Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

apropo, am fost azi cu vlad la controlul acela neuropsihiatric pt evaluare..
e perfect normal dezvoltat pt varsta lui..mai putin ca n-are un vocabular de 300 de cuvinte ca asa scrie in carti..

va spuneam eu ca n-am incredere in evaluarile astea..copilul trezit din somn ca adormise in masina si nedormit pe ziua aia pana la ora 4 s-a comportat super bine, s-a jucat o ora cu tanti aia si a facut tot ce l-a pus sa faca..s-a uitat pe carticele, a desenat, a pus formele geometrice in locurile corespunzatoare fiecareia..si tot asa..

minusurile au fost ca n-a vrut sa zica alta culoare in afara de rosu desi eu stiu ca le stia..dar doctora nu..si i-a scris si in evakluare ca nu le stie si ca n-a facut cu pixul o linie dreapta si o cruce..a facut puncte si linii curbate aa, si nu stie sa tina creionul in mana

mie mi se par destul de aberante pt varsta lui./.dar n-a, cartile stiu mai bine

mami de 2 prichindei

vai pai daca al meu nu zice nici 50 de cuvinte ce se intampla? Ce fel de cursuri sunt astea? nici cristi nu face cruce cand deseneaza, linii curbe cel mai des si tine creionul cum ii vine mai bine pe moment si cu stanga si cu dreapta. \Culorile le stie dar nu le pronunta pe nici una.
Imi pare bine ca ai gasit modalitatea sa o linistesti pe micuta Andra

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Fetele nu m-ati inteles cu bibe..doctora mi-a zis sa-i dau un bibe cu lapte muls de 90 ml..dar mie imi este teama ca se invata cu bibe si tb sa ma mulg mereu..Zice ea ca poate este lenes si nu vrea sa traga..

Nu este mult 90 ml la o masa???Sau poate cazice sa-i dau pe parcursul zilei biberonul ala???

Cred ca azi incerc sa ii mulg un 90 ml sa vad daca vrea..

Mami de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

iti zic doar atat:
am niste prieteni care au un baietel nascut prematur la 1300, care evident ca nu stia sa suga la 7 luni cand s-a nascut..si s-a muls maica-sa 5 luni si ii dadea bibe si din a cincea luna a saupt singur

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza

madutza
, am luat babycaml. pe prospect scrie sa ii dai max 100 ml pe zi, dati cu lingurita. al meu a baut cu biberonul din prima 60ml, de foame. era inainte de baita si am pastrat tzitzi sa se sature inainte de somn. oare sa ii fac mai diluat, 300ml pe zi la un pliculet?

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza 3x:Mariuca(17 Mai 2004), Andreea (21.11.2008) si Radu(31.03.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

eu i-am luat babydrink si in loc sa-l dizolv in 50 ml cum scrie, l-am dizolvat in 100 ml cum au spus fetele. La inceput manca putin acum linge biberonul

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

gabi , steriletul asta am inteles ca are o eliberare de hormoni care micsoreaza cantitatea si durata sangerarii pana la disparitie ... dr. mea a zis ca ea e la al doilea... si e slaba moarta..

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

dr meu mi-a spus ca nu e nimic hormonal, totul e mecanic, din cauza lui nu se poate implanta in uter ovulul fecundat.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

am citit un pic din urma pe sarite si am vazut ca toate sunteti bine, fiecare din noi suntem prinse de aceasta minune de a fi mame
va pup pe toate si pe puiuti

CEA MAI FERICITA de SARA-MARIA 13.03.2011

multi si de la noi pt voi. Cand ne mai pui poze cu printesa?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata neata!

Vroiam sa va intreb ca tot vad ca scrieti: voi de ce le dati Babydrink? doar asa, ca supliment alimentar?
Azi noapte a mancat puiul ca spartul, ziceai ca-i zi, tot la 2-3 ore. In schimb azi are 3500 g!!! Nu mai avem probleme cu greutatea!
Azi ma bucur ca e frumos, ca ieri cu vantul ala am stat in casa, n-am mai iesit la plimbare.

Scrish, noi vrem sa facem botezul pe 3 iulie, si ca restaurant am vrea la Residence langa noi.
Lavi, ai vazut intrebarea mea de pe prima pagina?
Miki, cred ca ai un baietel perfect normal. Doar sa doarma

Noi azi facem drob si maine friptura, restul face mami tot si se duce sotul sa le ia diseara ca sa avem la noi masa maine cu totii impreuna.

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

lalely stai calma deocamdata nu ai de ce sa iti faci griji. Atata timp cat bebe e linistit si doarme asa cum spui este satul. Este super daca ai asa mult lapte, eu am nevoie trimite si la altii. Si nu am inteles eu bine, dar ziceai ca il arunci la chiuveta???? pai de ce? mai bine pastreaza-l la congelator ca nu stii cand vei avea nevoie de el. Si daca va trebui sa ii dai la bebe cu biberon, de ce sa ii dai LP cand ii poti la chiar laptele tau? La congelator poti pastra laptele 3 luni. Eu incerc sa imi fac provizii pt botez sau pt cand voi lasa fata acasa, dar din pacate nu reusesc. Abia se satura ea cu ce lapte am eu,asa ca in plus nici gand.

Chiar fetelor, spuneti-mi si mie cum sa fac sa am mai mult lapte. Beau ceai de anason cu chimen si fenicul, mananc, dar nu f mult, nu prea am pofta. Lichide beau. Am incercat si galactocil, dar e prea dulce si nu pot sa il iau. Voi aveti vreo metoda speciala?

Si inca o intrebare voi cum aveti sanii intre alaptari? eu ii am moi. Doar daca sar vreo masa si ii dau ceai mi se intaresc sanii, in rest tot timpul sunt moi si asta de vreo 3 saptamani, pana acum erau un pic mai tari.

Mami fericita de 2 printese Bryanna Gabriela 02.06.2009 si Ayanna Stefania 26.03.2011

am produse la Bazar

nici eu nu am surplus de lapte..cand voi avea nevoie sa plec o sa-i dau lp. Iar sanii intre alaptari sunt moi, dar cand mananca fata se satura.
Nici noaptea nu se mai intaresc. Cand a inceput sa doarma roata noaptea ma trezeam cu sanii tari, acum nu mai sunt nici peste noapte. S-a adaptat productia la cerere

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si acum despre decalotat: ieri la vaccin mi-a aratat dr...nu a fortat, a zis ca e ok dar eu acs nu pot face asta!!!!!!!!!!! are pielicica pocnita acolo in varf

mamica implinita de fetita si baietel

important e sa nu se inroseasca si sa colecteze acolo. Noi la Cristi pana la 1 an, am decalotat in fiecare seara la baita si tot nu am reusit sa desfacem complet..deci am facut-o degeaba. Ne-as recomandat sa mergem sa-l decaloteze chirurgical dar am refuzat. Face f bine pipi si nu-l deranjeaza. asta tb sa urmaresti: sa faca bine pipi (sa nu fie intrerupt jetul), sa nu se in roseasca si sa nu stranga acolo"branza".

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada uite asta e steriletul indicat de dr mea... si scrie ca are eliberare de hormoni..http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1843

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Fetele nu m-ati inteles cu bibe..doctora mi-a zis sa-i dau un bibe cu lapte muls de 90 ml..dar mie imi este teama ca se invata cu bibe si tb sa ma mulg mereu..Zice ea ca poate este lenes si nu vrea sa traga..

Nu este mult 90 ml la o masa???Sau poate cazice sa-i dau pe parcursul zilei biberonul ala???

Cred ca azi incerc sa ii mulg un 90 ml sa vad daca vrea..

Mami de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

daca incepi cu biberon e f posibil sa nu mai vrea sa traga la san. Mai ales ca e micut e f usor sa renunte la san pt ca la biberon iese mai repede. Daca e mai lenes nu-l lasa asa, stimuleaza-l sa traga mai mult, mai cu putere. Iar cand trage doar cateva min si se satura poate ii e doar sete. Asta se pune doar daca nu e la fiecare masa asa. Si pitica mea in ultimul timp mai cere sa suga de cateva ori intre mese, sunt sigura ca e sete.
Daca totusi ii dai lapticul tau la biberon, nu e o tragedie sa te mulgi cate un biberon pe zi si sa-i dai. Mai nasol e daca ajungi sa te mulgi la toate mesele.
Sa ne ti la curent cu ce progrese ati facut

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput