Copilasi de Iulie - August 2004 * 70
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
pai stati fratilor. e tabara.. pentru copii, nu? adica noi nu mergem, asa inteleg eu.
szivarvany spune:
noi mergem in loc de profi :-)
ca doar cine pisici sa i supravegheze ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
cristalina spune:
dada, da' o duc pe ea si ca sa nu mai fac drumu' pana acasa imi iau belet la pensiune in busteni pana se termina tabara...(contzed, ca merit!)
V-a placut rochia caterinei?!...
Andries spune:
ha ha sunteti haioase gagici... o sa fie de treaba si pentru amatoarele de profesorat ca nu putem sa ii punem deja sa-si gateasca fac o planificare pe ture.
da, mi-a placut rochia.
Andries
szivarvany spune:
eu n am vazut rochia :(
io ma ofer de pazitoare de turma :-) ham-ham
tare mult mi-ar placea sa mergem, n-am mai iesit din barlog nici nu zic de cand
roxanaz spune:
Daria pai vezi ca am pus pose pe subiectul de la generale si-s si pe bbc
mi-a placut rochia, zau!!!
Andries spune:
Si mie mi-a placut mult. Probabil ii va si ramane numele in istoria modei, ce e misto e ca poate fi usor purtata de orice mireasa daca ii mai tai din trena.
Andries
Dorsilia spune:
hello
Andries, imi place initiativa ta! pe bune ! as veni si eu dar nu stiu cum...sa vb cu soferul familiei:P
Roxana, merci de raspunsul la temerea mea referitoare la compoturile cu aspirina...acu, ce sa fac, probabil ca o sa le dau cate putin macar, nu stiu, am o strangere de inima oarecum. Acum de pasti Danu a cerut ca de obicei compot la piureul de cartof si i-am cumparat unul de piersici din real, piersici fara piele, taiate jumatati. La noi compotul e foarte important :) Dea mananca doar de cirese, fie pe post de desert fie tot la piure de cartof cu snitel de porc.
Olivia, tu cum mai esti cu moralul? sper ca mai bine...ce incident spuneai ca ati avut in circulatie (daca vrei sa povestesti)?
Daria, odihna binemeritata de azi dupa amiaza; sa stii ca uneori si eu intru cu astia micii seara la 9 in casa si ma apuca pandaliile, ca atunci trebuie ca in 30 de minute sa manance, sa se spele, sa citim povestea si sa adormim...asa ne lungim pana dupa 10, ca in 30 de minute nici macar nu apuc sa ii hranesc, pana le pregatesc, si pun masa, pana se inmoaie cerealele....Insa tot e mai bine pt ei sa stea la aer decat sa fac eu tacticos totul linistita, nu?
Azi, de Vinerea Luminata cu gandul si cu inima indreptate mai ales spre Maica Domului, care a descoperit la vremea ei un Izvor al Tamaduirii (in biserici dupa Sfanta Liturghie ce sfinteste apa --> aghiasma mica), sa ne rugam de sanatate pentru noi si cei dragi noua. Doamne Ajuta!
o zi buna sa avem cu totii si un weekend relaxant
szivarvany spune:
Lia, io deja pic in bot, de luni o tinem intr-o iesire seara si io efectiv nu mai pot La 6,15 intru in casa, la 6,30 iesim din casa si reintram la 9.
TuLia, dc crezi ca e mai ok compotul cumparat ??? Io zis sa le dai linistita din ala facut de mama ta
Io daca ar fi sa mergem in tabara, doar cu trenu` ma incumet