Aspirante optimiste >20 ani (676)
Raspunsuri - Pagina 2
draguta spune:
mada un Paste fericit si tie iti doresc alaturi de intreaga familie
mi-ai adus zambetul pe buze
alina_loca spune:
Buna fetele....ce pregatiri mai faceti?
Pentru spor la treaba va ofer un banc, :
Într-una din zile, Bula îsi facea de lucru prin bucatarie. O clipa de neatentie la tocat zarzavaturi si sângele începu sa curga. Ia repede o cârpa, înfasoara degetul si o taie la dispensar. Intra în dispensar si vede doua usi : “Bolnavi” si "Accidentati”.
Ca un cetatean disciplinat ce este, Bula intra la "Accidentati”.
Acolo, ce sa vezi ? Alte doua usi : "Cu sângerare" si "Fara sângerare".
Asa cum era firesc, intra la "Cu sângerare".
Alte doua usi : "De importanta vitala" si "Fara importanta vitala".
Deschide usa "Fara importanta vitala" si se trezeste în strada ...
Pleaca nervos acasa unde familia îl întreaba :
- Ei, Bula, te-au tratat bine ?
- Nu s-a uitat nici dracu' la mine, dar organizarea e BETON
gabyv spune:
Alina, mereu cu voia buna !!
Draguta, tu cum mai esti?
Am uitat sa cumpar tavi pentru cozonaci, asa ca o sa ma apuc de oua si de pasca. Cumpar mai pe seara tavile. Iar sarmalele sunt pe jumatate facute.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
racheel spune:
Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
neliaCris spune:
Am intrat sa va urez" PASTE FERICIT",multa sanatate si liniste.Sa petreceti alaturi de cei dragi momente minunate
Miroase si la mine a sarmale...JUma de varza murata,juma de varza dulce.Cumnatelul meu nu mai pleaca,ne-a invitat si pe noi cineva la gratar(asta pentru ca ei nu aveau gratar ci numai noi),deci ma mir ca sorbatorile vor fi mai speciale.
Promit ca nu mai fac sarmale pana de Craciun.Greu la casa ta si fara nimeni sa te ajute.Fiumeo doarme dupa 2 ture de parc,leagan,topogan,si ar mai fi vrut,bineinteles o tura de 10 minute de jocuri pe calculator.Da las ca incepe ea gradinita
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
draguta spune:
gaby sunt bine, mi-a iesit tot ce am facut pana acum bine, oua frumoase, prajitura si cozonac f. bune dar degeaba daca nu sunt buna si la facut copii
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta gaby sunt bine, mi-a iesit tot ce am facut pana acum bine, oua frumoase, prajitura si cozonac f. bune dar degeaba daca nu sunt buna si la facut copii |
Eh, Draguta, nu mai zi tu... parca vad ca in curand vom face schimb de retete de piureu si mancare de bebe.
Sarmalele au iesit f bune si la mine, acum se fierb ouale, dar nu prea am spor... nici bine nu prea ma simt.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
draguta spune:
gaby sa te-auda DD sa vina si momentul ala la toate fetele care ne aflam aici
sunt sigura ca ti-au iesit bune sarmalele
magddalena spune:
buna..am intrat si eu sa spun PASTE FERICIT VISELE VOASTRE SA VA DEVINA REALITATE SI LA ANUUL PE VREMEA ASTA SA NE TINEM COPILASII IN BRATE multi pupici si tot ce va doriti voi.Si eu am fost hairnica azi am facut salata si sarmalutele sunt la fiert si plec si la munca acusi.Maine mai fac curat si un chec si un tiramisu si gata ca e prea mult..aa si ouale rosii ca nu le-am facut.
Pupe multe pt voi toate!!HRISTOS A INVIAT!!