Strugurasi de Sept-Oct 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MARINAENACHE neata furnicutzelor ![]() Si eu aseara am terminat de de inrosit ouale, am facut o salata de telina cu morcovel si mar lamaie si maioneza am pus muschiuletzul la marinat in vin si mirodenii am fiert legumelesi pieptul de pui pt salatica de boeuf... Azi fac drobul, salata de vinete, salata de boeuf. Cozonac, sarmalutze imi aduce soacra... Si pt maine mai ramane de facut puiul umplut cu ciupercute si muschiuletzul si de facut niste gogosele pe care le umplu cu ciocolata Seidana tot ce ai sp este incarcat de emotie si durerea ta se simte in fiecare cuvant citit de fiecare dintre noi. Imi pare sincer rau pt pierderea ta dar dupa cum ai sp si tu trebuie sa iti continui viata si sa onorezi fiecare clipa pe care ati petrecut o , fiecare amintire cu drag pentru ca fratziorul tau cu siguranta vegheaza asupra ta in fiecare moment si iti doreste tot binele din lume ... te imbratzisez cu drag ![]() 13+ Unde.s 2 puterea creste ![]() 18.oct.2011 Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari |

multumesc, da fiecare gura de aer e dureroasa.. insa mergem mai departe.. ca asta e de datoria noastra.. dincolo vreau sa ma intalnesc cu el.. deci trebuie sa imi traiesc viata onorant si frumos.. si mai am datoria sa ii sustin pe ai mei, si sa imi ingrijesc ingerasul..
21+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
loredanar spune:
Fetelor am revenit de la morfologia fetala.....din pacate NU asa cum imi doream. Fetita are 2 chisturi de plex coroid care se pot resorbi total pana pe la 28 saptamani, sau nu. Aceste chisturi apar la 2% din sarcini si sansele sa fie totul bine sunt de 95% si 5% sa fie trisomia 18 sau sindrom down. Mai are la manuta dreapta clinodactilie - pe romaneste degetelul mic de la mana dreapta e un pic stramb. Aceasta clinodactilie nu este grava, rau e ca este in asociere ce acele chisturi........ In schimb alte defecte fizice nu are lucru care este imbucurator si ne da sperante ca va fi bine. Acum ce sa va zic ... am bocit de mi-a sarit camasa de pe mine de imi tremura volanul in mana. Acum m-am mai linistit si imi pun speranta in Dumnezeu ca va fi sanatoasa fetita. Doctorul care mi-a facut morfologia mi-a zis ca singura analiza care ne poate spune daca are vreo boala cromozomiala sau nu este amniocenteza care prezinta un risc de avort de 1%. Acum..... ce ar trebui sa fac? Sa risc viata copilului cu amniocenteza doar pt a ma linisti eu? Of fetelor tare mi-as fi dorit sa vin cu zambetul pe buze astazi acasa , insa Dumnezeu e mare si ma rog la el sa nu ne lase si sa fie totul bine ... In rest bebelina e sanatoasa, are 386g si e frumoasa foc. Nu statea in pozitie buna pt 4D asa ca nu am putut-o vedea din profil decat pe alb negru si e cea mai frumoasa fetita din lume !
Lori
21+ fericita cu
Mara
JadeJador spune:
lore sunt alaturi de tine , te inteleg ca esti terminata , dar trebuie sa fii optimista .Am citit la multe fete pe forum de acest gen de chisturi si totul a fost bine la final. Imi pare rau ca ai primit tocmai azi aceasta veste dar Dzeu e mare si ne va ajuta pe toate
Sunt convinsa ca fetita ta frumoasa o sa fie perfecta
Te imbratisez cu drag 
seidana si pe tine te imbratisesz cu acelasi drag 
VA PUP PE TOATE FETELOR
loredanar spune:
multumesc Jade si eu incerc sa fiu optimista si sa ma incred ca va fi bine, ca fetita noastra o sa fie sanatoasa si o sa aiba o viata minunata. desi sunt ciudat, abia astazi m-am simtit cu adevarat mama si mi-am amintit de ceea cum imi spunea mama cat de fierbinti sunt lacrimile de mama... daca mi-ar cere cineva acum orice am mai de pret eu in schimbul sananatii fetitei mele, i-as da fara sa clipesc, e complesitor si chiar daca suna melodramatic m-a schimbat f mult ziua de asta cred. dar, din nou, ma incred acum mai mult ca oricand in voia Domnului.
Lori
21+ fericita cu
Mara
camady spune:
Loredana dar dublu test sau triplu test ai facut? Care au fost rezultatele? Sansa de avort la amniocenteza eu zic ca e mica........dar voi sunteti in masura sa luati o decizie.Eventul mai consultati opinia altui dr.
Te pup si ai incredere in D-zeu.
20+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
seidana spune:
Lore.. totul o sa fie bine, ... vei vedea ca lacrimile de azi vor fi lacrimi de fericire... si eu voiam sa te intreb DT au TT ai facut? ...
JAde... multumesc.. si eu va pup pe fiecare in parte cu drag ...
sanatoasa !
lai spune:
Seidana
Dumnezeu sa il odihneasca pe fratiorul tau si tie sa iti dea multa putere, pentru tine, pentru ai tai, si pentru minunea din burtica.
Lori, imi pare rau ca vestile nu sunt tocmai cele pe care le asteptati. Pentru mine personal incertitudinea e cea mai grea si de aceea cred ca as face amnio. Dar bineinteles ca numai voi sunteti in masura sa decideti ce e cel mai bine. In orice caz eu va tin pumnii stransi de tot sa fie totul bine si strugurasa mica sa fie 100% sanatoasa 

Paste fericit cu lumina in suflete tuturor! 

Lai
20+ cu 
zubi spune:
LORE, daca te rogi la Dumnezeu sigur te va ajuta, fii optimista ca sa ii transmiti si Marei starea ta, te pup
Fetelor, sa ma laud si eu acuma, mi-a adus sotul un palmier, si nu prea stiu cum se ingrijeste, aveti vreuna dintre voi ? I-as schimba ghiveciul, ca el acuma are vreun metru inaltime si ghiveci mic, normal
Ieri nu am stat jos pana pe la 6,si m-a taiat bieninteels durerea de spate de pana la urma am laut no-spa
PASTE FERICIT va doresc, sa va aduca lumina si pace in suflet

Zubi, mami
21+
minunea mea
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zubi LORE, daca te rogi la Dumnezeu sigur te va ajuta, fii optimista ca sa ii transmiti si Marei starea ta, te pup Fetelor, sa ma laud si eu acuma, mi-a adus sotul un palmier, si nu prea stiu cum se ingrijeste, aveti vreuna dintre voi ? I-as schimba ghiveciul, ca el acuma are vreun metru inaltime si ghiveci mic, normal Ieri nu am stat jos pana pe la 6,si m-a taiat bieninteels durerea de spate de pana la urma am laut no-spa PASTE FERICIT va doresc, sa va aduca lumina si pace in suflet ![]() ![]() ![]() Zubi, mami 21+minunea mea |
zubi baga-i o poza pe piccassa sau zi cum se numeste .. cumva dracaena? eu zic sa nu ii schimbi acum pamantul, sa il lasi sa se obisnuiasca cu noul mediu...
PASTE FERICIT TUTUROR...!!!!
sanatoasa !
caty2585 spune:
Buna dimineata si de la noi
Seidana imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita
Sunt convinsa ca el va trai prin minunea pe care o ai in burtica

Lore fii puternica si ai incredere in Dumnezeu si El nu te va dezamagi

May sper ca ai ajuns cu bine acasa si ca ai avut un zbor placut si fara probleme (greturi...)

In rest va 

pe toate si cer scuze ca nu am mai postat saptamana asta(cu toate ca v-am citit zi de zi!)Promit ca dupa Paste am sa postez zi de zi![]()
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! HRISTOS A INVIAT !
Fericita
22+ cu

Unde.s 2 puterea creste