Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

thaimeed, bravo pt. grasunica. Mie-mi place mai mult Maria-Ruxandra, desi si Sarah e f. frumos.

alina

N-am apucat inca sa vad toate pozele si sa va citesc din urma. Diseara pun si eu poza facuta azi dim., aferenta sapt. 25. si cu caruciorul ce l-am luat sapt. trecuta.

Mai fetelor, ma trec transpiratiile cand vad ca rand pe rand trecem in trim. 3. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, mai avem un picut.

Noi am fost sapt. trecuta sa vedem clinica unde voi naste si ne-a placut f. mult. Este la un spital antropozofic, sunt orientati pe nastere naturala si medicamente homeopate, iar dr. si moasele sunt fff. draguti. Am auzit si din alte parti numai lucruri bune despre aceasta clinica. Plus ca e la 10-15 min. cu masina de noi, are deci toate avantajele. Sapt. viit. am intalnire si cu moasa (pe care n-am cunoscut-o pana acum), care sper ca ma va asista la nastere.

In rest suntem bine si noi. De Sarbatori n-am facut absolut nimic (nici n-am avut pe cine vizita), asa ca am lenevit cu spor. De ieri am ture dese de contractii (nedureroase insa), iar de azi am inceput sa iau magneziu. Pana sapt. viit cand merg la urmatorul eco sper sa nu se-ntample nimic. Bebele e tot mai miscacios, il iubesc la nebunie

lulusor77 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Adevarat a inviat!
Gata, de azi pe salate!

Alina, felicitari!Parca ieri, alaltaieri spuneai ca mergi sa faci cerclaj....Ai vazut?Cu pasi mici, dar siguri, trece timpul
Ireth, in ce zona te doare spatele? Pe mine ma doare sus.Imi radiaza durerea de la umeri, spre plamani...
Stai bine cu kg
Thaimeed, mie imi place numele, dar trebuie sa se potriveasca si cu numele de familie....Tot voi stiti cel mai bine

Eu am o alta problemuta: ma dor degetele mici de maini.
Mai precis articulatiile ( la incheietura dintre falange)
Credeti ca o fi de la lipsa de calciu?

Sper sa fi trecut peste perioada gri a odiseei noastre, si de acum sa avem numai vesti bune

23+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Corry asa e a trecut destul de repede si am incredere in Dumnezeu ca ne va ajuta pe toate sa ducem sarcinile cu bine la termen. pt tine si pt pitici.
Si ca sa va dau pe spate cu optimismul meu va anunt ca am stabilit botezul pe 30 oct.
Am vazut restaurantul (care e f. elegant) si maine platim avansul si semnam contractul si am vb si cu orchestra si cu fotograful .
M-am gandit sa organizam din timp pt ca dupa venirea printesei vrreau sa ma concentrez numai pe ea.

Alina 27+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Salut si de la noi

Alina...felicitari ......si noi ne-am gandit la botez...cautam locatie...vrem undeva la munte ,cu maxim 10-12 familii ,intr-un loc ff intim si ff frumos

Sper sa nu se supere Babyblue pe mine ca va spun eu ,am vb cu ea mai devreme si merge la spital ,se interneaza, contractiile tot nu au trecut si are si colul deschis.
era foarte speriata pt ca dr.ii spusese ca nu ii face cerclaj pt ca are contractii.
eu zic ca o sa fie bine , o sa faca perfuzii o zi -doua si apoi il face.
Doamne ajuta !....inteleg perfect ce simte si sunt alaturi de ea cu sufletul si am sa ma rog pt ea sa fie bine.

fetelor nu vreau sa va sperii dar la cea mai mica durere "ciudata" mergeti la medic...daca va aduceti aminte acum ceva timp scriam ca simt niste intepaturi in col , acele intepaturi nu erau de bine,treptat-treptat au deschis colul si asta fara nici o contractie.

Doamne ajuta-ne pe toate sa ajungem cu bine la finish.

23 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Salut si de la noi

Alina...felicitari ......si noi ne-am gandit la botez...cautam locatie...vrem undeva la munte ,cu maxim 10-12 familii ,intr-un loc ff intim si ff frumos

Sper sa nu se supere Babyblue pe mine ca va spun eu ,am vb cu ea mai devreme si merge la spital ,se interneaza, contractiile tot nu au trecut si are si colul deschis.
era foarte speriata pt ca dr.ii spusese ca nu ii face cerclaj pt ca are contractii.
eu zic ca o sa fie bine , o sa faca perfuzii o zi -doua si apoi il face.
Doamne ajuta !....inteleg perfect ce simte si sunt alaturi de ea cu sufletul si am sa ma rog pt ea sa fie bine.

fetelor nu vreau sa va sperii dar la cea mai mica durere "ciudata" mergeti la medic...daca va aduceti aminte acum ceva timp scriam ca simt niste intepaturi in col , acele intepaturi nu erau de bine,treptat-treptat au deschis colul si asta fara nici o contractie.

Doamne ajuta-ne pe toate sa ajungem cu bine la finish.

23 + Arianna-Maria

Draga de tine, cum sa se supere.Oricum, daca nu era prezenta la apel, incepeam sa intrebam de ea
Si eu cred la fel, ca o sa astepte sa-i treaca contractiile si apoi cerclajul.Doar ca trebuie sa mai stea si linistita........
Doamne ajuta, sa fie bine!

23+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Babyblue tinem pumnii sa fie bine

Crisspy, fericita de Razvi si 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Babyblue, curaj, gandurile noastre pozitive indreptate spre tine te vor ajuta, ai sa vezi.

Arianna, tu cum te mai simti?

Noi vrem, sa facem bozetul numai cu familia, si am vrea sa-l facem in tara, in cazul in care eu si bebe ne vom simti bine si vom fi apti sa zburam. Asa ca fiind botez micut, nu necesita pregatiri prea mari, si o sa le las in seama celor de-acasa.

lulusor77 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Vai, ce veste proasta
Sper din tot sufletul sa fie bine si sa nu pateasca nimic.... poate daca o tin sub observatie si ii dau medicamentele necesare, perfuzii, o sa fie bine si o sa reuseasca sa ii faca cerclaj. Dupa povestea asta, daca o mai aud ca se ridica din pat, o bat!!

Saraca Ramona, e o fata minunata si nu merita asa ceva, cat s-a chinuit sa obtina sarcina asta... doamne, chiar imi pare rau!

25+

Mergi la inceput

Corry....vezi tu ...treaba asta cu statul linistita este ff greu ,mai ales daca esti foarte activa.
mie imi mi-a fost ff greu sa ma potolesc si acum mai am momente....dar imi aduc aminte imediat de zanica.....a "invatat-o" tatica-su si cum ma misc putin prin casa cum ma loveste si ma trezeste la realitate
merita sa facem orice pt ei ...,ai ales ca au venit dupa ceva timp de asteptare si chinuiala

23 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

Arianna, tu cum te mai simti?

lulusor77 25+

sar'mana.....sunt bine ....nu am contaractii ,dar preventiv am nospa si scobutil 3 /zi.....joi merg la control.
si incerc sa stau cat mai lipita de pat

23 + Arianna-Maria

Mergi la inceput