Copilasi de Iulie - August 2004 * 70
Raspunsuri - Pagina 18
kim222 spune:
Fara febra ,fara angina,fara hepatosplenomegalie..f ciudat! Am vazut ca 5% ar putea avea eruptie l nivelul pielii..oricum daca a avut a fost atipica! De ce nu ati facut EBV VCA Ig G si Ig M? Dieta ar trebui sa fie cea de hepatita ,pentru a proteja ficatelul.Cat tip o sa stati in casa???
niste poze (tot facute cu telefonul) cu ce-am mai facut la casa:
https://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Dressing?authkey=Gv1sRgCIjvt8_vhtLCxgE#slideshow/5589560116445904322
g_ioana spune:
Vivia n-am facut pentru ca nu se fac la spitalul de copii din iasi....oricum peste o saptamana mergem sa repetem niste analize dar la synevo si sa facem unele suplimentare,le-am notat si pe cele spuse de tine....nu stim cat trebuie sa stam in casa pentru ca nu avem un diagnostic sigur....
edit:priviti ce ni s-a aratat la ceas de seara,la balcon
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/paste%202011%20bz/?action=view¤t=P1010521.jpg
Marina spune:
Corina, sa dea Domnul sa treci cu bine peste toate!
Despre noi in privinta plecarii , va tineti bine da?
Plecam in Africa, Angola pentru 2-3 ani. Momentan inchiriem tot ce avem pe aici dar planul meu pe termen lung e sa vand tot si sa-mi iau o casa in sudul spaniei pe la penie. Personal sunt foarte incantata, acum lumea din jur se imparte in doua tabere, unii cred ca e super tare si ceilalti ca sunt dusa cu capul. In curand vad cum e
cristalina spune:
Salutari din Nisa!
M-am delectat de dimineata cu poze cu curcubeul de la Ioana si cu amenajari avansate la casutza Oliviei .
Ioana, multa sanatate Mariei si sa-i dati repede de cap!
Marina, mult succes! (am tot stat sa ma gandesc ca sa imi aduc aminte prin ce parte a africii e angola...hehehe)
Aaaa, buna idee cu casutza in spania la pensie. Dar mai e pana acolo...Sa ajungi pensie sanatoasa si voioasa!
Azi avem zi de plimbari ca sa ne clatim okiul iar de luni la munca, am si prezentarea si posterul in aceeasi zi.
Pe urma am timp sa caut jucarele ca sa le duc acasa la galusti ...:))
Ca de obicei am avut putine peripetii , intarzieri de avion (pe cel din munchen il aveam cam aproape dar s-a rezolvat), m-au anuntat candid la receptie ca agentia nu a platit cazarea si trebuie sa girez eu cu cardul meu (pe voucher sunt 4 persoane, ih)
Am adormit de abia la miezul noptii iar la 5 dimineata eram in picioare...Frateee, eu e clar ca trebuie sa stau acasa!
O duminica excelenta sa avem!
roberta04 spune:
Hello! Scuzati absentele, am citit zilnic pe fuga, dar nu am avut timp de scris.
Andries, notat ideea super cu tabara, pot sa confirm intr-o saptamana?Depind de niste chestii profesionale si personale...
Ioana, sanatate multa! Am trecut si noi acum un an si ceva de Craciun prin asa ceva, am fost la 4 spitale intr-o zi, cu suspiciuni de oreion, mononucleoza, otita, infectii dentare si tot asa, nu stiu ce a avut, el era OK, putin umflat la o ureche, eu o luam razna! sa fie bine!
Marina, Africa, woaw!! tare!! Vreau si eu sa plec dar nu ma sustine nimeni...
Corina
Va pup, o duminica frumoasa, merg sa vad pozele Oliviei!
szivarvany spune:
Marina, eu astept insemnarile in jurnalul de bord Sa aveti parte doar de lucuri bune
Cristal, ahaaa, deci te vacantezi ? Sa ai mult spor la trebi
Roberta, tu considera ca te-ai mutat odata cu casuta Ce mai face poetul ?
Kim , vazut , placut Mai povesteste despre Luca
Ioana, sper sa fiti bine si sa iasa analizele bune. Vazut curcubeul, ce fain se vedea
restu` de gagici ... poate semnati condica de luni ... poate nu
Noi am fi vrut sa mergem la teatru.
Dar toata noaptea ne-am suflat nasu` si tusit. Giulik doarme ca un ursulet acum.
Aici tot octombrie e afara
Duminica faina tuturor
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
roxanaz spune:
buna dimineata doamnelor dragelor
Ina la multi aaaani!! sa fii sanatoasa, iubita, fericita... sa te asculte baietii tai, sa ti se implineasca toate dorintele!!! de beut de luni de dimineata??
Ioana hehe ce frumos sevede curcubeul. semn bun de tot!
Cori, ce mai faceti? Eva are acum simptome?
Cristal bine ca ai ajuns ok. am avut si eu o chestie din asta la o deplasare... dar s-a rezolvat ok. sper sa fie cazul si la tine la fel. distractie placuta
Daria, v-a luat guturaiul? mai, dar sa plece odata vremea asta de toamna. ce aiureala!
szivarvany spune:
Ina
Si o saptamana frumoasa tuturor
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Andries spune:
La Multi Ani Ina!! sanatate maxima si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!!
Angola... daca suporti clima si ai un contract bun merita sa incerci pentru 3 ani, poate e un pas catre casuta din sudul Spaniei. Eu n-as incerca, mie imi place vremea asta care-i acum la noi, deci m-as risca undeva in nordul Europei sau la canadieni.
Ioana sanatate multa tigrului
Cu tabara deci mai astept o saptamana confirmari.
Si o saptamana fabuloasa va doresc!!
Andries