Copilasi de Iulie - August 2004 * 70

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumim de urarile de sanatate
am avut un weekend cu muci si tuse spastica la Giulik, nopti mai albe si nervi pe muci
Giulik a dat gata un ser perfuzabil a zis ca i place tare la gust apoi s-a jelit in totiul noptii ca ea vrea inapoi aspiratorul de muci, pana la urma a rezolvat trebile singura, cu nervi
Partea buna a fost ca le-am trimis vineri la pediatra si i-a dat robitusin si aerius, dar si Cedax. am ezitat, apoi am vazut cum au evoluat mucii si i-am dat, 5 ml la 24 de ore.
Aseara am bagat-o in cada de dush cu multa sare si ulei de eucalipt, apa calda rrau, asa ca azi noapte am dormit deja

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Irina!
Daria sanatate multa...cam des le faceti:)
Ma intrebai de Luca..nebunii..agitatie..ma terorizeaza sa strangem lucrurile..cica pe 23 ne mutam (asa a fixat el data)). Sa va spun o faza din noaptea de Paste (sambata aia am lasat totul balta si am fost la gratar la niste amici toata ziua)...dupa care seara s-a suparat ca nu avem oua vopsite..asa ca m-am pus pe vopsit oua ..apoi a intrebat:
Nu-i asa ca suntem pe jumatate saraci??
De ce Luca?
Pai am vopsit doar 10 oua!

Alta...din aceeasi seara,se auzea slujba la bisericuta de langa noi si a inteles el ca asta este seara de luat lumina..si vazand ca nu ma simt, imi spune:
Toata ziua de azi a fost numai o distratie..dar putin respect pentru Dumnezeu nu se poate?

asa ca m-am imbracat si am dus cupilu' sa ia lumina...

Monicule la Nisa ,ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La multi ani,Ina!Multa sanatate si fericire!!
Daria insanatosire grabnica Giuliei!
Noi raportam un week-end casnic,ca sa o pot dezlipi de calculator am bucatarit la greu asa ca am angajat-o drept ajutor de bucatar...in timpul liber am facut muult lego,am dansat cu Shakira si am avut grija de animalutul Webkinz.....intr-o seara uitandu-se la Nini zice"abia astept sa am si eu un prieten sa ma sarut asa"...io siderata incep teoria,bla,bla,bla si-i zic ca abia la 20 de ani am sa-i dau voie sa aiba un prieten,ea nervoasa cum adik
...ca ea vrea la 14...o trimit la tacsu sa-l intrebe si pe el cand ii da voie..."tati la ce varsta pot sa-mi fac primul prieten?"...tacsu raspunde "cand vrei tu!".."esti cel mai bun tata din lume,te iubesc!"
Azi dimineatza se contrazicea cu bona pe teme medicale si facutul lectiilor...mandra zicea ca "s-a uitat tata pe internet si scrie ca la boala ei nu are voie sa faca lectii ca-i afecteaza ficatul
"...bona zicea ca fiul ei s-a uitat si scria ca are voie sa scrie...ea a incheiat discutia "tata are laptopul nou deci la el scrie mai de actualitate!!!"
Am si io o problema de dimineatzace se organizeaza la piticii vostrii la gradi la sfarsit de an/gradinita...chestii gen serbare,excursie,promotii,banchet,etc?
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, m-ai prins, mie mi se parea ca Giulik e inca in foarte forma, fata de restu` colegilor din gradi
Ce profund e Luca si ce bine observa el totul wow
Ioana, ce tare e Maria

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

doamnelor sa stiti ca desi ne ingheata sufletele de la vant, noi ne pregatim de vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani tinara doamna, cu sanatate si multe impliniri!
hahaha, roxana, super eva, imi plac chiscutzele ei
marina, da` mai aproape n-ai gasit?;)) bafta, am uitat unde-i pe harta dau de-un gugal, oricum aveti curaj, zic io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Rox wishful thinking..mi-au placut copanelele!!!
Io am luat-o razna..de vreo luna ma joc cu Luca ,Farmerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Rox, nu stiu de ce dar ma uit la tine si cred ca tb sa te pui pe economisit...creste fi'ta si sa te tii. E absolut delicioasa

Angola e departe, e africa si nu am mari asteptari de lux si comfort dar tot mi se pare exciting, nu stiu cum sa explic dar tb sa fac si asta in viata asta, mi se luase de viatza comoda de roman de mijloc, mi se parea ca nu mai am asa nici o perspectiva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimi
Oliv chiar ca wishful thinking. dar na, trebuie sa o facem si pe asta zici ca e funny farmerama? ia as vad poate il corup si pe Patrick la ea.
Marina, io-st de acord cu tine. o sa fie fun iar despre economisit.. cred ca se pregateste tac-su deja :))))
Ioana, cum mai e Maria?
pup iu, sa aveti o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Roxi superb costumul de baie dar mai faina este Pupu...ce bronzat este Pat...Maria se simte bine,multumesc de intrebare...eruptia se mai cunoaste doar pe picioare si pe spate...in schimb ganglionii mai sunt inca umflati...mi-e ciuda ca inca nu stiu ce a fost...sper ca de joi sa primim acceptul sa o scoatem pe afara..
Marina io recunosc ca in Africa nu m-as duce,mi-e frica de mooor de tot fel de animalutze si insecte
Daca-i marti este zi luuungaa...abia astept sa intram in sesiune...
hai sa avem o zi faina

Mergi la inceput