Zmeurici de iulie-august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna mamicute dragi!
Giova si noi avem piciorus mare...cam 23-24 poarta...Andreea are si labuta grasunica si greu gasim ceva bun. Ai 2 baieti tare chipesi!
Alex&Sara sper ca a fost totul bine la dr! Asteptam vesti.

Anemona si noi mai avem zile cand nu doarme Andreea, de obicei in week-end, mai ales dc suntem plecati pe undeva si sarim de ora de somn...
Lorelay ce greu tb sa i fie micutei cu gipsul..

Noi suntem bine...pe afara cat putem...nu asa mult cat mi-as dori pt ca pe Raducu il mai apuca foamea, frichiniciul in carucior, mai in brate...ma doare spatele de la atata carat...chiar radeam..carat copil in burtica, carat apoi in brate, carat copil in burtica si copil in brate...acum copil(copii) in brate...nici nu stiu cum mai arata coloana mea...
Andreea vorbeste din ce in ce mai mult,nu-i tace gurita deloc, mai nou a inceput cu intrebarea: "Ce e asta?"...ce vede si nu stie, intreaba...sau intr-o zi ma intreba: Ce manca dibul(cerbul) si mi-a zis ca si calul manca aba(iarba). Se incalta cu papucii mei si se chinuie sa mearga si zice ca sunt paputeii(papuceii) ei. Nu-mi vine sa cred cat a crescut...
Vorbeste cu Radu si ii zice bebicutul meu, Aducu meu...e tare scumpa.
Cred ca are vreo 14 kg si vreo 87 cm...mai face nazuri la mancare, nu mananca orice, se stramba din start cand nu-i place culoarea mancarii...nici nu vrea sa guste...cu greu o pacalesc sa guste macar.
Am pus si eu cateva pozici de paste si 1 mai http://community.webshots.com/user/edamarica

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare si de la noi
ufff urata vreme...azi stam in casa asa ca am timp de DC, noi mai mult pe afara , Anastasia ar vrea de la 7 dimineata afara ...ufff abia astep sa vina vara sa iesim de la 8 dimineata
Giova si Anastaia a plans toata ziua azi ca vrea afara , dar e frig , bate vantul, a plouat asa ca n-am avut chef de iesit, apropo si a mea are piciorul mare...acum are 23, de masurat ..am uitat, iar la cap kg...e categoria furnica, 11,5kg..Cezar avea 11 kg la 1 an , dar ea e domnisoara

eu azi am facut 3 cozonaci...nu stiu ce m-a apucat...doamnee ce buni sunt...s-a dus cura mea de slabire si azi, diseara neaparat tb sa fac la bici macar 30 min, mai am un serial din Fringe si cred ca-l pun la calculator si pedalez, sper sa se arda tot cozonacul din burta mea
va pup , s-a trezit furnica

_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

De ieri tot vreau sa scriu, Giova, mie mi se pare normal 24 la 19 luni.
Eu i-am luat saptamana trecuta sandalute 24 si le poarta cu cartoful pe afara. I-as fi luat 25, dar era cel mai mare nr si imi placea prea mult modelul. In rest ii vin perfect
Papuceii de casa, pe care ii poarta din toamna sunt 26. La inaltime nu cred ca am ajuns la 90, dar in parc e de obicei mai inaltut decat copiii de varsta lui, chiar imi spun parintii ca e grande.
Lorelay, Italia, ce frumos! Poate ne povestesti cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

wow fetelor cand va aud cu marimea 24...wow, eu i-am cumparat ghetute pentru iarna viitoare marimea 23. Iarna asta a purtat 20 si abia acum a trecut la 21. Sper sa nu se duca asa repede la 24 ca i-am cumparat ghete de la primigi la super pret din Italia (cand au fost reduceri) si mi-ar parea rau sa nu-i vina. La kg cred ca ea e cea mai mica din tufa, are 10kg iar inaltimea nu o stiu. Nu am mai masurat-o de ceva vreme.
Ghipsul il mai tinem pana maine (sper eu) adica maine merge la control. Sigur va scapa de el. Ghipsul nu a inomodat-o deloc. S-a acomodat foarte repede cu el asa ca amers normal si chiar a alergat cu el chiar daca am incercat noi sa o menajam, dar voi intelegi foarte bine cat de greu e sa ti imobilizat un copil la 1 an si 8 luni.
In Italia a fost foarte frumos. CEl putin am stat si eu cu o parte din familia mea ca de foarte mult timp nu mai petrecusem cu ei. Am stat in Monza langa MIlano. Am vizitat cat am putut noi. Sunt nostalgia, chiar mi-e dor de Italia...
Am intrat si eu pe facebook in grupul nostru dar nu prea va recunosc dupa numele real. Daca vreti sa vedeti ceva poze din Italia le gasiti pe facebook la loredana moraru.
Multumesc tuturor pentru gandurile frumoase scrise aici.
pupici!

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

am uitat sa va zic ca de vreo 4-5 zile am scapat de pampers in timpul zilei, folosim 1 pampers la somnul de la pranz si 1 pampers noaptea
azi prima data n-a mai venit sa-mi spuna ca face pipi si-a dat singurica pantalonii jos si s-a asezat la olita apoi a venit la bucatarie cu olita sa-mi arate si mi-a zis uite mami mult mult
sa nu credeti ca nu mai scapa in pantaloni, azi a facut de 2 ori...dar putin a inceput sa strige la mine mami mami...dar deja ii daduse drumul putin , cred ca in maxim 2-3 zile am rezolvat problema definitiv, ziua
o sa fie mai greu cand plecam , o sa fie derutata cu pampersul

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Adriana,felicitariiiiii!Wow,super!Cred ca sunteti primii din tufa!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Adriana si Anastasia, felicitari!!!

Prima zmeurica din tufa!

Eu am renuntat repede, dupa primii 3 chilotei udati. Mi-a zis mamaia ca trebuie sa am rabdare si parea usor, dar nu am avut pana acum. Copilul isi doreste in continuare chilotei, poate ar trebui sa ma mobilizez acum ca avem un exemplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ooooo, Adriana ce realizare!!!

sa ne spui si noua cum ai realizat asta! Ai lasat-o dezbracata sa faca de cateva ori pe ea ca sa constientizeze ce se intampla?

Ana nu a inaugurat inca olita, pot sa-i pun inca mancare in ea...intelegeti? Este inca sterila, nici macar o picatura de pipi nu a facut la olite( avem 2)...in schimb, la wc a facut kk. Sper si eu, poate trece direct la wc.

Giova multumesc pt email. o sa vb si cu soatza mea sa vedem cum aranjam bugetul. Pe 14 botezam, in iunie avem 1 nunta...

O zi frumoasa!

blog magazin

Mergi la inceput

Primul pipi cerut la olita, chilotelul rezista

Mergi la inceput

multumim
nici mie nu-mi vine sa cred ca am scapat asa repede, la Cezar abia la 2.5 luni am scapat de pampers pe timpul zilei, deci chiar sunt mandra de ea
Crixia am tot zis ca astept caldura s-o las in chilotei prin casa/afara...doar ca nu mai vine caldura si am zis ca ce rost are s-o astept, in casa am gresie tot parterul, si e cald...asa ca i-am dat chilotei si pantloni de casa , primele 2 zile a facut mult pe ea si nu prea ii convenea...a vazut imediat cum sta treaba si a inceput sa zica doar ca zicea exact cand il facea, ieri doar 2 pantaloni a udat, azi nimic pana acum, s-a trezit a zis ca face kk, am pus-o a facut dupa care i-am pus pantalonii de casa si dupa vreo 10 min a venit cu olita la mine sa-mi arate ca a facut iar pipi
si noi avem 2 olite una la parter si una la etaj, sunt de la Cezar , aveam una acasa si una la mamaie, chilotei nu-i mai dau o perioada pt ca nu reuseste sa-i dea singurica jos

cred ca azi n-o sa mai ude niciun pantalon , de azi dimi s-a asezat singurica de 2 ori la olita si 1 data a venit la mine si mi-a zis

noce mai inceraca mai ales daca el vrea chilotei , inseamnaca stie el ce stie, nu renunta dupa prima zi, inceraca cateva zile o sa-ti placa rezultatul

_

Mergi la inceput