Zmeurici de iulie-august 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
Alex@Sara spune:
Zmeurica Daria are toti dintii si 6 masele,de pe la 1 an jumate .Ar mai trebui ultimile 2 sa iasa dar nici vorba sa se vada ceva,ca asa macar as da s eu vina pe maselute
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Relax&Tone....
pooh spune:
Si io tot cu ochii in tv si ziare,cand ma lasaq copchiii![]()
Ce sa fac?Ziua asta asa se va termina....nu prea am miscat nik in casa,noroc ca am mancare
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
anemona27 spune:
Buna fetele,slabuta activitate pe aici in ultima vreme, se vede ca au inceput multe mamici serviciul.
Alex e afara cu mama,iar eu stau cu ochii pe geam sa vad cand incepe ploaia,sa merg sa-i iau.Aici maine de 1 mai se sarbatoreste ziua mamei,luni e liber e fiesta de Madrid,iar e inchis totul aici.
Am reusit sa mai pun cateva poze
http://family.webshots.com/album/580121506rDuULj
andreea_1979 spune:
Buna fete ! Profit si eu de faptul ca doarme bebelina si va mai scriu su eu cate ceva . In primul rand vreau sa va spun cu intarziere Hristos a Inviat si Paste Fericit si sa ne traiasca bebeii !
Noi suntem bine , avem insa probleme la capitolul cumintenie
, insa speram sa trecem si peste asta , nu mancam , insa si asta este o veche poveste , in rest totul e ok .
Va trimitem si noi cateva pozici facute ieri la Manastirea Tismana 
http://family.webshots.com/album/580131390LbDLHh
Pupam dulce toata tufa Laura Maria
si Mami
lorelay_28 spune:
Buna fetelor,
va salutam pe toate si va imbratisam cu drag. Am disparut o perioada de pe forum si nu am mai putut urmarii din pacate activitatea voastra. Ma bucur sa vad ca unele mamici au nascut, altele sunt insarcinate...
Noi suntem bine. Am fost plecati de anul trecut din octombrie din tara si ne-am intors acum acasa. E bine si acasa...
Maya a crescut si e o adevarata domnisoara
cu codite, rochite etc. Ii place sa fie aranjata si deja face mofturi la haine![]()
La olita inca nu cere, doar daca o pun eu si se nimereste sa faca dar vara asta speram sa invatam. Nu are toti dintisorii inca, are 6 dinti si 4 maselute. Ei i-au dat destul de tarziu. Cu silueta la fel ne chinuim, deci are 10 kg la 1 an si 8 luni, dar e sanatoasa si vioaie. Iarna asta nu am avut treaba cu ea cu raceliile. Doar in ianuarie a facut o forma destul de usoara de raceala peste care am trecut repede.
O sa mai intram sa va povestim despre noi si sa va aratam poze.

Lore si Maya
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
Giova spune:
Neatza!
Dau o
. ar merge si un ceai la cum e vremea la noi
.
Noi bine, nu mi-a venit saintru pe net in weekend si tare bine a fost.
Vineri dupa amiaza la o pensiune de pe langa Timisoara, noi linistiti la masa, copiii la spatiul de joaca. Tare drag ne e acolo.
Sambata sotul cu copii in parc, eu
, calcat si mancarica. Dupa amiaza la curte la nasii lui Marco.
Ieri pe acasa si dupa amiaza in mall, a fost frig si a plouat.
www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-04-29/09:42:35" target="_blank"> poze din weekend
Aseara l-am cantarit si masurat pe Edi: 90cm si 13 kg. stam foarte bine. s-a lungit bine in ultimele 2 luni si s-a si ingrasat
.
Cat au zmeureii vostri la picior
Edi ma ingrozeste ca ii sunt aproape buni papucii 24, 25. Am ramas
cand am scos ceva adidasi si pantofi de-a lui Marco si unii ii erau mici, unii aproabe buni. are piciorul mai mare decat frate-su' si mai lat
.
Pogos saraca Ana, cred ca la fel de dezamagita a fost si Timeea lui Pooh. a fost o printesa moderna, nici macar tiara casei regale nu a avut-o pe cap.
Crixia felicitari pt. primul canin. sa iesa si ceilalti repede si fara probleme.
Alex@sara deci voi aveti 2 din maselutele de la 2 ani iesite?
. Inca 2 si ati scapat.
Pooh lasa ca a fost sarbatoare, nu putea-i face nimic, asa ca stai linistita.
Anemona cate libere la voi! la noi in 5 mai e ziua barbatului, parca. am vazut la tv, ca face reclama.
Alex e o zmeurica trendy si foarte cuceritor
.
Andreea multe avem probleme la capitolul cumintenie. sper sa se mai schimbe situatia pe cum cresc.
Frumoase pozele de la manastire, peisaj de vis. Laura mare si frumoasa.
Lorelay cuscra pe unde ati umblat? Welcome back mami!!! ma bucur ca sunteti ok, vrem poze cu voi! te asteptam mai des si cu mai multe detalii.
merg sa scot hainele de la spalat si sa le intind. asa ca....o zi frumoasa va doresc
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Vreau sa-mi vand ap. Nikon D60. daca stiti pe cineva care e interesat sa-mi ziceti. Detalii despre el si pret, ofer in privat.
Vreau un aparat mai performant si din cauza asta il vand.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Neata si de la noi!!!!Ploaua,e tare urat afara,insa ma bucur ca nu e frig
Ieri l-am tuns pe Balazs,scurt-scurt-scurt....e atat de ciudat,parca ar fi copilul altcuiva![]()
.Avea par destul de lungut,in spate l-am aranjat eu acum 2-3 saptamani si arata ca o fetita cu freza bob
.Socrul meu l-a frezat ieri,prima oara cu foarfeca si dupa cu masina de tuns,urla al meu copil ca din gura de sarpe,asa mila mi-a fost de el.....Acum o sa-i creasca uniform,abia astept sa-l vad cu parul mai lung nitel
Giova,moama,ce picior mare are Edi
Balazs 21-maxim 22
Ma bag al vizionat pozePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
lorelay_28 spune:
Neatza!
Giova l-am vazut pe ginerica...wow ce a crescut...si ce dragut e, scumpul de el. Acum il arat si Maiei.
Dupa cum va spuneam abia ne-am intors in tara si incercam sa ne acomodam cu traiul din tara. Maya este cu piciorul drept in ghips de sambata. A calcat stramb. si schiopata. Din fericire nu e fractura. Au spus ca doar o contuzie dar ca e necesar sa-i puna glezna in ghips ca sa-i tina piciorusul tare. Aaa si cica sa se odihneasca...of asta e o mare problema...cum sa ti un copil de 1 an si 8 luni sa nu mearga? Incercam noi cum putem dar tot isi foloseste piciorul. Nu pot sa o tin legata.
Poze am pe facebook. Oare pot sa atasez pagina aici in mesaj? o sa incerc sa vad. Daca nu o sa vad cum atasez cate poze cu noi sa vedeti ca am mai crescut si noi![]()
O zi buna!
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
lucialu spune:
Neata!
Eu am scris un mesaj lung zilele trecute pe care ov corz ca pupa mi l-a sters.
Noi am iesit un pic sambata, ieri la minicumparaturi si casa. Noce am facut si eu drob deciumpercutze. Am mancat ca spartii. Mama mea facea rulada si mi s-o facut pohta, dar nu m-am riscat cu aluaturi fiind profana.
Daca vreti sa discutati pe tema nuntii, e la generale sobect. Eu mi-am dat cu parerea, dar vad ca acum sunt discutii(incinse) pro si anti rochiile lui Kate. Mie mi-au placut. Nu ma incanta purtatoare ft tare, adecatelea stiu ca e prostie sa ai asteptari de la ea sa se ridice la nivelul Ladiei Diana, fiind total diferite, si totusi nu poti sa nu cazi in pacatul de a le compara.
Aseara am mai plimbat doar eu un pic fata, prin zona in cautarea pandispanului de la kinder. Ramasesem in pana si nu a vrut nik decat asta si tzitzi.
Am reusit sa vad un film beton la antena, The Mist. E ft bine gandit, ft realist pt un film de genul. Finalul trist, dar probabil.
Am reusit sa vad si ultimul episod aparut din GA. Mi-avenit inimala loc, insa imi pare ca e din ce in ce mai fuserit. Chiar sunt curioasa dc mai continua dupa seria asta.
Revin mai incolo ca tre sa schimb una bucata pupa. V-am citit si vazut poze.