Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
Krissy spune:
Hai ca ciocnesc eu, da' chiar numa de atat am azi vreme, ca sunt inapoi pe baricade. Asadar "Adevarat a-nviat!".
Probabil majoritatea fetelor mai au si azi liber si se sarbatoresc pe undeva!
Noi ne-am sarbatorit fain, ieri dupa biserica am fost invitati la socrii sorei mele - familie de greci, foarte calzi si cu traditii frumoase si inca puternice, chiar daca sunt la a treia generatie in America. Dar a trecut prea repede weekend-ul, pana sambata cu treaba, si ieri plecati toata ziua, dar e frumos cand e atmosfera de sarbatoare, toata lumea e sanatoasa si cu sufletul cald.
PS: Sarut-mana Arianna si Babyblue pt complimentele la pozele cu Sophia - sunteti niste dragute!
Pupice,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 23+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
squirrel spune:
Adevart a Inviat !
Va doresc multa sanatate la trup si la suflet si sa nu va pierdeti niciodata credinta si speranta.
Multumesc pentru aprecieri si va doresc tuturor doar rezultate bune.
ALINAOPREA spune:
Hristos a-nviat fete cucuiete .
Sper ca ati petrecut un Paste fericit si linistit.
Va poop !
Alina 26+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
ALINAOPREA spune:
Am actualizat si semnatura.
Suntem oficial in trimestrul III
Alina 27+
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
lulusor77 spune:
Hristos a-nviat! Sper sa ati avut un Paste linistit si frumos si ca l-ati petrecut asa lum l-ati dorit!
Alina, felicitari !!! Doamne-ajuta sa fie bine bine tine si la toate fetele!
lulusor77 25+
crisspy spune:
'Neata,
Adevarat a inviat!
Noi am fost in vizite de la unii la altii, azi noapte am ajuns in Bucuresti cu Razvi pe la 11 si ceva, am prins haos la intoarcere, si s-a lasat cu urlete de oboseala. De dimineata era in elementul lui.
O zi usoara tuturor si multi
Crisspy, fericita de Razvi si 22 sapt
Ireth spune:
Buna dimineata burtici, si Hristos a inviat si de la noi!
Doamne, ce bine e in vacanta, nu ma mai satur
M-am relaxat, am papat (7 kg la activ ) si daca n-ar fi durerile astea de spate si faptul ca bebe nu ma lasa sa dorm, ar fi perfect!
Am vazut toate pozele noi, foarte frumoase. Avem o noua candidata la picioare de manechin (babyblue)
Voi cum ati petrecut?
pup toate burtile
25+
thaimeed spune:
Buna dimineata!
Hristos a inviat!
Desi nu am mai scris de ceva vreme... v-am mai citit din cand in cand (mai am de recuperat ), va scriu acum... mai apta fiind dupa o raceala urata care inca nu a trecut de tot....
Bebelina e foarte bine... am fost miercuri la eco si mandruta avea 1058 de grame!
In alta ordine de idei... am intrat in 28 de saptamani... si tati s-a gandit ca suna mai bine Maria - Sarah... (suntem in negocieri )
Voi ce parere aveti? ....
Va pupacim pe toate.... asa discret ca sa nu va virusam... si va dorim o zi frumoasa
Theo 28+ Maria Ruxandra
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulusor77 Alina, felicitari !!! Doamne-ajuta sa fie bine bine tine si la toate fetele! lulusor77 25+ |
Lulusor merci la fel
Alina 27+