Aspirante optimiste >20 ani (676)
Raspunsuri - Pagina 3
alina_loca spune:
Mai fetelor nu pot sa ma abtin sa nu va arat ceva deosebit, super amuzant....http://www.youtube.com/watch?v=SEBLt6Kd9EY&NR=1&feature=fvwp...
lilimara spune:
Fetelor am venit sa va urez si eu PASTE FERICIT!Va doresc ca Invierea Domnului sa aduca Lumina in sufletele voastre,multa multa sanatate,bucurii,speranta si clipe de neuitat alaturi de cei dragi.Va pup cu drag pe toate!
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta gaby sunt bine, mi-a iesit tot ce am facut pana acum bine, oua frumoase, prajitura si cozonac f. bune dar degeaba daca nu sunt buna si la facut copii |
draguta bine ca esti buna si la asta...
ca eu nici copii nici cozonac nici prajitura
Lia73 spune:
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii !!!
PASTE FERICIT!!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+10
lilimara spune:
Ptiiii sunt fiarta nu mai pot!Gata gatitul pe azi.Am fost tare harnicuta;4 cozonacei,1 paine si 3 pascute asteapta randul la cuptor.Maine fac sarmalutele,supita si friptura...daca ma pot ridica din pat
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
Mihaelafalt spune:
Buna ziua fetele.Si eu am terminat treaba pe astazi am facut ciorba din gaina de tara, miroase de am zis ca atunci cand ajung de la inviere prima dat ciorba mananc,ca eu sunt moarta dupa ciorbe acre si in special gaina si dupa atata postit, salata fusion, oua umplute, snitele din piept de curcan, piftele de pui si friptura, maine mai am de ornat tortul si un pic de curatenie, sunt asa obosita de nu mai pot, dar ma simt bine acum ca am terminat treaba si sotul a zis sa postim post negru pana mergem la aer deci am rezistat cu stoicism in bucatarie cu atatea mirosuri si eu flamanda, am fost la biserica acum am papat si ma odihnesc putin, ouala nu prea imi plac cum au iesit dar merg, coptura e de nota 10 dar am facut-o ieri sub supravegherea mamei, dar in baza ei nu ma pot lasa ca e batrana asa ca am facut pasca si pentru ea si pentru soacra.
Mihaelafalt spune:
Fetelor care nu mai puteti intra va urez din tot sufletul un Paste fericit si Isus Inviat din morti sa va implineasca tuturor dorintele.
Odihna si petrecere frumoasa acolo unde sunteti.
lorena_86 spune:
buna fetelor
eu sunt la tara
noroc cu varul meu ca are net, restul e ca la tara
noi ne pregatim sa mergem la Prohod
va pupic pe toate
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Lorena iti doresc sedere placuta si sper sa te simti bine la tara.
Eu sunt un pic atunci cand am fost la un preot mi-a zis ca nu am nici o problema de sanatate ci sunt ca un arici si ma enervez din orice iar sotul meu astazi a zis ca daca nici luna asta nu raman insarcinata imi taie tepii la arici ca el a muncit foarte mult si ma simt rau ca si cum ar fi vina mea.Toata lumea imi zice sa nu ma mai gandesc la nimic ca stresul e de vina dar nu pot.Eu stau cu o batrana in casa care mi-a dat apartamentul sa o ingrijesc si va dati seama ca imi este foarte greu, plus ca e foarte pretentioasa si sotul imi tot zice sa nu o bag in seama dar eu chiar sunt un arici nu poate spune nimeni nimic, plus soacra care ma termina cu problemele ei.Sper ca macar sarbatorile astea sa imi ticneasca, sa ne simtim bine si pe 1 mai sa va dau o veste buna. Chiar ma simt foarte prost fata de sotul meu.
mihacor spune:
buna seara fetelor...
eu din pacate am cam pierdut vreo 7 capitole...abia astept sa le recuperez...
am terminat cu mutarile...si abia de vreo 3 zile am net...
vreau sa va urez un paste fericit si multa sanatate si multi bebei la toate fetele de pe forum...
acum am sa ma apuc de citit ca sa mai pot si eu felicita fetele care au aflat vesti bune...
eu din pacate cred ca am trecut de perioada de ovulatie si nici nu am prea avut actiune...dar nu-i nimic pana luna viitoare ne mai linistim si noi si ne punem pe treaba...
multi
Vreau si eu un ...