Excursie cu gradi la 6 ani
Raspunsuri - Pagina 4
angela1975 spune:
Ella - ce bine te-ai pregatit ... cu de toate, f bine
Eu, de dimineata mi-am dat seama ca al 3-lea tel. ( care am zis sa fie al lui) este descarcat si l-am pus la incarcat si acolo a ramas ); am plecat si l-am uitat, asa ca baiatul este fara tel.la el, oricum nu cred ca il lasa doamna, nu am vazut niciun copil cu tel.
Pe educatoare mi-e jena sa le sun, cred ca sunt singura exagerata (cu grija), restul mamicilor mi s-au parut degajate, asa ca nu m-am aratat ingrijorata, n-am sunat,am inteles ca pe la 17.00 sosesc, o sa sun cu 30 min inainte. Voi vedea deseara cum a fost si daca pot sa am incredere in el. Eu il cunosc si de aceea nu prea am, e cam aerian, impiedicat, n-are grija la masini, la pericole in general - ex.: noi cd traversam strada, el sare pe strada/trecerea de pietoni, se uita la bakuganul din mana - in loc sa fie atent la masini, si mereu ii fac observatie si il intreb daca s-a asigurat
In ghiozdan i-am pus 4 sticle cu apa de 0,5 l si educatoarea mi-a zis sa-i las doar 2 ca sunt grele pt el si nu le poate duce, o camasa, un tricou mai plin, o bluza cu maneca lunga subtire, un sandwisch care il mananca la gradi inainte de plecare si un pachetel de biscuiti, atat. Masa de pranz o servesc acolo.
Cu cateva zile inainte de plecare (cca. 4-5) ia consultat o dr. in gat si la plamani, la 3 copii le-a dat reteta cu antibiotic. O mamica ( una din cele 3) a zis ca ea nu da tratamentul cu antibiotic copilului ( Dg. Faringoamigdalita)ca asa este el din nastere, cu amigdalele mai marite. Sper sa nu vina cu vreun virus ...
diana_jors spune:
La 2.5 ani, excursie de o zi cu gradinita. S-a comportat excelent si a fost incantat
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)
angela1975 spune:
Am sunat acum educatoarea si mi-a zis ca pe peste o ora pleaca din Giurgiu, era o galagie acolo, abia ma intelegeam cu educatoarea ... mi-a zis ca e cuminte sa stau linistita
Super, am prins curaj pt alte excursii )
PS: Diana - ce mamica curajoasa esti - nu as fi avut curaj la 2, 5 ani sa-l las, abia l-am lasat acum []
angela1975 spune:
Prima mea experienta s-a incheiat cu bine, Alex a fost f incantat la coborarea din autocar, a zis ca a fost f frumos, s-a plimbat cu poneiul, cu , caleasca trasa de cai, au facut painici, au tuns oi ), au vazut animale multe si au mancat ciorbita, chiftelute cu cartofi
educatoarea mi l-a laudat ca a fost cuminte, ascultator spre deosebire de 2-3 copii la care nu se astepta (au tipat in autocar, la masa au dat mancarea pe jos - la animale ). Le-a facut educatoarea poze acolo, trebuie sa fac rost de un stick sa le iau si eu ... musai
Cu siguranta va exista o data viitoare, am capatat incredere in el ...
EllaX spune:
Si la noi a fost foarte bine. A venit rrrupta de oboseala, nici nu mi-a povestit mare lucru, ca nu-si mai aducea aminte (asa face cand e obosita). Azi dimineata a apucat sa-mi spuna cat de frumos a fost.
Nu si-a mancat decat 1 sandwich si jumatate din cele 4 (mici) si o napolitana mica - au primit de mancare si la bunica unei fetite, deci fara oprirea aia i-ar fi fost mai foame. A baut toata apa si aproape tot sucul, s-a schimbat de bluzita cu care a plecat, ca o transpirase. Acasa, a vrut lichide si mar, deci era deshidratata. Asta asa, ca idee despre ce i-a folosit.
Mai vrea si altadata.
pisi-pis spune:
A fost in "excursie" pentru prima data cu cresa, in parcul de langa raul orasului pe 1 iunie, de ziua copilului, la 11 luni jumate . Am tremurat un pic, de ce sa nu recunosc, era muult soare, am uns-o cu creme de protectie solara vreo jumate de ora, ne era frica de capuse, ca o sa manance pamant, etc. Ce-o fi facut nu stiu, dar s-a intors teafara si nevatamata. Anul asta cresa a facut si o excursie la o ferma, dar n-au luat si bebelusii, ci numai pe cei de 2-3 ani.
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
angela1975 spune:
Apropo'de oboseala - al meu, a 2-a zi dupa ex. la ferma, cd m-am dus la gradi sa-l iau, apucase sa adoarma de o ora ... abia l-am trezit, statea in fund si dormea pe el, am avut 3 tentative pana am reusit sa-l trezesc bine ... parca luase somnifer, atat de somnambul era ... el care, numai cd ii ziceam "trezeste-te", imediat era in picioare
Mi-a zis doamna ca au avut o zi grea copii, au mers mult prin soare pana la ferma ( numai acolo au avut umbra) ...
A venit bronzat )
angela1975 spune:
Apropo'de oboseala - al meu, a 2-a zi dupa ex. la ferma, cd m-am dus la gradi sa-l iau, apucase sa adoarma de o ora ... abia l-am trezit, statea in fund si dormea pe el, am avut 3 tentative pana am reusit sa-l trezesc bine ... parca luase somnifer, atat de somnambul era ... el care, numai cd ii ziceam "trezeste-te", imediat era in picioare
Mi-a zis doamna ca au avut o zi grea copii, au mers mult prin soare pana la ferma ( numai acolo au avut umbra) ...
A venit bronzat )