Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Alea de plastic cu timpul prind miros si se ingalbenesc

23 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

p[lus cele de plastic pastreaza bacteriile multew mai usor. Sticla e sticla

multumesc de complimente. Am sa ii transmit sotului urarile

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Hristos a inviat si de la mine!

Fetelor eu numai sarbatori de Paste nu am avut. Din Vinerea Mare am o febra si stare de rau care nu imi da pace. Am incercat Tylenol, ceaiuri dar nu a avut nici un efect si deja sunt ingrijorata. Doctorul abia azi dupa-amiaza poate fi gasit si ma gandesc ca oricum nu ma poate ajuta, el fiind ginecolog. Iar la spital imi e groaza sa ma duc, chiar si la urgete se asteapta cu orele aici. Bebe a fost si el mai agitat decat de obicei, sper sa nu fie afectat - am citit ca in trimestrul al II-lea e mai putin vulnerabil. Insa daca si orele care vin ma simt tot asa, la spital cu mine.

In alta ordine de idei: am inceercat sa intru pe contul comun de cateva ori dar nu stiu de ce nu ma lasa. Ati schimbat intre timp parola? Daca da, dati-mi si mie va rog pe mail noile date. Abia astept sa vad cat au crescut urticile si ce minunatii ati gatit de sarbatori.

Va pup pe toate!

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ilida, sanatate multa!

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Am fost sa vad si patutul

Deci e cam asa:
http://www.zonabebe.ro/patuturi/patuturi-de-lemn/pat-lemn-bertoni-maxi.html

Diferenta este ca grilajul din fata e impartit in doua, si partea de sus se coboara (are o cheita care se desface), si asta pentru ca din cate imi dau seama salteaua nu se poate muta mai sus/jos.
A, si sertarele sunt in partea cealalta, adica in stanga, ceea ce pentru noi se potriveste la fix.
Patutul are aproape 7 ani, dar e in stare foarte foarte buna. Chiar m-am minunat cum s-a potrivit exact ce vroiam eu (patut stil transformer) cu ceea ce exista pe piata acum 7 ani....
Momentan doar l-am "facut" din priviri, urmeaza zilele astea sa il aducem acasa si sa il montam.
Va dati seama ca abia astept o sa pun poze cand e gata!

Lissa, super tort+mancare. Iar mi-e foame

Am primit si eu inca un biberon, la mine ambele sunt NUK, si sunt de sticla. Si mie mi se par mai safe cele de sticla, nu stiu de ce. Poate e parere preconceputa.
Si am mai primit un prosopel de baie (din cel cu gluga, foarte haios) si o pereche de botosei.
Alex deja era nervos, zicea: ce, acum ca o sa avem copil, toate cadourile o sa fie numai pentru el?! sa va prind ca de ziua mea imi luati ceva pentru copil ca nu stiu ce va fac!
Oricum, eu m-am bucurat. Dupa ce facem patutul usor usor incepem sa facem cumparaturile de rigoare.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

ilida, sanatate multa!

Mama de Ana si 29+

Fashion

Lissa, merci mult de urare si pt parola! Felicitari pentru masa imbelsugata de paste. Si ce torturi faine ai pregatit, eu nu le vazusem, esti chiar talentata!

Am admirat si cum au crescut burticile, am vazut mult optimism pe fetele voastre, o sa fiti toate niste mamici implinite si fericite!

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput

Ireth.....super patutul....asteptam poze

23 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Krissy, multumesc de sugestii!

Deci faza e ca Alex isi doreste foarte mult ca primul baiat - mai ales ca e si primul nascut - sa fie Octav, ca strabunica-su. La restul a zis ca ma lasa pe mine sa aleg ce vreau eu
Si am zis bun bun, hai treaca de la mine, dar Octav e prea... serios!
Deci primul nume trebuie sa fie Octav, musai.
Octav Andrei - nu prea merge, fratele vitreg al lui Alex e Andrei.
Octav Razvan - avem oarece retineri desi pe nasul nostru il cheama Razvan, avem in familie (de ambele parti) raraiti in familie. Rrrrrrrazvan.... hmmm....
Celelalte doua nu ma pasioneaza asa mult.
Mie personal pe langa Octav Tudor (da, ar fi sunat mai bine Tudor Octav, dar daca trebuie sa fie invers...) imi mai place Octav Ioan.
Sau Octav Alexandru, dar cum pe sotul meu il cheama... Alexandru Octav, pare un pic cam penibil si lipsit de inspiratie
Octav Ioan imi place ca se potriveste cu numele de familie (Bancila) si cu faptul ca Octav vine de la numele sotului si Ioan de la al meu, ca sunt botezata Ioana.
Sa vezi ce ma destrabalez eu la ceilalti copii

25+

Mergi la inceput

Votez pt Ioan
si noi daca aveam baiat ...ii puneam Andrei-Ioan (Ioan dupa bunicul sotului care isi doreste ff tare un stranepot)
le facem acum pe plac cu Maria....dupa bunica ...cu toate ca nimeni nu o va striga Maria,poate doar bunica

23 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Arianna, merci! tin cont

reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=30&idart=54
Stiu ca s-a mai discutat despre acest subiect, insa la momentul respectiv nu eram foarte interesata - sau mai bine zis nu aveam destul timp incat sa ma interesez despre problema asta.
Wrap-ul elastic inteleg ca e cel mai bun pentru un nou nascut. Wrap-ul este si el un sling?
Articolul de mai sus prezinta efectele unei purtari incorecte a copilului. M-am gandit ca v-ar putea pasiona, mie mi s-a parut interesant.

25+

Mergi la inceput