Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
lulusor77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna_M
sar'mana.....sunt bine ....nu am contaractii ,dar preventiv am nospa si scobutil 3 /zi.....joi merg la control. si incerc sa stau cat mai lipita de pat 23 + Arianna-Maria |
Ma bucur tare ca esti bine. Sa te-asculte si alte fete care nu sunt cumintele si fac eforturi. Hai fetele ca o sa fie bine!
lulusor77 25+
Ireth spune:
I-am trimis un mesaj lui Babyblue, dar cred ca are telefonul inchis...
Sper din tot sufletul ca e bine.
Nici n-am apucat sa va felicit pe restul, asa m-a dat peste cap povestea asta. Am citit fiecare postare, dar am uitat sa raspund.
AlinaOprea, felicitari pentru trimestrul III! inca putin!
Lulusor, da, nici mie nu-mi vine sa cred, parca mai ieri inca ma deranjau greturile, si acum mai avem putin si... trimestrul III. Wow!
Corry, ma intrebai de dureri: la mine sunt localizate jos de tot, in zona lombara, chiar deasupra feselor. Le am in zona aia de pe la inceputul sarcinii, dar acum vad ca se accentueaza.
Arianna, ne bucuram ca esti bine si nu mai ai contractii!
Galusca noastra da semne inca de-peacum ca o sa fie un leu incapatanat. Daca nu stau in pozitia in care vrea el, e jale. Ma loveste cu picioarele in burta pana in schimb pozitia. Problema e ca pozitia confortabila pentru el e cea mai neconfortabila pentru mine!
Si uite-asa, zi de zi, facem rugaminti, negocieri, cateodata asculta, dar de cele mai multe ori trebuie sa fie ca el, ca nu inceteaza.
Contractii mai am si eu cand si cand, dar nedureroase. In general trec repede, cateva secunde, un minut maxim.
Loviturile lui insa sunt din ce in ce mai puternice, cateodata chiar doare rau! mai ales cand da pe langa buric.
25+
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ireth Arianna, ne bucuram ca esti bine si nu mai ai contractii! Galusca noastra da semne inca de-peacum ca o sa fie un leu incapatanat. Daca nu stau in pozitia in care vrea el, e jale. Ma loveste cu picioarele in burta pana in schimb pozitia. Problema e ca pozitia confortabila pentru el e cea mai neconfortabila pentru mine! Si uite-asa, zi de zi, facem rugaminti, negocieri, cateodata asculta, dar de cele mai multe ori trebuie sa fie ca el, ca nu inceteaza. 25+ |
ai descris-o cumva pe fii-mea ???......este exact la fel.
23 + Arianna-Maria
Ireth spune:
deh Arianna, o sa fie lei adica incapatanati pana in maduva oaselor!
am vb si cu babyblue, e in spital, pe medicamente, asteapta sa treaca contractiile sa vada ce se poate face. chiar vorbeam ca doctorul nu i-a zis nimic despre cerclaj, daca o sa ii faca sau nu. cica exista o sansa ca sa se inchida colul de la sine, dupa oprirea contractiilor.
asteptam vesti bune!
25+
ALINAOPREA spune:
Babyblue sunt cu sufletul alaturi de tine
Ireth merci de felicitari
Arianna si pe mine tot gandul la bebelusha ma tine la pat de la 6 sapt.
Si eu eram o persoana activa dar am realizat ca voi avea o viata intreaga inainte sa fac menaj si sa ma plimb etc.
Printesa mea e cea mai importanta si nu vreau sa risc nimic .
Ma bucur ca esti bine, asa sa o tii pana la termen.
In ceea ce priveste botezul noi avem o familie f numeroasa si multi prieteni, fini etc.
Asa ca nu am avea cum sa alegem si ai vom invita pe toti, oricum la restaurant accepta petreceri cu minim 70 de persoane.
Intr-ul fel si eu i-mi doream o petrecere mare pt ca asteptam aceasta galushca de prea mult timp si va fi cea mai buna ocazie sa sarbatorim si sa ne bucuram de venirea ei pe lume.
Alina 27+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
Roberta84 spune:
Off , babyblue , sunt cu gandul alaturi de tine.
Sa dea Dumnezeu sa treaca si sa fie bine.
si sa stai cumintica!!!!!! eu m-am odihnit zilele astea si vad ca am contractii mai putine...
va pup pe toate
28+ cu Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
mariaruxi spune:
Hristos A Inviat!
Am reusit sa ajung la zi cu cititul si m-am bucurat tare mult ca dupa saptamana trecuta, plina de probleme, a iesit soarele si la odiseea noastra.
Noi am avut niste sarbatori linistite in care ne-am odihnit, mai ales eu (sapt. trecuta am fost racita plus ca am circulat de dimineata pana seara). In rest, nimic nou. Ma simt bine, doar ca vesnic obosita.
Babyblue pentru tine sa fie totul bine!
Krissy ai o fetita tare harnicuta!
Anaemi, Lisssa, Krissy aveti toata admiratia mea Eu sunt una dintre cele carora nu le place sa gateasca deloc.
Ilida, imi pare rau ca medicul nu a fost prea vorbaret, asa e felul lui, eu m-am obisnuit. Important e ca totul e bine, daca era ceva in neregula atunci ar fi fost mai vorbaret. Ma bucur ca ti-a priit vacanta.
Arianna bine ca ai scapat de cerclaj.
Ireth al meu e rac si pare la fel de incapatanat, daca nu-i convine pozitia e jale. Ce e mai rau e ca uneori nu e buna niciuna din cele 3 (dreapta, stanga, spate), poate ar trebui sa-ncerc sa stau in cap?
Maria (27 nov. 2007) si 28+
Ireth spune:
Mariaruxi, si eu m-am gandit sa stau in cap, ca vad ca altfel nu vrea si pace
Intrebare. Sotul vrea musai musai sa puna galustii numele Octav. Nu Octavian, ci Octav. Traditie de familie, ma rog. Trebuie sa vin cu un al doilea nume, sa balansez gravitatea lui Octav. Vreo idee?
Eu vreau Octav Tudor, el nu suporta numele Tudor.
25+
ALINAOPREA spune:
Si noi avem discutii pe marginea numelui.
Eu am zis de cand am ramas insarcinata ca daca va fi fetita o va chema Maria (dupa Sfanta Fecioara la care ma rog mereu ) si cel de-al doilea nume il va alege sotul meu.
Acum parca n-as mai vrea un al doilea nume dar soacra mea ( cu care ma inteleg f bine) ne bate la cap sa-i punem si Carla.
Suntem in negocieri dar se pare ca pana la urma o va chema Carla Maria.
Atunci cand a nascut cumnata mea soacra noastra o tinea una si buna...Cristina, asa o voi stiga indiferent cum ai veti pune voi numele.
Si micuta care-mi este si nepotica si fina s-a nascut in ziua de Craciun chiar daca maica-sa avea DPN pe 14 ianuarie.
Nascandu-se de Craciun bineinteles ca i-au pus numele.....Cristina.
Acum imi spune mie ca oricum o vom numi noi pe printesa pt ea va fi tot Carla si cand ma suna ma intreaba ce face Carla .
Alina 27+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
Krissy spune:
Ireth, d-apai asta e democratie - numele care-l vrea el e musai si al tau nu-l suporta?!. Lasand gluma la o parte, mie imi place f mult Tudor, si chiar ca ar merge cu Octav (care nu e asa "grav", dar e cam...serios). Oricum alegerea numelui e o chestie f delicata si personala, ca nu va stim gusturile: vreti nume mai traditional, de sfant, scurt/lung? Si ar trebui sa sune bine si cu numele de familie, in principiu... Asa ca in necunostinta de cauza, ma hazardez totusi sa iti sugerez combinatii care mi-ar placea mie (cu Octav ca al doilea nume): ce zici de Andrei-Octav, Razvan-Octav, Patric-Octav sau Sabin-Octav? Mult succes!
Babyblue, multa sanatate, lasa ca ajuta D-zeu sa fie bine!
Mariaruxi, sarut-mana!
Citat: |
citat din mesajul lui ALINAOPREA Si micuta care-mi este si nepotica si fina s-a nascut in ziua de Craciun chiar daca maica-sa avea DPN pe 14 ianuarie. Nascandu-se de Craciun bineinteles ca i-au pus numele.....Cristina. |
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 23+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"