Zmeurici de iulie-august 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
adrianafedorca spune:
neata
Anastasia mea iar are crize de noapte, azi noapte pe la 3.15 s-a trezit , plangea de mama mama...mi-a zis ca o doare maseluta, i-am dat cu gel, s-a calmat, am schimbat-o ca avea 2 kile pampi cand am vrut sa-i dau alti pantaloni ca aia erau putin uzi a plans juma de ora ca ea ii vrea pe aia si gata...tare greu am calmat-o, a baut un bibe cu lapte si a adormit in cele din urma...iar eu pe la 5
...si cand dormeam eu mai bine pe la 6.30 a venit Cezar ca moare de foame
si uite asa s-a dus somnul meu
Cezar sta acasa nu merge la gradi ...ieri l-am dus si noroc ca am uitat ghiozdanelul acasa cu pijamaua , hainele de schimb, etc m-am dus doar sa achit taxa si sa-l inscriu in noul an si mi-a zis doamna educatoare ca mai bine sa-l mai tin acasa ca vreo 5 copilasi din grupa lui au scarlatina ....
...norocul lui..si al meu...ca el a racit acum 3 saptamani si l-am tinut acasa apoi a venit vacanta ...deci am scapatde scarlatina...sper...altfel tb sa stau cu amandoi in spital , nici nu stiu cat sa-l tin acasa
Anastasia e mucioasa din nou, zilel eastea a stat numai si numai afara de la 8 dimineata ...nu ne intelegeam cu ea...afala..afala
Giova ai grija cu CM sa nu te dereglezi rau , cand plecati in vacanta? am vazut si pozele , sunteti minunati
blanca am vazut si pozele voastre si Eva e o dulce iar tu arati super
noce am vazut si cateva poze cu voi pe FB..ca de obicei sunteti niste frumosi iar plaja , palmierii...fara cuvinte, cred ca e minunat acolola caldura, va place Spania? ramaneti de tot ?
eu de azi am inceput cura de slabire...cred ca am pus vreo 4 kg...n-am curaj sa ma cantaresc...asa ca de azi sucuri, sucuri si salate, sper pana in iulie cand incep serviciul sa ajung macar la 54 cate aveam inainte sa pun iar pe mine...as vrea 50 dar e greeeeuuu
_
Adriana mami de Cezar Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
lucialu spune:
Neata!
Giova, ai PM. Si eu v-am admirat. Deja nici nu mai stiu ce sa spun, ca ma tot repet:sunteti frumosi!
Si mi-a placut si parcul unde ati fost, sunt mai faine hintele si topoganele acolo. Bine ca Edi nu si-a spart capul, si eu sunt terminata ca dc imi cade pupa pe spate inca da tare cu capul, nu poate sa-l tina.
Bely, hai ca mai aveti un pic si sunteti in casa voastra. Bine ca ti-a trecut raceala si Patri a avut o febra trecatoare! Poate au fost dintii de vina.
Mai sa stii ca dc e sa o compar cu alti copii pe pupa constat ca e cuminte, totusi.
Doar ca e mamoasa foc si vrea atentie nelimitata, asa ne ciondanim cand eu mai am treaba si ea atunci vrea in brate.
Adriana, tu ai la dublu treziri nocturne ori matinele rau.
Dar si cand mai cresc puii tai sa te intelegi bine cu ei, cine va fi cea mai mandra mami si cu cavaler si cu doansoara?![]()
Da-da, ai dreptate:Blanca arata ft bine! Zici ca e pustanca nu mamica.![]()
Blanca noi nici teren nu am gasit. Si sincer, tatal tau e de nota opt sute dc a facut asta pt tine. Dc tu cu sotul va intelegeti va faceti si al vostru, tatal tau a avut grija de copilul lui. Cat despre casa, uafff noi atat le sucim pe toate partile si parca nu ne vine sa ne bagam banutii acolo...hii, am vrea si casa si banuti
tot se anunta o noua criza mai ceva decat pana acum, pe la anul, si suntem tare confuzi, ca e o investittie mare si nu vrem sa ne dam cu tesla in uoauoa.![]()
Giova, uitam: nici eu nu te sfatuiesc sa dereglezi ceva pe acolo hormonal, sincer, imi blastem zilele cand am pus prima oara pilule in gura. Si eu am stat acum stresata cu tampunul Obi, stiu ce spui tu. Eu am stat la dublu pt ca dupa ce ca menstra nu iese i-am mai pus si eu dop.
dar chiar nu aveam ce face.
I-am luat matzei mele desenele cu trenuletele Chugginton. Si imi fac creierii ciu-ciu si chugga-chugga-chugga.
Si ea s-a trezit cu noaptea in cap si m-a supt de mi-au mers fulgii. Vad ca acum e molesita, dar ar trebui sa ies putin cu ea sa iau niste maruntisuri. Aseara ne-am intalnit cu finul noastru, uau! ala Atomix, e mai mare decat ea, si tot a vrut sa o pupe cu forta, plus sa-i mai trozneasca una- doua, al meu deja scotea fum, pupa nu s-a prins ca cel mic dorea sa o bata...ea saraca radea la el, o facut urat doar cand o gatuia ca sa o pupe. Circ in toata legea!
Cand se apropia de ea urla, dc ii desparteam iar urla
Si astea toate la pizza cica, ma mir ca a ramas intreg locul si nu ne-au dat afara.
Giova spune:
Neatza dragelor!
Vad ca si-a revenit si Edi cu lapticul, cine stie de ce l-a refuzat in Alba.
ieri am fost in parc, pe urma acasa. ma omoara copiii astia cu broasca lor. sper sa ajungem zilele astea sa mai luam una, macar nu se bat pe ea.
Mai fetelor, eu nu iau AC. as putea sa iau o luna si sa le termin pe cand ma intorc din concediu? as amana CM cu 7 zile.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Giova, lasa natura sa isi urmeze cursul, dupa vei sta stresata dc se deregleaza ceva. Si ia o broschi de sex diferit sa nu se bata.![]()
noce spune:
Adriana, nu intamplator ai uitat pijamalele! Bine ca ati scapat de scarlatina!
Ti-am vazut pozele pe fb si esti exact cum nu ma asteptam. Fff tanara si frumusica! 
Spor la dieta (asa vor slabutele sa slabeasca mereu)
Giova, eu stiu ca mama le dadea musafirelor vara vit K ca sa se opreasca CM, dar nu stiu cat de sanatos e, daca vrei fa research pe net.
Blanca, puteti sa stati si in chirie un an, daca va apucati de casa, oricum dup-aia nu va mai intoarceti in ap. Iar chiriasii nu strica meru, noi avem unii de mai mare dragul.
V-am vazut pozele, foarte frumos la curte, o cred pe Eva ca vrea dupa amiaza inapoi.
Belly, sambata incepeti mutarea? Uau, ce putin mai e! Sa fie intr-un ceas bun, sa traiti fericiti in casuta voastra! Abia astept pozele.
Asa fac occidentalii Pastile, la restaurant? Eu as prefera decat pregatiri o saptamana si mancare grea inca o saptamana dupa. Noi inca mai avem cozonaci, desi am dat 2. Pasca si drobul le-am rezolvat cu musafirii, ne-am bucurat de niste guri de ajutor.
Alex@Sara spune:
Cu putina intarzaiere,Hristos a inviat! si de la noi
Eu sunt ruuupta in 14 de oboseala,ma termina urlatoarea mica,din 24 de ore,cred ca 20 e mufata.ma tzocane non stop,numai pootttt.Maie careva atat de indragostit de tzitzi?
Cu mancatul e jaleeee,nustiu cum poate trai numai cu tzatza.Luni mergem la pediatru pt aviz,ca marti mergem sa ii scoata firele de la ochisor,si sa vad,poate imi da ceva pt pofta si de mancare,nu numai de
.Data trecuta ,cand am intrebat de pastile pt cumintenie
,mi-a recomandat Extraveral pt mama si Distonocalm pt tata sau invers..e tare hazliu pediatrul nostru 
In rest nu ne putem lauda cu prea multe,cu vorbitul,cam tot pe acolo peunde eram si acum o luna,adica mama,tata,apa,Iaia lui Sara,da-te,a mea,papa,bubu=catelul,si cam atat.
Am zis ca ne bagam carnea in saramura si o dam si pe ea la gradinita,macar pana la amiaza,cand sa o aduc acasa sa o culc,ca se plictiseste rau numai cu mine,si nici eu nu pot sta non stop de curul ei,cum ar vrea ea,ca nah,la mine nu misca nimeni un pai,nu imi aduna o scama ,eu centrez,eu dau cu capul
.
Avem zmeurei atat de mici la cresa/gradi?Ea va fi cu fratiorii,asa ca mizez pe o adaptare rapida,la fel cum a fost sara,desi intre ele,e diferenta de la Cer la Pamant,ca si comportament-o cafteste pe Sara de ii sar capacele 

s-a trezit,merg sa ii dau sa manance,ca binenteles ca a adormit numai cu draga de tzizti
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Relax&Tone....
pogos spune:
Hristos a Inviat!
Nu prea mai e activitate mare pe aici, stati pe afara cu piticii ![]()
giova foarte frumoase pozele de Pasti. Aratati foarte bine toti.
adriana Sanatate la pitica. Poate ati scapat de scarlatina de la gradinita.
alex@sara te inteleg cu tzitzileala. Si Tudor pana acum cateva zile facea la fel. Vad ca de vreo saptamana nu mai e atat de dependent de trzatza. Mi-a adormit cateva seri singurel (nici nu stiu cand s-a dus in pat si a adormit) si cateva seri s-a asezat langa mine si a adormit linistit, fara sa ma caute la bluza. Asta dupa ce i-am dat bibernul cu lapte, pe care nu il vrea, si dupa ce i-am zis ca daca nu bea laptele nu-i dau tzitzi. Baiatul a avut ambitie si nu a baut nici laptele dar s-a culcat si fara tzitzi. Acum nu stiu ...sa ma bucur ca adormit fara tzitzi sau sa fiu suparata ca nu bea laptele...
Oricum, e mai linistit si cred ca din cauza dintilor. VAd ca i-au spart ambii canini de sus. Mai avem maselutele cat de curad, ca are niste chiftelute de gingii...
Poate piticuta este asa atasata de tine si din cauza operatiilor. Cine stie...De-acum daca isi va intra in normal poate nu va mai fi asa.
Ma duc sa-i dau piticului sa manance si plec dupa Ana la gradinita.
Va pup
Giova spune:

Unde sunteti fetele? va uitati la nunta regala?
foarte frumos si fastuos. Lady Di ar fi fost mandra de fiul ei.
Noi am fost la biserica, prin parc si la posta. Am ajuns acasa la fix pt. papa si somn.
Adriana si noi am avut nopti cu plansete. 2 saptamani a durat totul. acum vad ca de la pasti a incetat, sper sa-l tina cat mai mult. daca or fi maselutele de 2 ani sau nu...habar n-am....l-am masat cu Orajel, se calma, saliveaza la greu...in guritza nu vad nimic imflamat.
Voi vb. si cu ginecologul meu...nu stiu ce sa fac. Mergem pe 20 iunie si atunci trebuie sa-mi vina CM. Ieri mi-a fost atre rau, ma durea spatele si capul...am luni si luni...cateodata nici nu simt cand vine, alteori ma dor toate.
Nici eu nu m-am cantarit dupa sarbatori. Nu cred ca am pus mult, simt pe haine. Cura incep dupa 1 mai....gata...nu mai sunt motive sa aman. Trebuie sa ajung la 60 pana plec la mare, sau chiar mai jos, tinand cont ca acolo mai pun 2-3 kg si la intoarcere e botezul finutei.
Lucialu sunt frumoase parcurile in Alba. si orasul e foarte frumos, si pus la punct. se vede ca si-a dat interesul primarul.
Pana acum am lasat natura sa-si urmeze cursul, si mi-a cam stricat concediile. acum as vrea sa intervin eu putin, sa vedem in ce masura si sa stric cat mai putin.
Noce si eu am citit pe DC mai demult de vit. K pt. intarziere. nu mai tin minte, parca e injectabil.
Alex@sara haios rau pediatrul tau. Te inteleg cu tzitzileala...sincer eu nu rezistam la asa ceva.
Edi va merge numai din toamna la gradi. si va fi cu Marco in aceeasi cladire.sper si eu la o adaptare cat mai buna si rapida.
Pogos mersi.
mai ce haios e Tudor, nu i-ai dat tzitzi, dar nici de lapte nu s-a atins. Cu mancarea cum sta? mananca mai bine, nu?
fug la tv. o zi frumoasa sa aveti.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
pogos spune:
giova, da smecher Tudor si ambitios. Daca nu e cum vrea el, atunci mai bine nimic. Cu mancare ne descurcam binisor, fata de cum ne prezentam pana acum.
Pana am culcat copiii ne-am uitat la nunta Printului W.
Ce poate sa umble prin capsorul unui copil de 4 ani jumate. M-am prapadit de ras cu ce a debitat Ana.
S-a tot uitat ea un pic derutata, ca nu intelegea de ce printul si printesa arata asa...si cum arata regina si regele....si cand s-a terminat slujba si au plecat spre Palatul B. Ana m-a intrebat: "acum unde merg". Si i-am spus ca merg la dineu, la masa. Si ea zice: "Aaaaa, asa si Alba ca zapada cu printul, dupa nunta au plecat sa manance si ei, ahaaa".
Si dupa ce a vazut ca au ajuns la palat zice: "Si au trait pana la adanci batraneti".
Gata, pentru ea s-a terminat povestea ![]()
Iar cand era slujba la Catedrala, m-a intrebat daca ei tot cu mana dreapta "incruciseaza"
a amestecat a inchina cu a face cruce si a iesit incruciseaza.
M-am distrat ![]()
CRIXIA spune:
Bunaa!
Da, si eu ma uit la nunta regala, sunt frumosi cu totii! Chiar m-am emotionat cand s-a vb despre Diana. Iar W ii seamana f mult
Am intrat sa va spun ca zmeurica mea are primul canin, i l-a adus Iepurasul, azi e maraita rau...
Nu vreau sa fac in ciuda mamicilor cu zmeurici mofturoase, dar a mea sparge norma, mananca cu toti la masa, indiferent ca e hranita.
Am reusit sa scot bibe de noapte.
Va pup!
blog magazin