Strugurasi de Sept-Oct 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
loredanar spune:
salut fetelor, multumesc pt incurajari. in privinta amniocentezei, desi intr-adevar e greu de suportat incertitudinea, nu cred ca o vom face pentru ca ar fi o suferinta pe care i-as provoca-o copilului doar pt a-mi dobandi eu un raspuns - orice raspuns as primi la amnio nu as face avort. noi suntem optimisti insa si dupa cum ati zis si voi ne incredem ca Dumnezeu ne va ajuta sa trecem cu bine si ii va da sanatate bebelinei noastre. am facut si dublu si triplu test si au iesit bine amandoua, insa drept sa zic asta nu ma consoleaza prea mult. mi-ar recomandat sa refac si torch-ul dar nu stiu care analize trebuie repetate - nu toate trebuie. doctorita mea se intoarce din concediu abia pe 2 mai. pana atunci stam in stand-by. va pup.
Lori
21+ fericita cu
Mara
raluca050 spune:
Lore cu incredere in D-zeu o sa treceti cu bine peste aceste probleme si fetita va fi bine in final , sunt convinsa.
Gorgy LA multi ani! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de aceasta zi minunata cu familia.
Eu am muncit pe rupte ieri cu curatenia, mancarea, .....off cate sunt de facut pentru PASTE ,noroc ca sunt alaturi de mama si ne mai impartim la treburi
. Astazi nu mai am decat sa fac o ciorbita de curcan si sa ma aranjez pentru a astepta lumina invierii in liniste.
Va pup pe toate si va doresc ca Sfintele sarbatori Pascale sa va aduca speranta si lumina in suflet. Anul acesta petrecem primele sarbatori alaturi de bebeii nostrii si e un motiv in plus de bucurie
20+
camady spune:
La multi ani Gorgy.Sa traiesti cu numele si doamne doamne sa-ti aduca cat mai repede o minune mica.
Deasemeni le doresc la toate fetele (daca aveti, soti,parinti, frati, surori sarbatorite azi) sa va traiasca si sa fie sanatosi.
Va pup.
20+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
zubi spune:
LA MULTI ANI GEORGY

SEIDANA, am pus poza, nu am nici o idee cum se numeste, doar ca e palmier
Zubi, mami
21+
minunea mea
Lali_mete spune:
Intre doua runde de prajituri am intrat si eu sa va pup pe fiecare in parte si sa va urez un Paste Fericit alaturi de cei dragi voua! 

Va imbratisez pe toate si va pup pe fiecare in parte
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
mikka11 spune:
Lore, sunt alaturi de tine, cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine!
La multi ani Georgy, noroc, sanatate si fericire iti doresc!
Paste fericit tuturor alaturi de familie!
17+ cu 
seidana spune:
ZUBI.. este dracaena marginata, din experienta mea , am 3 plante in casa, de fapt 3 ghivece cu 6 plante in total, iti poz zice ca e o planta nepretentioasa, o uzi constant cam o data pe saptamana, poate sta atat in zone insorite, fara lumina directa, cat si in zone mai putin insorite...
Uite ce am gasit pe net de ingrijirea ei.. insa poti cauta pe gogu mai multe..
Ingrijire
Ii sunt benefice temperaturile usor mai scazute - vara intre 18-20 de grade Celsius, iar iarna suporta bine chiar si 8-10 grade Celsius.
Lumina ii este benefica si ea, dar nu este indicat sa stea direct in bataia soarelui. Pe de alta parte frunzele i se vor decolora daca lumina va fi insuficienta.
Procesul de udare este foarte important intrucat cantitatea de apa primita este vitala. Excesul de apa sau lipsa acesteia pot duce la ingalbenirea frunzelor, iar daca umezeala este prea mare radacinile pot putrezi.
Aerul din incapere nu trebuie sa fie prea uscat pentru ca varfurile frunzelor pot deveni brune si se pot usca. De aceea este bine ca frunzele sa fie sterse cu o carpa umeda sau sa se pulverizeze cu apa cat mai frecvent.
Inmultire
Se inmulteste prin butasi.
De la baza sau din varful plantei se desprind cu grija lastari de circa 10 cm care se pun la inradacinat in ghivece cu nisip. Caldura si umiditatea ridicata sunt foarte importante pentru reusita procesului de inmultire.
Transplantarea se face primavara, odata la 2-3 ani.
Tot primavara este indicat sa se schimbe pamantul de la suprafata ghiveciului.
PS: ACU ti-am vazut burtica de 20 saptamani... mare si frumoasa...
21+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
May3 spune:
Hellooooo de pe plaiuri romanesti ![]()
am ajuns cu bine, dupa un zbor fara peripetii, dar stresant ca am stat mereu cu inima cat un purice.
m-am miscat mai mereu, ba la baie, ba picioarele pe sub scaun, am baut 750ml de apa, sosete speciale si greturile n-au fost.
alea au venit mai tarziu pe masina pana acas la sora-mea :D
bebelina misca de zor si ma gadila, deci presupun ca si ea e bine.
numai ca din cauza fusului orar acum mi se face rau de la ora 4 :((
sunt cam varza.am mancat si eu niste bunataturi, incluziv urzici, ca mi-a facut soacra-mea,
si am dat la rate si inca o sa mai dau in seara asta :(
lore, sper sa fie bine la final.
eu nu o sa fac nicio morfologie fetala ca in anglia nu se face...
v-am pupat si Paste fericit!
din nou ![]()
17+ cu 
zebraroz.ro
ionelamaria spune:
SARBATORI FERICITE SA AVETI CU TOATELE! SA FITI SANAGTOASE SI VOI SI STRUGURASII SI TOTI CEI DRAGI VOUA!
LORE, tare rau imi pare ca nu ai vesti excelente dar sunt cu ganduri bune alaturi de tine. Eu stiu cat ajuta gandurile astea, pe noi ne-au ajutat cand am avut nevoie. Eu cred cu putere ca bebita e bine. Doamne ajuta sa fie asa! Sarbatorile sa iti aduca liniste si sa iei decizii bune pentru familia ta!
Pot intreba la ce medic ai facut eco? Mai apar erori de interpretare la eco din pacate . O prietena din birlad a venit disperata la iasi anul trecut ca ii aparusera la 20 sapt ( aprox), pe un eco destul de performant, nu stiu ce pete pe inima fetitei, pete ce duceau cu gandul la o boala genetica grava. Nici nu-ti pot povesti prin ce a trecut si, dupa o saptamana aproape de zbucium, la eco la Nemescu i-a spus ca fetita e sanatoasa si asa a fost. Medicul ei e un medic bun si a grasit... poate e si la voi tot asa
Mami fericita de
Mihnea (14.11.2009 ) acum
13+