Zmeurici de iulie-august 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 9

noce spune:
noce spune:
 Giova, multumim pt cafea. Am primit si eu azi una cu un mic dejun in pat, ca de ziua mamei spaniole asa 
Lorelay, sa va fie de bine intoarcerea, ati ajuns pe vremea cea mai frumoasa in ro. Si sanatate Mayei, sa scapati repede de ghips.
Voi ati fost in Cipru sau te confuzez eu cu alta mamica? 
Lucialu, deci la generale se macina subiectul printilor, ca eu il tot cautam la mondenitati. Eu nu stiu nik despre printi, dar mi-au placut rochiile si nunta. Mie imi plac multe rochitele cu maneci, feminine, dar nu sexy, asa ca am admirat-o pe ducesa in toata splendoarea.
Anemona si aici e liber azi, se sarbatoreste ziua muncii si a mamei de ieri, ca picase in weekend si nu se putea asa. Acum vad ca nu e nimeni pe strazi, se doarme in mare stil. Sper ca aveti vreme buna. Aici ploua cate putin in fiecare zi, in rest soare.
Mai stie cineva ceva despre Danielle, mamica noastra proaspat intoatsa din Anglia? Trebuia sa nasca in feb parca, sper ca e bine, sanatoasa!

Giova spune:
Giova spune:
 Pooh vrem poze cu Balazs tuns. te cred ca pare alt baiat, el a avut parul lungut. Edi e schimbat numai dupa ce-l scurtez, apoi Balazs!!!
are picior mare baiatul meu. i-a crescut asa dintr-o data. In febr. i-am luat de la Melania pantofi de primavara 22, i-a purtat de 2 ori prin mall si acum nici vorba sa-i mai intre piciorul. 
Lorelay vezi ca am creat grup pe FB. care e numele tau? eu sunt Ioana Purdea, "cere-mi" prietenia si te bag in grup pe urma. asa vedem toate pozele cu voi.
Lucialu multa lume zice ca a fost prea simpla rochia miresei, ca nu a iesit in evidenta prin nimic. dara daca fata e naturala si nu-i place sa iese cu nimic in evidenta...
si mie mi-a placut de ea, pe toate planurile. Este draguta si cred ca prinde bine la public/popor.
Noce super ai inceput ziua mamei.
Nu stiu nimic de Danielle si de multe alte fete dragi din tufa. poate apar ele cand au un momnet de ragaz.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
 de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

CRIXIA spune:
CRIXIA spune:
 Bunaa!
Cu nr la pantof stiti ca difera producatorul. I-am luat si eu tot 24 Anei din Real niste ghete. Asa are si cizme de cauciuc 24, dar sunt un pic mari. Le-am cumparat fetelor acelasi model, caci Ana e fan cizme de cauciuc, ar fi dormit cu ale sor'sii. Vedeti prin pozele pe care vi le tot promit. aici
blog magazin

CRIXIA spune:
CRIXIA spune:
 Giova, da si mie detalii pe email crixia@gmail.com. Ce tip de obiectiv are, "cati km la bord"...si ce mai vrei tu. 
blog magazin

lorelay_28 spune:
lorelay_28 spune:
 www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.145699475473530.23848.100001004360405" target="_blank">poze maya
Sa vedem daca am reusit sa atasez pagina cu pozele Maiei.
Lorelay -  mami de Maya (20.08.2009)
 camera Mayei 
 Maya 

lorelay_28 spune:
lorelay_28 spune:
 Gata Giova te-am gasit pe facebook. Vad ca am si reusit sa atasez pagina
 Vad ca am si reusit sa atasez pagina
Multumim Noce! Nu am fost in Cipru. Noi am fost numai pana in Italia! Ne-am petrecut iarna acolo si am avut parte de o iarna foarte blanda. Am vazut doar o data zapada si doar cateva zile.
va pup!
Lorelay -  mami de Maya (20.08.2009)
 camera Mayei 
 Maya 

Alex@Sara spune:
Alex@Sara spune:
 Hellou,mamici si pitici  .Cam slaba activitatea pe aici,zilele astea.S-a vazut ca a fost frumos afara si ati profitat din plin.Si d-soara mica vrea non stop afara,se incalta singura,isi ia caciulita si geaca si sta in usa si maraie
.Cam slaba activitatea pe aici,zilele astea.S-a vazut ca a fost frumos afara si ati profitat din plin.Si d-soara mica vrea non stop afara,se incalta singura,isi ia caciulita si geaca si sta in usa si maraie  .Daca as putea sa stau cu ea afara toata ziua,ar fi cea mai fericita
.Daca as putea sa stau cu ea afara toata ziua,ar fi cea mai fericita  ,dar treaba mai face cucu
,dar treaba mai face cucu  .
.
Azi am fost la pediatru pt avizul pdiatric,ca dimineata mergem la spital sa ii scoata firele de la operatie.Trebuia martea trecuta,dar cred ca nu s-au gandit ca e Pastele si luni nu lucreaza nimeni,si avizul pediatric e valabil doar 24 de ore  .O sa fie nasol cand se trezeste din anestezie,dar traiasca tzitzi,ca o molflaim si ne calmam
.O sa fie nasol cand se trezeste din anestezie,dar traiasca tzitzi,ca o molflaim si ne calmam  .I-am zis ca nu prea mananca si ia dat Viusid si BioCin-care a avut efect la tero mare.Sper sa isi revina ca e manechina odiseei
.I-am zis ca nu prea mananca si ia dat Viusid si BioCin-care a avut efect la tero mare.Sper sa isi revina ca e manechina odiseei 
Va pupic si ma bag la somn ca dimineata la 7 trebuie sa fin in spital 
Pupici tuturor 
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana  03 08 2009
             Relax&Tone....

anemona27 spune:
anemona27 spune:
 Azi la cafea am intrat si am citit ce s-a mai scris,am raspuns,si in momentul cand am dat send a picat netul.Cum n-am fost prea atenta cand cineva,scuze ca nu mai retin cine,a spus cum se recupereaza un mesaj,am incercat toate metodele,dar nu l-am mai gasit, asa ca abea acum am mai ajuns la calculator.
Noce sa stii ca aici a fost frumos zilele astea,a mai dat cate o ploaie de 2 minute maxim,asa ca nu ne-a afectat prea mult,a reusit Alex sa iasa si dimineata si seara in parc.
Azi iar nu a vrut copilul meu sa doarma toata ziua,am incercat toate metodele posibile,nimic,asa ca pe la 6 l-am pus in carut si am iesit afara,a rezistat eroic,s-a jucat, a fost obosit dar nu a vrut sa adoarma nici in carut la intoarcere acasa.Pe la 9 cand am mancat noi cina l-am pus si pe el in scaunul de masa si i-am dat un iaurt,a mancat putin din el si atipea in scaun exact ca-n filmuletele alea amuzante cu copii de la tv.Ii cadea capul,cand intr-o parte,cand in fata, ne-a amuzat tare.
Azinoapte a cazut din pat,dar nu rasucindu-se,cred ca viseaza si se taraste,pleaca prin pat si nu l-am simtit,am auzit doar bufnitura si  nu stiam ce s-a intamplat,l-am luat de jos,a plans un pic si a adormit.Acum ce credeti ca face,rade in hohote in somn, s-a amuzat copios cu niste copii romani in parc si cred ca retraieste momentele.
Alex@Sara bafta maine la doctor sa fie cu cat mai putine lacrimi.
Giova mi-au placut pozele tale,imi place mult pensiunea aia,ce loc de joaca frumos are,poti si tu sa stai linistit la masa.
Legat de masura la pantofi Alex poarta 24.

Giova spune:
Giova spune:
 Neatza dragelor!
pe mine ma terorizeaza Edi...ma pune sa ma joc cu el cu sinele si trenuletele d ela Thomas. Normal ca nu se joaca cu jucariile de varsta lui, numai cu cele ale lui Marco. dar asa de frumos construeiste cu lego si face sinele astea....incat nu ma intereseaza ca refuza jucariile de varsta lui. Nici nu-i mai cumpar. 
Lorelay of draga de maya. sper sa scapati repede de gips. merge in 4 labe? sau cum?
Acomodare cat mai usoara, hai c anu ati fost plecati mult timp.
Crixia le-am vazut pe cele 2 A frumoase foc.
asa e...depinde de producator la incaltaminte. Noi avem de la mai multe firme...dar tot pe acolo ne invartim...23-24-25 .
.
23 ii sunt cam ficsi, 24 sunt ok iar 25 ii vor fi buni si peste o luna sa zic...ca la cum ii creste piciorul...nu pot zice mai mult. si eu ii luasem o pereche de tenisi din Spania marimea 22 . Noroc ca i-am vandut rapid....
. Noroc ca i-am vandut rapid....
Alex@sara sper ca ati trecut cu bine peste scosul firelor. te asteptam cu detalii.
Anemona poate incepe Alex sa nu mai doarma la pranz. sunt copii care rezista cat e ziua d elunga. Marco si acum doarme la pranz. daca nu serveste 2 ore e chiaun de la ora 19. asa ca la noi e sfant somnicul, deocamdata la amandoi.
Cat masoara Alex? ca la kg stiu ca stati bine...in jur de 14, nu? sau mai bine?
Finutul meu are 14 kg si e mai inalt cu cativa cm decat Edi, cam 93-94. si are tot cam as ala picior 23-24.
aici sufla un vant si e frigut...si EDi imi aduce toti papucii sa plecam tai .
.
hai sa trimit postarea asta ca scriu la ea de vreo ora.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
 de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

flosideea spune:
flosideea spune:
 Giova Denis are piciorus mic si ingust,acum are 20,21 deja e maricel,trebuie musai sa aiba si strampisori si sosetute.la cm,acum 2 luni avea 86...acum nu mai stiu,iar la kg,e model....nu stiu daca a ajuns la 11,chiar daca toata ziua cere papa.
pooh pana la urma v`ati indurat sa tundeti copilu.,...eu nu l`as fi tuns  ,asteptam pozici....
,asteptam pozici....
lorelay sa scapati repede de gips...nici nu vreau sa ma gandesc ce greu e pt voi,cat timp trebuie sa`l tina?
nu mai stiu ce am citit,trebuie sa reiau,am admirat pozele anemonei,superbe,iar manastirea Tismana fff frumoasa,se vede ca s`a simtit bine laura.
noi zilele astea ne`am tot plimbat...am profitat de vremea buna.pe 1 mai am fost cu Denis la Junii Brasovului,am avut sa mers pe jos mai bine de 1 ora,timp in care urcam,noroc ca a stat in carut....l`au fascinat calutii,numai cu ochii dupa ei era,se supara cand nu mai veneau,a aplaudat,a ras,a mancat,a dormit 3 ore jumate din cele 6 petrecute pe munte...sfaraiau gratarele de numa,era la lume....dupa juni e obiceiul ca se fac gratare,se bea o bere rece...dar cate locuri erau si nu aveai unde sa`ti pui macar un prosopelpe jos,ca de patura nu mai zic.aglomerat,au fost si vreo 3 cai mai naravasi,ne`au dat niste emotii,dar anul acesta n`au mai fost incidente.am facut febra musculara cat am mers pe jos,pentru ca de acolo am plecat in centru la porumbei,dar pt ca Denis dormea,am mancat o inghetata si`am plecat.cotoiasul s`a trezit la masina abia.
ieri am plecat la analize ...toti 3.noua ne`a luat sange si cu toate ca era clinica privata,a durut...sotului nici nu`i curgea sangele de frica  ,iar Denis,care avea exudat de facut,cerea micutul numai papa papa....cat am asteptam l`am tot pacalit cu pasarele,pisicute....iar cand am intrat,nu vroia sa deschida gurita.off,de luni incepe si el cresa....oare cum va fi?! cred ca cele mai multe griji mi le fac pt mine,nu pt el....ma duc sa fac de mancare pana se trezeste copilu`,ca apoi nici la baie nu mai merg...va pup,vin mai tarziu si cu niste pozici...
,iar Denis,care avea exudat de facut,cerea micutul numai papa papa....cat am asteptam l`am tot pacalit cu pasarele,pisicute....iar cand am intrat,nu vroia sa deschida gurita.off,de luni incepe si el cresa....oare cum va fi?! cred ca cele mai multe griji mi le fac pt mine,nu pt el....ma duc sa fac de mancare pana se trezeste copilu`,ca apoi nici la baie nu mai merg...va pup,vin mai tarziu si cu niste pozici...