Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Ireth, poate Theodor (Teodor) in loc de Tudor?

Si noi suntem la negociat al doile prenume.... eu as vrea Ruxandra... tati acum spune ca suna mai bine Sarah

vedem ce o sa iasa pana la urma.... deocamdata e sigur Maria

Babyblue multa multa sanatate! Sigur va fi bine si o sa duci sarcina la termen iar bebe va fi vesel si sanatos!

Theo 28+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Hristos a Inviat!!!
Babyblue[ ruga] sa dea Domnul sa fie totul bine!

Noi suntem bine, eu obosita, a fost o nebunie la noi ieri, nus tiu zau unde am intrat atatia oin apt nostru. Lumea statea si pe jos. A fost foarte frumos.
Tortul a fost execeptional, la gust...aspectul a fost...va las pe voi sa vedeti(pe email). fiecare copil in parte a trebuit sa sufle in luamare, asta dupa ce Cristi cu Ana au suflat prima data.

V-am pus poze pe email.
va pup cu drag!

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

aaaa, am trimis ieri poze si cu burtica...asta ca sa vedeti cine va ajunge din urma.

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

buna fetelor

noi suntem bine am trecut cu bine peste sarbatori desi sambata si duminica nu a miscat piticul si ne-am cam speriat ..dar de dimineata a inceput dansul asa ca speram ca totul e bine ...nu ne vine sa credem ca vineri implinim 26sapt si intram in 27 adica in trimestrul 3 ne rugam la d-zeu sa mai stea cuminte acolo macar pana la 35-37 sapt

Babyblue - oare ce ai lucrat de ai ajuns iar in spital ? sa ai grija de tine si sa vi repede sanatoasa.

http://www.drbrowns.ro/shop/

fetelor ati folosit careva , cum sunt ?

25+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

sunt foarte bune rammy, dar iti recomand de sticla. Aici in State sunt no.1

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Lissa_ana... WOW

super faine toate! Sa-ti traiasca sotul sa fiti sanatosi si bucurosi alaturi de minunile voastre!

Theo 28+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Rammy....eu mi-am luat 4 biberoane de sticla de la ei ,toate prietenele in jurul meu le laudau ,de asemenea si pe cele de la tommme tippee la care tetina imita sfarcul .
acum incercam vedem care o sa ii placa mai mult.
merg pe astea 2 firme.

Babyblue....nu e neaparat ca a lucrat,este din cauza contractiilor care nu au cedat nici la o sapt de gynipral pastilute.

23 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Lissa ...suuuper bine arata tortul si celelalte bunatati

23 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

sunt foarte bune rammy, dar iti recomand de sticla. Aici in State sunt no.1

Mama de Ana si 29+

Fashion

da stiu ca la voi sunt nr 1 de acolo stiu si eu de ele de pe nsite site-ul.
dar de ce de sticla ? care e avantajul ?
intreb si eu ca habar nu am

25+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Rammy....eu mi-am luat 4 biberoane de sticla de la ei ,toate prietenele in jurul meu le laudau ,de asemenea si pe cele de la tommme tippee la care tetina imita sfarcul .
acum incercam vedem care o sa ii placa mai mult.
merg pe astea 2 firme.

Babyblue....nu e neaparat ca a lucrat,este din cauza contractiilor care nu au cedat nici la o sapt de gynipral pastilute.

23 + Arianna-Maria

vad ca si tu ai luat tot de sticla
eu am de gand sa incerc aste si BornFree astea 2 le-am gasit ca fiind cele mai bune.

Ma rog sa fie ok Babyblue , daca mai vb cu ea zi ca o pup pe burtica si ma gandesc la ea

25+

Mergi la inceput