Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

UN PASTE MINUNAT TUTUROR !!!!
FIE CA LUMINA BINECUVANTATA SA VA ADUCA SARCINI USOARE, NASTERI LA TERMEN SI BEBEI SANATOSI !!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 26 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

S[b]Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate,belsug si bucurii,iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii! 28+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

PASTE FERICIT SI TOT CEEA CE VA DORITI SA VA DEA DUMNEZEU, IAR LUMINA INVIERII SA VA CALAUZEASCA IN DRUMUL VOSTRU!

Maria (27 nov. 2007) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Hristos a Inviat!

Sarbatoarea Invierii Domnului sa va duca cele patru taine divine: increderea, lumina, iubirea si speranta!

Sarcini usoare si la termen cu bebei frumosi si sanatosi!

Theo 27+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Hristos A Inviat!

Paste Fericit la toate fetele alaturi de cei dragi, Doamne Ajuta sa avem bebei sanatosi si nasteri la termen.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Hristos a inviat!

Sper ca ati avut un Paste linistit alaturi de cei dragi, si ca la Pastele viitor ne vom tine toate puiutii sanatosi in brate!

Va pup burticute frumoase!

27+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Paste fericit, sarbatoare luminata in casa si in suflete! In plus, va doresc un picut de odihna dupa atata bucatareala si momente frumoase alaturi de familie.

Arianna, ne bucuram ca esti bine!

AlinaOprea, multa sanatate in continuare!

Anaemi, fii fata cuminte si nu mai intra sa citesti subiecte sensibile. Eu refuz sa aud sau sa citesc orice este nasol. Nici stirile de la TV cu nu stiu ce accident nu le mai suport.

Babyblue, imi pare rau ca ai contractii. De acum incolo sa o tot tii pe odihna si fara sa tragi prea mult la treaba in casa!

Felicitari tuturor fetelor care au bucatarit de zor: Lissa, Anaemi, Krissy, babyblue... si daca am uitat pe cineva, imi cer scuze!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Bine v-am regasit .
sper ca ati petrecut frumos in familie Sfanta sarbatoare

Corry....multumesc pt compliment
Florina....

23 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Hristos a inviat!!!!
bine v-am regasit si eu , mi-a fost dor de voi, dar vad ca in continuare e liniste si pace pe aici.
Noi ieri ne-am plimbarit la nasi si apoi la sora mea , a fost o zi frumoasa , azi e asa de urat si ploua ca toata ziua stau in pat. (ca doar asta si trebuie sa fac). Am schimbat si saptamana ieri , am pus si o poaza , doua ( rosie ca un ou de paste) .
Sper ca ati avut cu toate un Paste linistit si fericit , va pup si astept sa va intoarceti sa povestiti si cel mai important sper ca sunteti toate sanatoase si bebei la fel

28+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Hristos a inviat!
La multi ani sarbatoritelor de Sf Gheorghe!
Sanatate, bucurii, lumina, iubire, speranta copii frumoasi si sanatosi!

28+

Mergi la inceput