Copilasi de Iulie - August 2004 * 70

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulik este foarte incantata, a fost ultima care a ramas fara rotile ajutatoare din grup asa ca va dati seama
A si cazut de doo ori dar s-a ridicat. Jelelile le-a lasat pt acasa

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Apropos de casca, spre rusinea mea ai mei au fost fara casca. In schimb toti copiii austrieci aveau casca si multi adulti purtau casca. La anul le cumpar si eu, mai ales ca Victor vrea sa invete sa sara de la trambulina (sunt trambuline mici sa nu va inchipuiti cine stie ce).

Andries

Mergi la inceput

O tabara in austria costa cam 400 euro de copil plus echipamentul (include restul). Echipamentul poti sa il imprumuti de la cineva. O tabara la Azuga e cca 1000 de ron plus echipament.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
si eu imi doresc teribil sa se duca Patrick intr-o tabara de anul viitor. ca pana acum nici nu s-a ivit ocazia, dar la scoala sper sa se mobilizeze mai mult.
noi in rest 'stem ok... acasa, munca... din astea. rutina.
pup iu all!

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine
Ma simt absolut oribil de rau, ma doare fiecare muschi din corp cred ca sufar de oboseala, aseara iar am stat afara pana la 9 abia astept ziua de maine sa dorm muuult

Mergi la inceput

Daria, ai grija de tine. Mancare, somn, vitamina C, hidratare cat mai buna si o sa iti revii.

Roxana, cea mai grea tabara... e prima tabara dar numai pentru mame pentru pusti nu e grea deloc!!

Ce-ati zice sa organizam o tabara pentru ai nostri? Eu ma ofer sa pun la bataie o locatie in Busteni si sa organizez cazarea si masa (la pret de cost, adica mai mult decat costul pe gaz si pe mancarea din carefour nu o sa fie, daca e vara gazul o sa fie foarte putin pt ca dam drumul la centrala numai pentru apa calda si cateva ore noaptea sa fie cald in camere) si fac si program de activitati care va include lectia "cum sa-mi fac bagajul singur" . Ce parere aveti?

Andries

Mergi la inceput

wow ce idee mijtoaca

Mergi la inceput

Pai de ce nu? Nu ne lipseste nimic

Andries

Mergi la inceput