare
1. Jos in living baietii (avem 6+ Mircea daca am numarat bine, desi ma tem ca Mircea va dori sa doarma cu mine).
2. Sus in ordinea inscrierii: doua camere pentru fete (camera 1si 2: Giulika, Adela, Oana, Maria si Deea – incap cam 7 copii in 2 camere, mai pun un pat), a treia pentru personalul care se ocupa de supraveghere (va dati seama ce inseamna sa pui cca 14 copii sa se spele?, musai 2 adulti responsabili trebuie sa stea cu ei)
3. Apoi ne trebuie n camere la o pensiune cu access la bucatarie in apropiere pt Lia, Gabi, Mani, Liliana, Roxana si eu – aici va fi si un cost de inchiriere care la 1 si 2 nu exista.
Mancare copii
Va voi propane un meniu pe toata saptamana, il discutam, il agreem. Facem necesarul de alimente si sucuri si le achizitionam cu 2 zile inainte din Carefour Ploiesti sau Brasov.
Facem si o schema de rotatie la bucatarie, in fiecare zi doua dintre noi vor trebui sa gateasca, puna masa, spele vasele pentru trupa de copii. Sau daca vrem relaxare totala gasim pe cineva care sa faca asta 7 zile pentru noi.

Activitati:
Va propun si schema de excursii, drumetii, jocuri de cabana si activitati (le am pe toate in cap, dar trebuie sa le scriu) tot cu schema de roatie la supraveghere (ca unul singur nu face fata).

Deci am 3 intrebari:

Cine se mai inscrie? Mai avem locuri, nu va temeti, casa aia a avut 20 de adolescenti cazati in ea, faceau un pic de coada la WC si dusuri, in rest nimic spectaculos.
Care saptamana va convine, s31, s32 sau alta?
Ce am putea sa imbunatatim in ceea ce am propus eu? Este ceva ce va nelinisteste/streseaza?

Andries

Mergi la inceput