Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Nu e nimeni pe aici sa ciocnim un ou?
Cioc, cioc!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Hai ca ciocnesc eu, da' chiar numa de atat am azi vreme, ca sunt inapoi pe baricade. Asadar "Adevarat a-nviat!".

Probabil majoritatea fetelor mai au si azi liber si se sarbatoresc pe undeva!

Noi ne-am sarbatorit fain, ieri dupa biserica am fost invitati la socrii sorei mele - familie de greci, foarte calzi si cu traditii frumoase si inca puternice, chiar daca sunt la a treia generatie in America. Dar a trecut prea repede weekend-ul, pana sambata cu treaba, si ieri plecati toata ziua, dar e frumos cand e atmosfera de sarbatoare, toata lumea e sanatoasa si cu sufletul cald.

PS: Sarut-mana Arianna si Babyblue pt complimentele la pozele cu Sophia - sunteti niste dragute!

Pupice,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 23+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Adevart a Inviat !

Va doresc multa sanatate la trup si la suflet si sa nu va pierdeti niciodata credinta si speranta.

Multumesc pentru aprecieri si va doresc tuturor doar rezultate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Hristos a-nviat fete cucuiete .
Sper ca ati petrecut un Paste fericit si linistit.
Va poop !

Alina 26+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Am actualizat si semnatura.
Suntem oficial in trimestrul III

Alina 27+

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Hristos a-nviat! Sper sa ati avut un Paste linistit si frumos si ca l-ati petrecut asa lum l-ati dorit!

Alina, felicitari !!! Doamne-ajuta sa fie bine bine tine si la toate fetele!

lulusor77 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Adevarat a inviat!

Noi am fost in vizite de la unii la altii, azi noapte am ajuns in Bucuresti cu Razvi pe la 11 si ceva, am prins haos la intoarcere, si s-a lasat cu urlete de oboseala. De dimineata era in elementul lui.

O zi usoara tuturor si multi

Crisspy, fericita de Razvi si 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Buna dimineata burtici, si Hristos a inviat si de la noi!

Doamne, ce bine e in vacanta, nu ma mai satur
M-am relaxat, am papat (7 kg la activ ) si daca n-ar fi durerile astea de spate si faptul ca bebe nu ma lasa sa dorm, ar fi perfect!
Am vazut toate pozele noi, foarte frumoase. Avem o noua candidata la picioare de manechin (babyblue)
Voi cum ati petrecut?
pup toate burtile

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Buna dimineata!

Hristos a inviat!

Desi nu am mai scris de ceva vreme... v-am mai citit din cand in cand (mai am de recuperat ), va scriu acum... mai apta fiind dupa o raceala urata care inca nu a trecut de tot....

Bebelina e foarte bine... am fost miercuri la eco si mandruta avea 1058 de grame!

In alta ordine de idei... am intrat in 28 de saptamani... si tati s-a gandit ca suna mai bine Maria - Sarah... (suntem in negocieri )

Voi ce parere aveti? ....

Va pupacim pe toate.... asa discret ca sa nu va virusam... si va dorim o zi frumoasa

Theo 28+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77
Alina, felicitari !!! Doamne-ajuta sa fie bine bine tine si la toate fetele!

lulusor77 25+

Lulusor merci la fel

Alina 27+

Mergi la inceput