Copilasi de Iulie - August 2004 * 70
Raspunsuri - Pagina 13
Andries spune:
Deci
Lista preliminara este (in ordinea inscrierilor):
Daria cu Giulia;
Monica cu Maria si Oana (4 ani) (si John presupun).
Gabi (Robi) cu Matei (si sotul)
Mani cu Alex (si sotul?)
Liliana cu Adela (si sotul?)
Roxana cu Pat si Eva (2 ani jumatate) (si sotul)
Andreea cu Victor si Mircea (3 ani jumatate)
Andreea cu Stefi si Matei (3 ani si 8 lini) (si Catalin)
Irina (Ina32) cu Radu (si sotul?)
Ioana cu Maria (si sotul)
total general 10 kinderi de 7 ani (5 fete si 5 baieti), 4 kinderi kinderasi.
Posibil si Eva de Corina (Sanatate bunicii!)
e super, mai asteptam, Luca, Matei, Tudor, Victor Mihai, Andrei si restul ... hai curaj mai avem locuri macar o trupa de 12 - 14 kinderi de 7 ani sa strangem ca sa putem face jocuri combinate, 10 e bine, dar 14 ar fi si mai si!!
Andries
szivarvany spune:
rusine mie, n-am citit listuta
Eli
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Andries spune:
Eu am citit lista, dar eram prea ocupata cu tabara La Multi Ani Eli!! Tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!!!
Andries
leeloo2004 spune:
La multi ani Eliza!!!
Daaaa...bine e sa mergi descultz in iarba!! Noroc ca au fost zilele astea asa frumoase ca uite acum cum s-a stricat vremea...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Dorsilia spune:
LMA ELI!
Gioana- sanatate gorodicii, ii place sa chiuleasca de la gradi si sa fie bagata-n seama, cel mai bine insa e ca are o stare generala buna, ca mananca si se joaca; sper ca analizele ce le asteptati sa infirme diagnosticul de mononucleoza totusi. Daca e infectioasa nu ar trebui sa fie cautata sursa la gradinita? sau cum se transmite mononucleoza? ...nu stiu ce sa zic, dar poate e totusi o boala a copilariei, cu manifestare mai atipica
am observat ca Danu are un tic, se tot freaca pe sprancene, ca si cand i-ar intra in ochi, mai ales cand e concentrat la ceva, dar nu numai, nu stiu poate are pb de vedere, ii cresc sprancenele si-l mananca, pt ca el nu prea e sprancenat de felul lui insa acum vad ca prind contur ceva sprancenele si la el mai colorate, zice ca nu se poate abtine pur si simplu, sa-l las in pace...
brb
szivarvany spune:
Andries, eu una abia astept toate detaliile Ma bate gandul sa-i zic mandrei, cred ca va face tumbe
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Andries spune:
Intrebare intrebareata: copiii vostri invata limbi straine? daca da, cum? E invatatul la engl/franceza/etc ceva sistematic si bine planificat sau mai degraba laissez-faire si voi nu interveniti/nu controlati?
Andries
Dorsilia spune:
Dea nu invata propriu zis nimic concret, la ea e la liber la maxim, Danu el mai invata dar nu strict, in sensul ca doar engleza, invata expresii uzuale (ce faci, cati ani ani, buna ziua, buna seara, hai sa mergem, hai la joaca), cuvinte (animalele domestice, salbatice, culorile, anotimpurile, zilele saptamanii), cantecele de copii amuzante (human body, de sarbatori, de leagan etc ). Asta cu mine, la gradi nu fac cine stie ce, sunt 40 intr-o clasa si teacher nu face fata.
Nu l-am dat undeva la cursuri extra de engleza si alte limbi pt ca astept sa inceapa scoala, eu am un fix, ma stiti, cei 7 ani de acasa sa fie anii cei mai comozi, cei mai lejeri si cei mai distractivi din viata copilului. Stiu sigur ca NU i-ar placea sa mearga la cursuri sa invete engleza, nu inca. Nasul copiilor e traducator de profesie, engleza-germana, si le vorbeste fluent pe ambele, asa ca ma bazez pe el sa il instruiasca de prin clasa a II-a sau a III-a asa, pana atunci ma descurc si eu. Iar la franceza o avem pe sotia nasului, dar nu consider ca e atat de necesara franceza. Engleza si germana insa sunt foarte necesare in viata.