Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!
Raspunsuri - Pagina 4
cami_antonia spune:
fetele
delicat subiect
EU NU SUNT DELOC DE ACORD CU STERILETUL
imi face rau numa cand ma gandesc
si stiti de ce?
am auzit multe cazuri de deces la femei tinere care il purtau din cauza lui
chiar cand a murit tatal meu
in capela
au adus o femeie de 40 de ani
f frumoasa
care murise din aceeasi cauza
steriletul
si m-am ingrozit
nici macar nu era vegheata de cineva
offffffffff
nu vreau sa imi mai amintesc
si ginecoloaga mea
zicea ca la 40 de zile la control
vb de sterilet
da nu mi-am batut capul inca
sa ii explic ceva
ii voi spune atunci
eu sincer nu stiu cum ma voi proteja
desi nu raman chiar usor
dar draga mea lalely
cand vei fi hotarata sa intarci copilul
incepe deja lucrul la al doilea
si va veni repede
vei vedea
noi asa am procedat
nu a venit in prima luna de incercari
ci in a treia
dar a fost f bine
antguess spune:
madutza_bra ma bucur ca te gandesti sa renunti la sterilet...e o porcarie...parerea mea
cami- sunt 150% deacord cu tine
antguess spune:
mai fetelor eu sunt suparata pe al meu bbt
IAR A PLECAT de acasa....
mi-a zis toata saptamana ca vineri e liber...
am fost dimineata sa vedem proiectul de casa...si dupa aia a plecat iar...cica la banca ca are o treaba, dupa aia sa se intalneasca cu un curier..ca are de luat un telefon nou care i0-a venit...si dupa aia la cabinet la doua urgente....ma scoate din sarite...toata ziua e la cabinet..tot timpul pe graba..chiar si la telefon..daca vine sa manance la pranz are un bat in fund ca se grabeste tot timpul...ma repede daca ii cer da faca ceva...ca se grabeste.....seara vine la 9 jumate- 10....mananca....daca e sa fac baie fetei ma ajuta ca nu prea are de ales. ..si se tranteste in canapea si se uita la capatos...sau la agentul vip//...cand dau sa zic ceva..shhhh sa ascult un pic,....mie imi cad ochii in gura de somn deja pe la 11-12...trag de el sa mergem la culcare...cateodata vine odata cu mine in pat , imi intoarce fundu si in 2 secunde sforaie....cateodata zice dute ca eu mai stau putin...pe la 5 dimineata se trezeste si se duce si se culca pe canapea ca cica ii e cald...si uite asa...ce naiba viata de cuplu e asta
azi i-am reprosat si zice..pai cum..nu stau cu tine..nu iti propun eu mereu sa vedem un film...PAI DA,,,CA LA FILME TRE SA TAC... ..s-o fi saturat de mine..ca nu mai inteleg nimc
na ca mi-am varsat off-ul
antguess spune:
ahh...si seara cand vine acasa ..tre sa ii zic tot timpul sa faca liniste....ca el tranteste usi, tipa cand vorbeste...si azi cand i-am reprosat si i-am zis ca nu imi place viata asta..mi-a zis ca eu sunt rea ca tot timpul ma iau de el...PAI ASA GREU II E SA RETINA SA NU MAI TRANTEASCA USILE INCAT TRE SA II ZIC DE 1000 DE ORI...SI DE FIECARE DATA E JIGNIT..CA MA IAU DE EL,...MAI E SI MANDRU NEVOIE MARE....MOARE SA II REPROSEZI CEVA
madutza_bra spune:
antguess, fi mai calma mami . Cred ca e o perioada cand se pun la punct hormonii nostrii..ca nici eu nu sunt multumita de viata de cuplu, dar ma gandesc ca trec si astea si o sa fie din nou liniste. O sa creasca si fata si nu o sa mai fie asa sensibila la trantitul usilor, iar cand va mai creste o sa interactioneze si bb-tul altfel cu ea si va fi muuult mai bine.
Eu cateodata am impresia ca ma prostesc in casa, toata ziua cu copiii care nici macar nu vorbesc, doar eu dau din gura ca televizorul, barbata-miu are lunea zi de forbal( ca sa slabeasca ca tine si el dieta), apoi zilnic mananca pranzul la restaurant, stie toate restaurantele si terasele din oras si din afara, daca e vre-un meci ca aseara merge cu baietii sa-l vada in Champions si uita sa mai ajunga acasa...si tot asa. Tac acum din gura ca o veni si vremea mea de distrat cu fetele
...sper ![]()
Dupa ce voi reincepe serviciul nu voi mai rata nici o iesire , in ideea ca eu ma simt bine si sotul sta acasa.
...hai ca ai atins un punct sensibil si m-a apucat si pe mine supararea...
Trecem noi si de perioada asta si pe urma o sa ne para rau ca a trecut asa repede, odata cu supararile astea trece si perioda de bebelusie a copiilor si se fac mari si independenti si nici nu stim cand trece timpul.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
antguess spune:
off madutza..macar al meu nu e cu fotbalul..dar e cu cabinetul in schimb
si al meu a iesit zilele trecute...cu un prieten sa se mai deconecteze....VREAU SI Eu
m-am saturat si eu de vrb cu copii..vreau si eu sa ma aranjez si sa ies la o cafea...si i-am zis si lui..si a zis ca sta el o seara cu copiii
ideea e ca am senzatia ca nu mai e gelos deloc..ca ma vede ca pe bun personal...aia care sta acasa cu copiii....vreau sa ma fac frumoasa intr-o seara si sa ies...presimt ca isi va schimba atitudinea...numai ca..mi-am cam pierdut si prietenele...2-3 pe care le aveam..au alte preocupari...deh...sunt singura mamica..mai ales de nou nascut...
prietena mea de la scara cealalta m-a sunat ieri sa ma scoata..si eu aveam de vopsit oua cu copii ca le promisesem

acum o sun eu pe ea...are si ea un hot date.//si uite asa eu nu am cu cine iesi sa beau un suc sa ma deconectez si sa-mi fac bb-tul mai atent:))
antguess spune:
imi pare rau ca am atins un subiect sensibil...sper sa nu pici si tu in depresia mea ca nu e bine...suntem aici sa ne ridicam moralul una alteia nu sa-l daramam si pe al altora:))
pisucmic spune:
Ce liniste e pe aici!!! Inteleg ca faceti pregatiri de Paste?

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
miki1979 spune:
hello hello![]()
am reusit sa rup si eu 5 min sa va scriu..am intrat special sa-i raspund lui ina..de fapt parerea mea..este ca bebelusii si nu numai, in general copii pana la o anumita varsta, pe parcursul zilei sunt stimulati nervos de tot ceea ce vad si aud in jur, care ii ajuta pe de o parte la dezvoltare si invatare dar pe de alta parte ii oboseste..tot nervos..![]()
deci un bebe se incarca pe parcursul zilei de tot felul de informatii si lucruri noi care uneori ajung sa fie prea mult pt ei..si pt ca nu stiu sa se descarce ca noi adultii si nu au sistemukl nervos bine dezvoltat au seara astfel de reprize in care pur si simplu tipa..astae modalitatea lor de a se descarca pt a-si regasi linistea necesara..
stiu ca tu spuneai ca l-ai invatat ziua cu prezenta voastra, in zgomot, cu prieteni, cu tv..ceea ce e f bine, dar paote ca asta il face sa se manifeste asa seara..
sfatul meu e sa incerci sa-l duci undeva unde-i liniste DAR trebuie sa prinzi momentul inainte de a intra in starea de care povesteai tu..
cand a intrat, deja e prea tarziu, nu poti decat sa-l lasi sa se descarce..
sau seara in perioada respectiva pune-l in sling si du-l la plimbare undeva unde e liniste, sa te simta aproape si sa se calmeze..nu in supermarket sau asa ceva..![]()
eu chiar de vreo saptamana am obsevrt la a mea ca seara dep pe la 6-7 incepea concertul pana seara tarziu cand adormea..si mi-a venit ideea sa o scot din mediul in care era si o duc in camera ei singurica cu suzi
si se calmeaza..uneori e nevoie sa stau si eu putin alteori nu..dar cum spuneam, asta inainte de momentul critic..![]()
op sa vezi ca pe parcurs ce cresc o sa faca tot felul de crize de plans..stii ca in carti scrie ca acele crize pe care nici o mamica nu si le doreste de la copilul ei
in care copilasii se tavalesc pe jos in public si tipa sunt tot descarcari nervoase in urma faptului ca al lor creieras a fost stimulat prea mult in ziua respectiva..si normal ar fi sa nu incerci sa-l certi ca mai rau faci..tot ce poti sa faci e sa-l lasi sa se descarce si sa-l tii strans la piept si eventual sa-l duci intr-un loc mai retras..
sper sa-ti ajute sfaturile mele..

miki1979 spune:
apropo, am fost azi cu vlad la controlul acela neuropsihiatric pt evaluare..
e perfect normal dezvoltat pt varsta lui..mai putin ca n-are un vocabular de 300 de cuvinte
ca asa scrie in carti..
va spuneam eu ca n-am incredere in evaluarile astea..copilul trezit din somn ca adormise in masina si nedormit pe ziua aia pana la ora 4 s-a comportat super bine, s-a jucat o ora cu tanti aia si a facut tot ce l-a pus sa faca..s-a uitat pe carticele, a desenat, a pus formele geometrice in locurile corespunzatoare fiecareia..si tot asa..
minusurile au fost ca n-a vrut sa zica alta culoare in afara de rosu desi eu stiu ca le stia..dar doctora nu..si i-a scris si in evakluare ca nu le stie
si ca n-a facut cu pixul o linie dreapta si o cruce..a facut puncte si linii curbate
aa, si nu stie sa tina creionul in mana![]()
![]()
mie mi se par destul de aberante pt varsta lui./.dar n-a, cartile stiu mai bine![]()
![]()