Aspirante optimiste >20 ani (676)
Raspunsuri - Pagina 4
mihacor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Lorena iti doresc sedere placuta si sper sa te simti bine la tara. Eu sunt un pic atunci cand am fost la un preot mi-a zis ca nu am nici o problema de sanatate ci sunt ca un arici si ma enervez din orice iar sotul meu astazi a zis ca daca nici luna asta nu raman insarcinata imi taie tepii la arici ca el a muncit foarte mult si ma simt rau ca si cum ar fi vina mea.Toata lumea imi zice sa nu ma mai gandesc la nimic ca stresul e de vina dar nu pot.Eu stau cu o batrana in casa care mi-a dat apartamentul sa o ingrijesc si va dati seama ca imi este foarte greu, plus ca e foarte pretentioasa si sotul imi tot zice sa nu o bag in seama dar eu chiar sunt un arici nu poate spune nimeni nimic, plus soacra care ma termina cu problemele ei.Sper ca macar sarbatorile astea sa imi ticneasca, sa ne simtim bine si pe 1 mai sa va dau o veste buna. Chiar ma simt foarte prost fata de sotul meu. |
paste fericit!!!
mihacor spune:
camcris vreau si eu la aspirante optimiste...la inceput numele meu nu e scris...sau vreti sa ma trimiteti repede la odisee?
Vreau si eu un ....
mihacor spune:
diana ,mada felicitari,sa dea domnul sa aduceti pe lume bebei sanatosi....
elenush imi pare rau,sa speram ca luna urmatoare ramanem amandoua...
eu sunt mai cu intarziere cu felicitarile...
Vreau si eu un ...
mihacor spune:
citat din mesajul lui camcris
neata fetele
o zi frumoasa va doresc, ce urat este si in capitala
deci mada86,lilimara, restu fetele care vor pe listuta daca vreti sa dati data nasterii si numele vostru+sotului pentru acatist
GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu
acum am descoperit si eu mesajul...
numele meu corina si sotul fabian,data nasterii:24,03,1983
multumesc...
Vreau si eu un ...
lary74 spune:
Buna dimineata fetelor!
Va urez din inima SARBATORII FERICITE,PASTE FERICIT ALATURII DE CEI DRAGI!
ankcta spune:
Neata gospodinelor! Poftiti la ca sa aveti mai mult spor la treaba.
Eu ma bag iar la bucatarie, sper sa ma incadrez in timp , dar mai trag si pe aci cate un ochi
toate fetele
Ancuta , in curand
Mihaelafalt spune:
Neata fetele. Eu ma pregatesc sa fac tortul si inca ma uit pe net pentru o reteta, pandispanul l-am facut dar acum caut ceva pentru umplut.Va doresc spor la treaba si bunatatile pe care le faceti sa va iasa asa cum doriti voi.
mirunita1983 spune:
neata fetele va doresc PASTE FERICIT SI SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi,fug la munca pina diseara la 9 la astia cica nu e asa mare sarbatoare si muncim cu drag....abia am apucat sa imi fac niste sarmale ,o sa pun oua la fiert si praji cumpar asta e ....
ne auzim pe saptamana viitoare
lilimara spune:
Neata fetelor!
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
luiza77 spune:
Neatza fetelor si La multi ani pentru cei care sarbatoresc astazi ziua numelui, sa fiti fericite, sanatoasa, implinite si sa va indepliniti toate dorintele, sa petreceti Pastele inconjurati de cei dragi si sa aveti parte de liniste sufleteasca, va imbratisez pe toate si va pup.
33+ cu Matei
AMR 6 saptamani pana la marea intalnire.