Zmeurici de iulie-august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

framantati, framantati?

Vally, foarte frumos ne-ai urat, pot sa zic doar Doamne ajuta sa fie la toata lumea precum zici!

La multi ani, Georgia si celorlalte mamici care azi isi celebreaza numele! Sa fiti sanatoase si fericite!

Vally, ne-am acomodat, ne simtim ca acasa din prima zi.

Eu scot copilul la plimbare si mai iau niste drojdie pentru cake boss.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Sarbatori linistite si fericite alaturi de cei dragi!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Seara buna,fetele!

Nu am mai intrat demult,nu am stare buna deloc,azi sunt 5 saptamini de cind mama ne vegheaza de sus,nici nu stiu cum sa va zic,inca nu-mi vine sa cred...nu stiu cum s-a intimplat totul,cum am ajuns acolo,parca traiesc un vis urit din care abia astept sa ma trezesc...
Noroc ca am familie si copilasi,sunt superocupata si nu am timp sa pic in depresie dar doare foarte tare,o simt pe mama in aerul meu,nu e minut sa nu ma gindesc la ea,ii aud vocea,tot astept sa ma sune,orice fac ii cer parerea asa cum faceam inainte,noi am fost f apropiate,vorbeam de 5-6 ori/zi iar primele luni ale anului asta au adus atita suferinta si disperare...incredibil cum s-a deteriorat starea ei in doar 2 luni,cred tot mai mult in destin caruia nu te poti opune ori cum si cit incerci...

In rest,Stefan e bine,merge la cresa din ianuarie si e in regula cu sanatatea,a racit de 2 ori,o data fara febra,o data cu febra dar raceli usoare,tuse,muci,nimic deosebit.Cu trmabalarile noastre in Ro a lipsit cam o luna dar s-a intors de fiecare data cu placere inapoi,are fun cu copilasii,a invatat o gramada si cel mai nasol ca a invatat sa bata...am stat de vorba cu educatoarele si mi-au zis ca la cresa invata si lucruri bune si lucruri rele...asta e,ma chinui sa-l dezvat si parca loveste tot mai putin,ii zicem de fiecare data ca doare,ne supara,etc.La noi nu merge cu time out,nici nu-i pasa,gaseste ceva de facut ori unde il izolez .Ce-mi place mult e ca a invatat sa pape singur,mor de drag cind il vad ce frumos si atent papa ciorba cu lingurita,spaghetele cu furculita de copii,efectiv nu ma mai lasa sa-i dau eu vreo inghititura.M-au scutit de.o grija!In rest,e mincacios ca intotdeauna,deloc mofturos,e dezastru cind vede banane"babo",nu se satura fara 2 dintr-un foc,nu stiu cit mai cintareste,nu e gras dar e greu ca un pietroi,cred ca trece de 14 bine de tot...

De cind e cald,sta numai in gradina,se da pe topogan,se joaca la nisip,se urca singur in leagan-consola si asteapta sa-i impinga cineva,viziteaza vecinii(sare singur gardul ),e foarte simpatic si vesel.

Elenada si Clara,am fost la Onesti in final de martie,pt 2 zile si mi s-a parut ca arata dragut orasul,ingrijit si plin de flori.Pt mine,a merge acolo inseamna mama si tata, si o gramada de amintiri,nu am inchis un ochi cind am dormit acasa,nu cred ca mai ajung curind pt ca efectiv nu mai simt nimic fara mama decit multa durere.Mama a fost un om f iubit si cunoscut acolo,a lucrat vreo 40 de ani pe platforma,a fost inginera si sefa serv mecanic,am fost fff impresionata cita lume ne-a fost alaturi,cita lume a iubit.o,o mare de oameni au fost alaturi de noi si asta va spun ca mi-au zis altii,nu tin minte nimic,v-am spus ca am fost ca in transa din cauza durerii si lacrimilor.

Va urez si eu Paste fericit si linistit alaturi de familie.Sa dea Dumnezeu sa avem zile de sarbatoare linistite si senine.

La multi ani Gheorghe si Georgia!

Am citit putin din urma si am vazut ca Blanca si Noce isi doresc o fetita Berbec,sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca visul,fiica-mea e Berbecuta si e f amibitioasa,tenace,curajoasa si cred ca stie bine ce vrea in viata.Imi place ca e foarte realista,nu e genul visator cu ochii pe pereti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Alina, condoleante! Nici nu pot sa-mi imaginez ce simti... Imi pare foarte rau! Poate timpul va mai alina durerea si va lasa loc doar amintirilor frumoase.

Va dorim un Paste fericit si pace in suflete!

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

ALINA - draga mea, cuvintele sunt de prisos, stiu prea bine, in astfel de momente. L-am pierdut pe tata acum 3 ani si chiar daca timpul trece, ii vom purta in suflet cit vom trai pe acest pamint. Nu vom fi niciodata pregatiti sa-i pierdem pe cei dragi.
Iti urez tie si familiei tale sa fiti puternici si sa treceti cu bine peste aceste momente grele. Sa aveti un Paste linistit cu multa caldura si ginduri bune.
Va imbratisez cu mult, mult drag,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Alina,Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna mamici!

alina condoleante!

Vreau sa va urez si eu sarbatori linistite, fericite si cu santate!

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Hristos a inviat!

Alina,condoleante,am citit aseara dar nu am avut putere sa raspund,mi-au dat larcimile,am vazut ca ai scris la cazul Belei si ma intrebam de ce nu mai dai si pe la noi,nici o clipa nu m-am gandit ca s-a intamplat ceva rau.

Noi suntem bine,am luat lumina,nu am putut sta la slujba dintr-un motiv oarecum pueril,nu am avut unde parca masina,erau mii de romani la biserica,era prea tarziu sa-l duc pe Alex pe jos un km.Sper sa nu ploua azi sa plecam dupa amiaza la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Adevarat a Inviat!

Alina, condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in Rai pe mama ta, iar pe tine sa te intareasca! Sa ai incredere ca a ajuns intr-un loc mai bun, mai frumos, fara dureri, fara griji lumesti, doar in iubire.
Imi place cum povestesti despre Stefan, mi-l si imaginez cum sare gardul prin vecini

Am fost si noi aseara la biserica romaneasca si ne-am mirat de cati romani am vazut, era plin in jur si in strada, ca in Romania. Am stat max o ora (ne-am salutat cu putinii nostri noi prieteni, 3 familii) si am plecat ca micul somnoros cerea si nu prea aveam unde sa ma ascund. Plus ca era un fum de tigara, se fuma pe ascuns in orice colt ne asezam.

Dimineata si la pranz am constatat din nou ca lui Pi al meu nu-i plac astea de dulce, n-a vrut sa guste cozonacul, pasca, iaurt, lapte, branza nimic din ce aveam pe masa Mi-a cerut papa, am dedus ca vrea ce mananca de obicei, i-am pus fulgi de porumb cu lapte de vaca si a papat putin, apoi cauta laptele de soia in dulap. Ce-i drept si eu ma simt cam inconfortabil de cand am mancat de-astea cu lapte si parca n-am vreo bucurie in plus. In schimb iaurt de soia papa cate doua cutii odata. Chiar ma gandeam sa iau aparat sa fac iaurt de soia in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Hristos a inviat!

Ne-am intors si noi astazi de la socrii, am zis ca mai bine astazi decat maine cu puhoiul de oameni..nu ma incumetamcu Eva prin coloane de masini.Asa ca am fost si pe la ai mei,am ajuns repede intro ora eram ajunsi deja dela Campina la Bucuresti.

Nu m-am simtit cine stie ce la socrii, erau parca intr-o zi normala, nu am simtit nimic deosebit de Paste, nu mi-a placut..nici la masa nu amstat cu totii caci ei se trezesc tarziu, noi devreme, lapranz se apucasera sa monteze o umbrela eu ma grabeam cu Eva sa manace si sa plecam la ora de somn sa o prindem pe masina..mmmm..
La biserica m-am dus doar vineri cu Eva,am inconjurat biserica si Eva sa hlizit la preot, a halit un covrig de pomana si a aprins lumanari.
La inviere as fi vrut dar cine sa stea cu Eva,asa ca ne-am culcat amandoua...intre timp soacra a ramas acasa caci o durea mijlocul si mie nu mi-a spus nimeni caci asa as fi putut merge sa iau lumina. A fost J. in schimb.
De Sf. Gheorghe mi-au zis "la multi ani"si atat..

Eeee macar Eva sa simtit bine, a alergat pe pajiste si sa jucat cu catelul.

Maine sunt libera de la job si stau cu Eva, de vineri nu am lasat-o din mana...uffff ca joi plec la Greci pentru 5 zile si nu stiu cumma descurc.

Noce Pi a tinut si el postul cu voi?

Pup

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput