Zmeurici de iulie-august 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
blanca000 spune:
Plicti la job astazi, se vede ca e a 2 a zi de Paste....
Da, i-am amenajat Evei curtea cu detoate, mai vreau sa ii iau tobogan mai mare si sa ii aduca tata leaganul mai aproape (trebuie sa sudeze o bara ceva)..si apoi pot sa percep taxa pentru locul de joaca
..
Pai sa aiba fata ce face...trebuie sa creasca gazonul ca sa aranjam frumos si sa le punem pe toate la locul lor, sa se incalzeasca si scoatem si piscina, sa punem cortul umbrar......
Acum cand vine Eva acasa zice mereu ca vrea afara sau cere la "maia" (mama mea) ca e mai bine in curte la aer decat in apartament....ufff ca nu mai ajungem sa ne facem si noi casa....trenul e, banii ioc...
Acum ma documentez sa ii fac Evei camera de copil ca cea de bebelus va expira in curand, nu stiu cat va mai avea loc in patut...si ma inspir de www.qmobili.com/mobilier_tineret.html" target="_blank">aici
caci mi se par de-a dreptul SUPERBE si idei spectaculoase.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Giova spune:
din banat!
In sf. ajung la comp. am culcat piticul si acum am ceva timp liber.
Am vrut s aintru si main de dim., dar am uitat sa platesc factura la net si-l aveam suspendat. asa ca am plecat rapid sa achit datoria si acum e totul ok.
V-am citit de pe telefon, dar nu-mi place sa scriu de pe el asa mult, prefer compul.
Am, venit si noi acasa ieri. A fost frumos la bunici, copiii s-au relaxat, vreme buna, toata ziua pe afara, rasfatati, iepurasul a venit la fiecare acasa, asa ca au fost incantati piticii.
Am adus de la ai mei, broscuta testoasa ce a primit-o marco anul trecut. ne-am tot fofilat noi sa nu o aducem, dar acum nu am mai scapat de copii.
Edi e mort dupa bebe a lui, Marco o baga intre cuburile lego si-i face casa, o urca in tirurule de la cars si o plimba. dar si broasca, tot in tir intra...ii place sa fie plimbata
. azi i-am luat un acvariu cu plaja si palmier si acum sta la soare pe balcon.
Blanca super pozele, un adevarat loc de joaca la bunici.
nasol cu finantele....nu v-ati gandit sa vindeti ap. sa va mutati la ai tai si sa ridicati casa? am vazut ca ai tai au casa mare....nu e o posibilitate?
si noi vrem....noi trebuie sa luam pamantul si pe urma sa ne gandim la ridicarea casei....greu. daca aveam pamantul, o puteam deja ridica, dar asa.....la noi asta e problema.
Tanimi tot la tara? si ai mei au prins putina culoare, cu zilele astea frumoase.
Noce ce frumos de voi. poze? sau ai scris pe blog? nu am mai apucat sa citersc de nu stiu cand. si cu al meu sunt in urma rau.
Adriana bine sanatosi?
Lucialu ma bucur ca a fost bine la felix. Unde ati stat? da ceva link caci si pe noi ne tenteaza cateva zile acolo. Am auzit ca drumul Arad-Oradea e cu vreo 14 semafoare...se lucreaza la greu. din cauza asta ti-a fost rau?
Intrebare:
cum sa fac sa-mi aman CM sau sa-l fac sa vina mai repede![]()
Ieri mi-a venit si dupa calculele mele, in iunie imi va veni exact in 20
, cand plecam in concediu la turci.
oare as putea sa iau anti 2 luni de zile? sau cum naba sa fac?
parca nu-mi vine sa sun ginecologul sa-l intreb, dar daca nu aflu un raspuns, asta voi face.
si revin cu pozele de la paste.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
blanca000 spune:
Eeee..Giova as vrea eu insa apt nostru e pe numele tatalui meu caci el mi l-a luat inainte de casatorie si nu mi la trecut never in acte. Nu stiu daca il conving, ideal ar fi sa pastram si apt eventual sa il inchiriem dupa...nu stiu, deocamdata sper sa facem rost de bani in alt fel.
Sa stau cu ai mei un an sau mai mult nu e o optiune pentru mine, ar iesii scantei caci eu sunt tare "figuranta".
Si nu stiu daca banii de pe apartament mi-ar ajunge sa ridic si sa finalizez casa la cheie..nu mai vb de mobila asta e alta poveste.
CM te tine multe zile? Eu nu l-as amana, sa dereglez pe acolo una alta...la mine primele 2 zile e mult si dupa picura. Cu OB as rezolva treaba . Eu am mereu "norocul" asta in concedii dar nu e asa sa imi strice tot.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
bely spune:
Va zic si eu Hristos a inviat, cam tarziu dar mai bine mai tarziu de cat niciodata
. Fetelor va multumesc pt sfaturi, mi-a trecut durerea de cap de vineri,dar joi am avu cea mai cumplita durere de efectiv vedeam ceata in fata ochilor si dintr-o data ca printr-o minune zici ca cineva mi-a luat durerea cu mana. Pastele? pt noi a fost ca o zi normala din punct de vedere a pregaterilor, inca stam cu chiria si cu toate impachetate, asa ca duminica am mers la biserica si de acolo am mers la restaurant si am mancat miel si din astea tipice, ce mai,am avut primul paste ca occidentalii
. Vineri si sambata zmeurica mi-a facut febra destul de mare 38.8-39.2 dar fara nimic altceva, asa ca sambata dimineata dupa un supozitor de paracetamol a trecut si dusa a fost, si tare m-am bucurat ca deja ma vedeam duminica cu ea pe la urgenta de pediatrie. Si avem si-o veste buna, de vineri suntem fara suzeta
, doamne nu-mi vine sa cred ca a lasat-o singura si de buna voie..vineri o tinea doar in manuta nu vroia deloc in gurita, sambata la fel, efectiv zici ca-i era greata iar eu ii repetam des" vrei sa dam suzeta la pis si tete? iar sambata a zis da, mi le-a dat iar eu le-am ascuns.. si nici macar nu le-a cautat sau cerut
. Sambata o sa incepem sa mutam catrafusele in casa nou, abia astept sa avem locusorul nostru.
Am citit ieri dar n-am apucat sa scriu, nu stiu ce mai retin![]()
Alina condoleante si multa putere sa treceti peste pierderea dureroasa
lucialu vai ce m-am regasit in ultima postare a ta, doamne de vreo 2-3 luni si Patri imi pune creierii spirale, numai stiu ce si cum sa fac sa fie bine, ce crize de personalitate ne arata
. Deci pupa vrea gagii mari?! exact asa preferinte are si zgaita a mea, unde-s prunci mari sau adolescenti se fatzaie si ea. Sa va fie de bine iesirea.
giova chiar nu stiu cum ai putea face cu CM, ma gandesc ca doar cu AC, altfel?!..dar eu zic ca tot mai sigur e sa vb cu ginecologul.
Am vazut poze frumoase cu Eva si spatiul ei de joaca, super fain amenajat![]()
noce pe cand niste pozici?, ce fain ca va acomodati repede indiferent pe unde mergeti, eu tare greu ma acomodez si am horror de deplasari sau drumuri lungi. un
mare pt Pi.
pooh spune:
Giova,cu AC merge,scrie si in prospect ce si cum.Eu totusi as intreba si medicul.....
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balįzs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Giova spune:
www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-04-24/00:10:18" target="_blank">paste 2011
Gio
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Blanca la prima casa nu v-ati gandit? daca tot nu aveti nicio proprietate pe numele vostru. puteti sa va ridicati si casa prin acest program.
Bely bine ca ai scapat de durerile de cap. si nu a revenit febra patriciei.
Inca nu am gasit o metoda pt. intarziere.
Pe mine ma doare burta si spatele primele zile, imi vine mult...cu Ob stau tot cu frica sa nu ma patez.
anul trecut la mare umblam dispe pe plaja sa schimb OB-ul. acum nu mai vreau....vreau sa pot profita de aceasta vacanta.
sa vedem cum rezolv problema. cred ca sun si ginecologul pe sapt. viitoare.
s-a trezit Edi, mergem la gradi dupa Marco si in parc cu noi.
pe mai tarziu.
Gio
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
giova am vazut pozele, ai niste flacai pe cinste
, ce-mi place de Marco cu cravata si conversi! ahh si-mi place casa cu tereasa si gradina de mor, super faina amenajata, piatra aia pe pereti arata super asa rustic, iar teresa mare si cu gazon cat cuprinde... da sa tot traiesti asa
... apropo a cui e casa?
Giova spune:
BELY e casa cumnata-mi. E īntre-adevar o casa frumoasa , cu gust si finisaje de foarte buna calitate, nu mai zic interiorul. As vrea sa avem si noi macar jumate din ce e acolo.
Noi am fost in parc si acum prin casa. Nu am chef de nimic. Noroc ca-i īntretine sotul pe copii.
Pupici, pe maine.
Gio
mamica de 2 smecherasi
anemona27 spune:
Salutari fetelor,intru un pic pe fuga,e tarziu, Giova ce frumos ati petrecut de paste,frumoase poze.In legatura cu cm,eu am incercat faza cu anticonceptionale acum cativa ani.Am mers la medic,eu plecam intr-un concediu de o luna si ceva, luam deja anticonceptionale la vremea aceea,si mi-a recomandat 2 folii una dupa alta fara pauza.Nu mi-a venit cm in cele doua luni,dar nici dupa ce nu am mai luat nu mi-a mai venit inca vreo 2 luni.