Copilasi de Iulie - August 2004 * 70
Raspunsuri - Pagina 16
Marina spune:
Noi suntem bine sanatosi, ne pregatim de o mare schimbare in viata noastra, sa plecam din tara. Unii vin si-si fac casa, eu am amenajat vreo 3 asa ca m-am saturat , imi iau jucariile si plec. Copii sunt semi incantati, se intreaba si ei cum o sa fie cu prietenii, scoala, partea buna e ca aveam asta in planul cincinal drept care de doi ani ai mei sunt in scoala franceza asa ca nu o sa fie un soc. Sotul banuiesc ca ma uraste , lui ii placea acasa, eu sunt aia care plec , nu el
Mey copiii vostrii sunt negociatori? Fi'miu e un caz special cred, e o aventura permanenta sa-l manageriez. Daca vrea ceva Dumnezeu sa ma aiba in paza, sigur obtine. Si in nici un caz nu se da cu fundul de pamant, e absolut malefic, stie perfect ce butoane sa apese, e tenace si poate astepta luni de zile. Acum m-a prins cu un lego de j-milioane, in seara asta am zis ca imi bag picioarele il cumpar si gata decat sa mai beneficiez de spectacol pe tema asta.
carmenp spune:
mey, marina cum sa plecati si unde? si io ieream plecata de mult timp daca aveam alt barbat da` cu nationalistu` asta nicio sansa;)) ce sa va spun, sa mearga treaba unsa si sa va mearga ghini. hehehe, traiasca negociatoru`;))
stiam ca mai tre sa mai raspund cuiva: andries, ilinca face engleza la gradi, am vrut si`n privat da` fiindca acus vine vacanta si pleaca la bunic`sa o las asa. probabil ca din clasa 1 voi aprofunda problema
si o intrebare: ce mai afceti de mincare? azi imi vine o gaina si`s in mare ceatza...
roxanaz spune:
buna dimineata doamnelor!
Carmen, supa? supa din gaina rules. si in plus carne cu sos de smantana si marar? servita cu mamaliga? sau imbatata o zi in bere si coapta apoi pe foc mic? frate, ia uite cum balesc eu de dimineata!!
Cristale cand pleci la coasta de azur? sa aduci nite soare si caldura in bagaj, da? au pictat bine mandrele covorul ieri?
Marina, da si Patrick face din astea. cel mai des aplica manevra "dar imi cumpar eu din banii mei!!"... care oricum nu ajung... si tot asa.
va pup, sa aveti o zi buna!
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Marina, felicitari va fi mai bine oriunde decat aici, asta e sigur
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
cristalina spune:
Neata!
Acusica ma pregatesc de checkin online...:) Am o problema, vreau locuri in fatza...hehehe
Roxana, iau soare cu mine in bagaj ca 8 zile cat stau p'acolo ploua non stop (zic ei, sper sa se insele!) Poate schimba totusi prognoza pana maine
Covorul a supravietuit in mod miraculos, mai ales ca Oana s-a plimbat de la paharul ei de apa la cutia de acuarele a sor'sii si inapoi non-stop...ale Mariei erau, evident, mai bune!
Marina, succes! sa va fie bine oriunde ati pleca!
(noi ne-am gasit amandoi legati de glie , nu e nicaieri mai bine ca acasa . Macar nu ne luam la cearta pe chestia asta, ca unu' ar fi vrut sa stea...)
Carmen, supa cu galuste, pilaf, carnita cu sos de rosii si usturoi, pentru ciulama sa nu fie prea batrana...si eu salivez la greu :)))
Noi avem multi pui si gaini de tzara, mai nou ca sa se manance pieptul si copanele le facem chiftele! (ca deh, carnea de tzara e atzoasa si Oanei si mariei "nu li se-nghite!")
Am lasat-o pe Oana jelind acasa, bietu' copil, i-am facut vaccinul de 4 ani si pentru ca ieri a alergat ca o capritza pana seara normal ca azi organismul lucreaza si nefiind odihnit se resimte...evident ca m-a trezit la 5, ca deh, ce nevoie am eu de somn!
Maine are Maria repetitie la pianul adevarat din sala de concurs si vinerea viitoare are loc concursul. Anul asta nu prea a facut doamna serios lectii cu ei, o zi venea una ba, asa ca sa vedem ce iese. As fi vrut sa ma duc cu ea dar asta e...
Ma duc sa vad ce mai e nou cu depunerile de proiecte, azi e deadline si sunt curioasa catzi sunt pe loc ..
O zi excelenta sa avem!
Andries spune:
Neata,
Deci Marina drum bun si sa-ti fie de bine. Franta, Belgia sau Canada?
Olivia si tie, cat mai bine sa va fie. Si la noi e acelasi plan, doar ca pana anul trecut in nov sotul meu nu dorea sa plece ("ca sigur se va imbunatati situatia"), eu tot ii spuneam ca e nebun... in fine, situatia s-a imbunatatit de-a ajuns cu mult sub nivelul marii, acum avem si noi planuri, dar numai in Europa, peste ocean nu vrea. Vom trai si vom vedea. Si ce sa spun, ce daca am facut casa? O vand, platesc creditul, doamne ajuta sa-mi mai si ramana ceva sa nu spun c-am muncit degeaba si valea.
Andries
Andries spune:
Si apropos de copii, pe mine Mircea m-a intrebat ieri daca nu se poate sa stam in austria ca lui ii place mai mult acolo. Sinceritate de copil de 3 ani. QED
Andries
Andries spune:
La mine, ambii copii invata germana si engleza la gradi. Problema este ca de Victor se lipeste extrem de greu, Mircea are ureche mai buna.
M-am bucurat cand am constatat ca ei deja inteleg daca o persoana le vorbeste detul de rar si clar. Totusi ma intreb daca nu cumva niste lectii particulare ar fi de folos, mai ales la germana si doream sa stiu care e experienta voastra. Si eu tot cu un nativ vreau sa faca in particular.
Andries
szivarvany spune:
Giulik nu negociaza.
Ma intreaba daca i cumpar. Daca da, e fericita, daca nu, depinde ce explicatie ii dau din oficiu si gata.
La capitolul jucarii/jocuri n a mai cerut de nustiucand ca are destule.
Aseara pana am smotruit, a scris in caiete speciale, a colorat, si a cantat
Apoi si-a pus lapte in cana, bagat la mw si pus nesquick; apoi si a pus cornul de la gradi la 10 sec in mw si a cinat
Eu stergeam prafu` pe langa ea cumva sa vad ce face
Deci nu mai bea din bibe seara, traiasca setul de cani cumparat de la bazarul umanitar
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
corianai spune:
Salutam,
Multumesc mult pt mesajele in legatura cu mama, sunt tare necajita, aseara am vorbit cu dr ei care era de garda si mi-a spus ca nu prea sunt sanse de recuperare date fiind problemele neurologice peste care a survenit accidentul... e cumplit!
Vroiam sa va intreb daca in afara vaccinului TBC de la nastere ai vostri au mai facut altul? Am discutat cu o dr de la laboratorul spitalului Gr. Alexandrescu care a zis ca atunci cand urocultura iese negativa in timpul infectiei renale prima lor suspiciune este tuberculoza. Basca Eva are de asta iarna o tuse rebela, cand mai rar cand se accentueaza... sper sa nu fie asta!! Acum sunt in cautari pt un test cu tuberculina, nu e prea popular aici pt ca nu sunt cazuri de asa ceva, dar sper sa faca pe undeva.
Va pup si va doresc we frumos