Zmeurici de iulie-august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hristos a Inviat!
Revin si eu între-un tarziu.
Noi am petrecut bine. Aseara am fost cu Marco si neamurile sa Luam lumina, azi la pranz am mers toti la catedrala. Dup#259; amiaza la plimbare prin ora#537; cu copiii. Maine Facem gratare afara si dupatta amiaza in vizita la finut.
Mar#539;i spre casa.

ALINA condoleante Mami! M-am bandit tu ca s-a intamplat ceva de nu ne-am auzit. Speram sa nu fie asta.
M#259; bucur ca #536;tefan e ok la cresa si m#259;nânc#259; bine. Sper sa rezolvati si cu bataia cumva.

POOH nu il inveti din prima sa faca pipi din picioare. Pe olita normal ca si fetele, doar sa verifici sa fie instr in olita sa nu faca pipi pe langa.

BLANCA, Lma sa ne traiesti cu numele. Maine se sarbatoreste sf. Gheorghe, ASA au anun#539;at preotii.
Scurta vizita la socrii. Îmi pare r#259;u ca nu a decurs cum vroiai. Bine ca Eva s-a simtit bine.

LUCIALU sunteti tot la Felix? Lasa ca te-ai aranjat tu si tot ai f#259;cut baie indiferent de costum.

ANEMONA, NOCE m#259; bucur ca primul pasti departe de casa a fost reusit.

Scriu de pe telefon. Merg sa recitesc si revin.
ATI scris mult si am uitat.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

LUCIALU am v#259;zut ca #539;i-a venit si cm. Nasol, dar nu te mai enerva. Gânde#537;te-te la aceste zile de relax.

VALLY si Edi plânge noaptea. De când ne-am întors din Spania. Eu pun pe seama maselelor de 2ani, acum sa vedem, caci in gura nu se simte nimic.

NOCE e mai bine ca refuza Filip dulcele. Are el timpani de Asa ceva. Rau oricum nu are ce sa-I faca, caci tu folosesti doar produse naturiste.

EDI refuza laptele de 2 zile. Tot pe seama maselelor o pun. Si mananca cam prost. Nici ouale nu l-au atras, le prefera pe alea moi. Ii place sa le sparga si sa le decojeasca.
Azi aproape si-a spart capul, langa soacra si Tata. A Alunecat pe spate de pe hinta, pe jos pietris. Asa ca s-a julit Putin.

Ma bag si eu la somn ca sunt chiauna.
N-am chef de ziua de Maine, cand toti vin la udat cu diverse arome :(((.
Pupici.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Hristos a inviat!

Sper ca ati avut sarbatori frumoase, linistite si pline de lumina.

Noi de 2 saptamani aproape ne bronzam la tara, Iarina a prins culoare in obraji, iar manutzele sunt parca de puradel .

Am avut si noi cateva nopti mai agitate si apoi am vazut 2 colti la maselele de jos - sus nimik (si fara febra de data asta, spre deosebire de canimi si celelalte 4 surate maselutze).

Alina condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Blanca, da a tinut si Pi post, dar nu ca am vrut noi, asa refuza el lactatele si mai nou ouale. In schimb a incepu sa manance peste de Florii prima oara, iar acum din nou de Pasti, cred ca o sa-i facem mai des.
Sa nu fii mahnita cu socrii (cine stie cum o durea spatele) e bine ca ati luat o gura de aer curat, bucuria cea mare e oricum sa fii cu copilul.

Noi ieri am iesit abia seara, ne-am intalnit cu prietenii si am stat pana tarziu afara, s-a jucat Filip cu fetita lor.

uf, deja e 12, trebuie sa scot copilul in parc.

Petrecere frumoasa mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Hristos a inviat!!!!!
Nici noi nu am ajuns la inviere,pentru ca singura biserica romaneasca era in celalalt capat al orasului si pe deasupra mai si ploua si Albert dormea la ora 11 cand s-a dat lumina.
Alina sincere condoleante,mi-au dat lacrimile cand am citit postarea ta,fii tare mamicutzo
Noi am vrut sa mergem azi la un gratar si la pescuit,dar din pacate ploaia ne-a stricat iar planurile si am ramas acasa,trebuie sa vina niste prieteni la noi,in rest plictiseala mare,e rau fara neamuri aproape de sarbatori.
Albert nu vrea sa stea deloc pe olita,l-am pus de vreo 2 ori si se ridica imediat,are una care canta cand face el pipi in ea.Am vazut insa una la magazin gen masinuta o sa incerc si una din aia,cum este el innebunit cu masinutele poate acolo o sa vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Hristos a inviat !

Alina sincere condoleante

Va pupam pe toate cu drag, n-am apucat sa citesc decat u;timile 2 pagini din lipsa de timp, sper de maien sa intram in normal

_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Hristos a Inviat!

Alina, condoleante si credinta multa, te imbratisej cu drag. M-am gandit si eu de cateva ori la tine, caci nu mai scriai pe aici.
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Sa va arat si eupoze noi cu Eva.

Pupici

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Blanca sa mai spun ca Eva e frumoasa,cred ca nu mai are rost,mi-a placut locul pe care l-ati gasit sa va relaxati,foarte verde, curat si pustiu, am vazut zilele astea la tv padurile asaltate de gratare,groaznic aratau.Si inca ceva, nu are cum sa iti simta Eva lipsa,tare frumos ati amenajat la parintii tai,imi place cel mai mult salteaua aia, cred ca si mie mi-ar placea sa topai in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Hristos a inviat!
Alina sincere condoleante!Imi pare foarte foarte rau! Tot mai m-am gandit la tine si m-am gandit ca ceva nu e bine cu mama ta de nu dai tu niciun semn. Ma bucur insa pt Stefan ca s-a acomodat la cresa.
Blanca La multi Ani! Si mie mi-au placut pozicile cu Eva mica! A mea nu sta sa-i fac codite, nici macar cordeluta(si are asa frumoaseee) nu vrea!
Giova, pana laurma a fost bine. Mi-am uitat si dresul de baie acasasi curea la jinsi si cureaua de la halat, am plecat cu capul in traista, noroc ca am gasit acolo un simulacru de costum, cu burtanca la vedere. Pupa a fost pe val sa zic asa, ei i-am dat pana la urma doar pampersi de inotatoare, am facut baie intr-o piscina privata. Si am impresia ca taica-sau i-a uitat colacul acolo, ca in bagajele de acasa nu l-am vazut. I-am dat si eu rochita ca era ft cald, asa ca si-a luat primele julituri in genunchi. Macar au fost mai soft primele experiente de genul. De mancat nu s-a spart, a fost binisor, e lungana si costeliva in viziunea mea, al meu tot zice ca e ft bine cum e. Ft buna cazarea si mancarea! Pe drum ne-am oprit la o pensiune unde iar se mananca ft bine, si au loc de joaca si mini gradina zoo. Acolo parca ne-am relaxat si mai bine si ne-am jucat cu matza mica, a fost ft ft incantata de ce a vazut acolo. Mie mi-a fost rau pe drum si la dus si la intors, cand am ajuns acasa am dat la rate ca tremuram c leisnata, groaznic drumul Arad- Oradea! La Arad ne-am oprit sa mai luam una-alta. Categoric a fost mult mai bine, mai mi-am revenit si eu la creeri, partea proasta e ca m-am invat cu sosul langa noi. De-abia astept sa plecam in concediu. Ah! Pupa in continuare se fileaza la tipi muuult mai mari ca ea, asa am avut parte de pace la masa, ca era ft ciufi pana s-au asezat langa masa noastra niste tipeti de fo 20 si ceva de ani, dupa a uitat de tot, numa la ei se uita, mai ales ca unul i-a acordat atentia (ceruta )Tati e multumit ca nu se uita dupa uratiDar se zburleste blana pe el o tzara
La noi nici nu s-a pus problema de mers la biserica pt Inviere. Sa mai creasca pui. Anul asta am fost tare pagani
Ma bucur ca v-ati simtit si voi mamici bine si zmeuricile sunt pe val.

Mergi la inceput