Copilasi de Iulie - August 2004 * 70

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da si dupa aia creste acidu` uric, nu`i bun. un hin?;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

cica ingrasa daca e prea mult

Marina

aaaah, touche!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!
Am citit pe fuga zilnic dar nu am avut timp de scris..nici poze nu am vazut.
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat!
Io zic pas de data acesta taberei,motivul fiind cei financiari..vorba lui Gabi ,nu am bani nici sa trec strada:)

Intre timp am pus usile (nu si tocuri..ca deh daca am asteptat 3 luni faimoasele mele usi din Italia..mai vreau si tocuri acum?).
Am pus parchetul in toata casa,am mai vopsit niste pereti cu vopseaua mea metalica . In we imi monteaza prizele si ce tine de partea electrica. Vremea ne-a incurcat rau,ieri trebuia sa tragem apa si gazele.Azi am luat si faianta pentru bucatarie..nu ce ne-a placut ci ce-am gasit!Tot ce este mai deosebit ,numai la comanda..minim 3 luni!..si cum nu am stiut de asta..

ma duc la supa..mai trec sper..azi este si ziua de dans (v-am spus oare ca mergem joia pt ca a fost selectionat de profu de sport de la gradi, la o sala si se pregatesc pentru un concurs/spectacol,ca nu stiu exact ce este la inceput de iunie?)
Am terminat cu spitalul(ce bine ca s-a terminat trauma!)si acum avem 12 luni de cabinet MF ..deci mult mai mult timp liber!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Marina - welcome back!
Kim - bravo, bine ca s-a terminat cu trauma cu spitalul si bravo ca inaintati cu casa! Te intrebasem aporopos de postul tau ca va re-intoarceti in State - cind si ce faceti cu casa??? Pupici!

Vreau sa se opreasca ploaia asta ca sunt nauca din cauza ei...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marina, apoi nu pleca Si mai pove de voi
Kim, felicitari si mult spor la trebi si multa liniste

Io`s toata un muci, cu nasu` ca Rudolf, urechi infundate vreau acasa presupunand ca Giulik nu va vrea iar afara cu bicicleta, ca aici doar dimineata mai ploua, seara e totul ok pt iesit

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi, nu stiu daca in State sau unde ne va fi bine..Sa traim pana la anul! Momentan,traiesc clipa! Deci nu vreau sa ma gandesc ce vom face cu casa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pune-o pe roti si trimite-o la ieshi;)) ai mai pus poze cu casa?
vazut si io pozele tale, gabi (frumosi baietii, superba curtea) si ale gorodicai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Kim...am inteles...dar pacat...in fine, asta e!
Carmen - multumesc! Muncesc din greu la gradina...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Azi am avut zi plina (depus proiect, depus raport de cercetare, terminat prezentare si gata... ca posterul era gata de ieri ...acum vedem peste cateva luni ce iese). Asa ca acum am luat o pauza ca sa ma catzar pe DC si fetele cred ca imi picteaza covorul din sufragerie...
Le-am dat acuarele si m-am refugiat in birou :)))
Teoretic ar trebui sa ma uit prin bagaj sa vad ce as mai avea de pus in valiza pentru plecare dar ma dor oasele si mi-e o leneee...

Fetele nu fac engleza organizat dar au prins de la teveu . Maria am vazut ca stie culorile si niste animale si cuvinte din astea uzuale, mama tata sora carte masina floare. N-am testat-o pana acum, o las in pace pana intr-a doua. Pe aici prin sat de abia atunci vor doamnele de engleza sa inceapa sa faca lectii.
Ea ar vrea sa invete chineza I-am explicat ca are ghinion...

Marina, bine ai revenit!

Olivia, felicitari pentru noile achizitii la casa. Bine ca aveti un program mai lejer acum...
Cat despre plecare, pacat, mare pacat...

Roxana, felicitari pentru initiativa Sper sa reusesc cu transferul bancar maine...

Incepe sa prinda contur listuta...:)))

Daria, sanatate maxima!
Eu nu i-as spune de pe acum :)) O sa aiba timp sa faca tumbe si pe la sfarsitul lui iulie...hehehe.

Ma duc sa vad ce dezastru au produs, o seara minunata sa avem!
Aaaa, uitai, sa ne traiasca consortii si tatii si sa fie sanatosi, azi cica e ziua barbatului!

Editez: dadui un search si vazui ca nu e ceva "oficial", e creata de o marca de bere . Sa ne traiasca si sa fie sanatosi oricum...hehehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Olivia, ce faaaain, va fi ca-n vacanta la MF; ce dansuri face Luca? de societate? inseamna ca e talentat daca l-a selectionat, are ureche si se misca bine pe muzica, felicitari

Daria, sanatate maxima si sa n-o cadorisesti si pe Giulik cu ce-ai gasit tu, deci mai bine iesiti la aer

gIoana, cum a iesit exudatul, sper ca ok

si noi avem pb, cu sotul, nu stiu inca exact de ce natura, vedem saptamana viitoare abia, controlul preliminar n-a fost concludent

o sa fiu matusa peste 7 luni, asta e o veste buna, aflata nu demult

ma duc sa incerc sa fac pregatirile pt somn, sper la o noapte mai odihnitoare decat precedenta, cand si eu si Dea am avut cosmare, groaznic, m-am trezit zgaltaita de umar de ea, eu eram pe la finele cosmarului nr.3, ea tocmai se trezise dintr-unul, era infricosata, eu idem, ne-am luat in brate, ne-am pupat si am incercat sa adormim la loc, ea a reusit, eu nu, asa ca de la 3 noaptea la 6 dimineata am facut planton, pe la la 6.30 am adormit istovita si la 7 m-am trezit cu totul.....

asa ca sa avem o noapte linistita cu totii

Mergi la inceput