Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

gabi, si de ce nu iesi si tu la o cafea? acum sunt zilele de sarbatoare, dar luni poti sa ii spui: "zi-mi in ce zi ai mai liber seara ca vreau sa ies, te rog sa nu iti faci alte programari la cabinet".

madutza
, am luat babycaml. pe prospect scrie sa ii dai max 100 ml pe zi, dati cu lingurita. al meu a baut cu biberonul din prima 60ml, de foame. era inainte de baita si am pastrat tzitzi sa se sature inainte de somn. oare sa ii fac mai diluat, 300ml pe zi la un pliculet?

miki
, vlad cati ani are? andreea nu stie culorile nici la varsta asta si nu are nici o inclinatie sa le invete, e complet paralela, oricat as incerca sa o invat. bineinteles ca nu imi fac griji, fiecare copil e diferit si are inclinatiile sale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

gabi , steriletul asta am inteles ca are o eliberare de hormoni care micsoreaza cantitatea si durata sangerarii pana la disparitie ... dr. mea a zis ca ea e la al doilea... si e slaba moarta..

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

mai fetelor eu sunt suparata pe al meu bbt
IAR A PLECAT de acasa....
mi-a zis toata saptamana ca vineri e liber...
am fost dimineata sa vedem proiectul de casa...si dupa aia a plecat iar...cica la banca ca are o treaba, dupa aia sa se intalneasca cu un curier..ca are de luat un telefon nou care i0-a venit...si dupa aia la cabinet la doua urgente....ma scoate din sarite...toata ziua e la cabinet..tot timpul pe graba..chiar si la telefon..daca vine sa manance la pranz are un bat in fund ca se grabeste tot timpul...ma repede daca ii cer da faca ceva...ca se grabeste.....seara vine la 9 jumate- 10....mananca....daca e sa fac baie fetei ma ajuta ca nu prea are de ales. ..si se tranteste in canapea si se uita la capatos...sau la agentul vip//...cand dau sa zic ceva..shhhh sa ascult un pic,....mie imi cad ochii in gura de somn deja pe la 11-12...trag de el sa mergem la culcare...cateodata vine odata cu mine in pat , imi intoarce fundu si in 2 secunde sforaie....cateodata zice dute ca eu mai stau putin...pe la 5 dimineata se trezeste si se duce si se culca pe canapea ca cica ii e cald...si uite asa...ce naiba viata de cuplu e asta
azi i-am reprosat si zice..pai cum..nu stau cu tine..nu iti propun eu mereu sa vedem un film...PAI DA,,,CA LA FILME TRE SA TAC... ..s-o fi saturat de mine..ca nu mai inteleg nimc
na ca mi-am varsat off-ul

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

nu te speria si al meu isi cauta de lucru... dar seara il bag la baie obligatoriu...dar viatza de cuplu sper sa incepem dupa pasti....
sari si tu pe el...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:

ahh...si seara cand vine acasa ..tre sa ii zic tot timpul sa faca liniste....ca el tranteste usi, tipa cand vorbeste...si azi cand i-am reprosat si i-am zis ca nu imi place viata asta..mi-a zis ca eu sunt rea ca tot timpul ma iau de el...PAI ASA GREU II E SA RETINA SA NU MAI TRANTEASCA USILE INCAT TRE SA II ZIC DE 1000 DE ORI...SI DE FIECARE DATA E JIGNIT..CA MA IAU DE EL,...MAI E SI MANDRU NEVOIE MARE....MOARE SA II REPROSEZI CEVA

ce zodie e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

gabi, si de ce nu iesi si tu la o cafea? acum sunt zilele de sarbatoare, dar luni poti sa ii spui: "zi-mi in ce zi ai mai liber seara ca vreau sa ies, te rog sa nu iti faci alte programari la cabinet".

madutza
, am luat babycaml. pe prospect scrie sa ii dai max 100 ml pe zi, dati cu lingurita. al meu a baut cu biberonul din prima 60ml, de foame. era inainte de baita si am pastrat tzitzi sa se sature inainte de somn. oare sa ii fac mai diluat, 300ml pe zi la un pliculet?

miki
, vlad cati ani are? andreea nu stie culorile nici la varsta asta si nu are nici o inclinatie sa le invete, e complet paralela, oricat as incerca sa o invat. bineinteles ca nu imi fac griji, fiecare copil e diferit si are inclinatiile sale.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza 3x:Mariuca(17 Mai 2004), Andreea (21.11.2008) si Radu(31.03.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

vlad a facut acum pe 9 aprilie 2 anisori eu am avut un fix legat de culori pt ca taicamiu e daltonist si am vrut sa ma conving ca nu l-a mostenit pe le ca il banuiam..si se pare ca nu, ca in final le-a invatat

dar asa e, fiecare copil e unic si are ritmul lui de dezvoltare..care uneori nucorespunde cu ce scrie "la carte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:

ahh...si seara cand vine acasa ..tre sa ii zic tot timpul sa faca liniste....ca el tranteste usi, tipa cand vorbeste...si azi cand i-am reprosat si i-am zis ca nu imi place viata asta..mi-a zis ca eu sunt rea ca tot timpul ma iau de el...PAI ASA GREU II E SA RETINA SA NU MAI TRANTEASCA USILE INCAT TRE SA II ZIC DE 1000 DE ORI...SI DE FIECARE DATA E JIGNIT..CA MA IAU DE EL,...MAI E SI MANDRU NEVOIE MARE....MOARE SA II REPROSEZI CEVA

ce zodie e?

pot sa ghicesc ? e leu

antguess, glumesc am un prieten in zodia leu care corespunde perfect cu ce povestesti tu despre al tau la comportament si fire si nu s-a schimbat nici dupa casatorie si nici dupa ce a aparut bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Buna seara fetelor
ne mai tineti minte??
n-am reusit sa mai intru de ceva timp ptr ca pitica imi ocupa aproape tot timpul
a avut cateva nopti in care a fost foarte agitata
ziua dormea si noaptea nu si uite asa ziua dormeam cu ea sa recuperez
acum vad ca si-a revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

am citit un pic din urma pe sarite si am vazut ca toate sunteti bine, fiecare din noi suntem prinse de aceasta minune de a fi mame
va pup pe toate si pe puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:

madutza- durerea la montarea steriletului nu e cine stie ce...este o durere pe care inca mi-o amintesc dar...nu se compara cu nasterea de ex...cezariana sau nu:))
montarea nu e o problema in sine...pe mine urmarile m-au deranjat rau

si totusi fetelor..daca sunteti sigure ca nu mai vreti sa faceti bb...exista alte metode...mai drastice ce-i drept dar....macar nu stati cu teama..

nici in legarea trompelor nu am incerdere , ca daca aveam le puteam lega in timpul operatiei

..nici nu stiu in ce am incredere... Injectii anticonceptionale sunt la noi ?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

sunt injectii la noi, eu am facut astfel de injectii in urma cu vreo 4-5 ani. Atunci erau cam 80-100 lei injectia, dar nu le-as recomanda la nimeni. Faceam o injecie la 3luni, dar de la ele mi s-a dereglat menstruatia, adik de la 3-4 zile cu flux slab, ajunsesem la cel putin 7-8 zile si debit mare plus dureri. Dupa ce am intrerupt injectiile am avut sangerari aproape o luna, cu tot cu tratament foarte greu mi-am revenit.

In plus o prietena de-a mea a facut injectiile astea vreo 2 ani si acu vrea inca un copil si nu mai ovuleaza din cauza injectiilor. Face tratament de fertilitate, deci... eu zic sa u va riscati...
Poate totusi la alte fete nu s-a intamplat nimic.

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

am terminat si noi treaba, avem in sfarsit casa bec...ouale sunt vopsite, cozonac avem iar maine seara o sa facem niste cotlete de berbecut si cartofi la cuptor si salata verde. nu ne-am complicat cu gatit pentru ca duminica si luni avem program pe la familii si o sa tot mancam pe acolo, ba chiar o sa mai primim si la pachet.. maine seara as fi vrut sa mergem la inviere, sa il scoatem si pe luca si sa luam lumina...dar parca imi e teama sa merg cu el, noaptea e frig, e sezonul virozelor si la biserica mereu multa lume...parca nu as merge...voi cum procedati?

miki da-i in foc cu statisticile lor si cu "ce scrie la carte", ma bucur ca nu esti suparata. fiecare copil are ritmul si interesele lui, cred ca o sa ai o surpriza peste ceva timp cat o sa turuie tot ce a tinut pana acum

Mergi la inceput