Copilasi de Iulie - August 2004 * 70

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Andries -da, cu sotul, el e chiar mai incantat de idee decat copilul
Radu invata germana-e la gradinita in limba germana, va merge la scoala cu predare exclusiv in limba germana. Engleza a facut un fel de meditatii anul trecut cu o profesoara dar pentru ca nu i-a placut am renuntat. Acum vine o tipa tanara la noi acasa , initial o chemasem penbtru noi, dar a vrut sa faca si el si e foarte incantat. Face o ora pe saptamana, dar totul e un fel de joaca, cu cantece, desene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Asta e idee - de jucat cu ei si invatat o alta limba. Aici se merge pe ideea asta si la scoala de zi cu zi .
Eu spre rusinea mea nu am vorbit de la inceput cu el romana decit cind am fost acasa, cind mi-am amintit ( nu zi de zi)- si nu ptr ca nu ma simt roman - ci ptr ca am zis ca mai tirziu o sa invete mai usor . Gresit . Dar... cit m-am chinui eu fara succes( povestile in romana pur si simplu nu le intelege ...) am vazut ca in 10 zile a invatat mai mult decit intr-un an de zile si asta doar jucindu-se cu alt copil care nu stia engleza (doar germana si romana). Asa amindoi au beneficiat de joaca si si-au imbunatatit vocabularul. Noi nu ne-am bagat ...i-am lasat asa cum vorbeau ei romano-engleza sau engleza -romano , ei au continuat zi de zi ca pina la urma sa formeze fraze intregi. Sunt convinsa ca daca ii corectam .. se inhibau , nu mai aveau placere si gata.
Asa ca .... daca vreti pe linga joaca in tabara vor invata si engleza... poate il conving pe strengarul meu sa faca 10min /zi cu ei ... (cine vrea ) .

La Multi Ani ! Eli si Adela Sa fiti sanatoase si numai fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Patrick face engleza si organizat si ne-organizat. se prinde de el ce poate cand are chef
doamnelor, am un subiect special si delicat aici . daca puteti sa ajutati va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
La noi e soare si fff frig, brrr.
Rox,

Engleza ... la gradi. Deocamdata atat. Apoi vor face la scoala din cls I; eu as vrea sa o pot da la germana ...

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

neata
si mie imi e un sooomn... aoleu. cica a fost o ora cu soare de dimineata, ne ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nu am mai intrat de un car de ani pe aici , nu tin pasul cu subiectele fluviu , mai citesc sa vad ce ma faceti, e mereu o placere sa citesc ce mai faceti
Imi propun sa devin mai activa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vez` ca ne iereai datoare c`o bere de prin sectembrie;))

Citat:
citat din mesajul lui Marina

nu am mai intrat de un car de ani pe aici , nu tin pasul cu subiectele fluviu , mai citesc sa vad ce ma faceti, e mereu o placere sa citesc ce mai faceti
Imi propun sa devin mai activa:)

Marina

Mergi la inceput

sa o dau repede atunci ca de nu o incurcam cu aia din septembrie anu' asta

Mergi la inceput

da' ce frate, doar o bere a ramas????? nttzzzz :P

Mergi la inceput

cica ingrasa daca e prea mult

Mergi la inceput