Mamici si Gravidute Italia (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare din Brno!!!!
La multi ani celor care poarta numele Sf. Gheorghe!

Noi am calatorit bine, L a fost destul de agitat.

Paste fericit alaturi de cei dragi!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

PASTE FERICIT SI IMBELSUGAT ALATURI DE CEI DRAGI! SA VA ADUCA LUMINA SFANTA PACE IN SUFLETE, SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII SI FERICIRE !

Eu ma lupt un pic cu raceala veveritului care e mucos, tuseste si are un pic de febra.

Va imbratisez cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao
Am intrat repede sa va urez

Paste Fericit!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

PASTE FERICIT TUTUROR!

Nelia nu ne mai zici nimic de voi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

HRISTOS A INVIAT!

NAFI sanatate lu' veveritzu.

Sa aveti un paste luminat si linistit toate!

Nu am mai intrat sa va multumesc pr sustinere ca efectiv acum nu am avut timp deloc. Ieri abia la 23,57 am terminat treaba. Azi noapte Alin a lucrat. Tanti asta nu are cum sa ma ajute noptile cu baietii. Nu reuseste ziua...apai noapteaa. Alessio este foarte stresat de ea. De cand a venit face pipi in pat in fiecare noapte. II sta tanti asta adosso intr-un mod exagerat. I-am zis, ii explic....nika!!Nu intelege. Ieri, alaltaieri chiar si-a dat silinta sa le intre sub piele . Mattia se agata de pantalonii mei pana mi-i da jos.Alessio ii zice scurt pe doi: tanti lasa pace Alessio!Si deci tot timpul dupa mine amandoi. Ea pe Marco nu reuseste sa-l tina cum trebuie. Marco devine o scandura cand il ia in brate. Cum il iau eu cum il "manui" in orice fel.Si deci ieri trebuia sa fac si mancarea! Alaltaieri Alin a lucrat toata ziua si ea se gasea ca vrea sa aspire sau sa spele pe jos in baie exact cand nu trebuia.si drept urmare MAttia mi-a cazut in CAP de pe canapea!! In momentul cand ii dadeam sa mananace lui Marco. I l-am lasat o clipa pe Marco in carut in bucatarie si m-am dus sa-l pun la olita pe Ale....cand ma intorc ea spala chiuveta cu detergent pe baza de CLORRR!!! Deci NN CI ARRIVA!!! Am inlemnit. Deci nu are simtul sigurantei ptr copii. Mi-a zis ca in Ro doar se uita la copilul ala de 6 ani care avea grija.Si pe langa facea alte treburi.
am bunavointa sa o educ, sa o accept dar fetelor e disperant de fixata. Aseara Marco era destul de agitat, noi trebuia sa mancam. si tanti ii cere lui alin sa i-l dea pe Marco daca vrea ca sa se duca sa mannance si Alin a zis ca nu, e ok. Il tine el.Ea in secunda 2 se intoarce spre mine si ma intreaba: sa-l tin eu pe MArco? Deci s-a sters la poponet cu ce a zis Alin. Asta era turbat!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (2 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Se jucasera baietii cu jucariile in camera si cum sosise ora de mers la nani, am strans jucariile si ea la 21,00 vroia sa traga cu aspiratorul!! ei spuneti si voi. O intreb de ce sa dea cu aspiratorul? Ma gandeam ca baietii au avut vreun biscuite....si au facut mizerie. Nu. Ea vroia sa dea cu aspiratorul ptr simplu fapt ca s-au JUCAT ACOLO CU JUCARIILE. d-ne sa mor nu alta. Si imi spune: dar totusi eu as da cu aspiratorul. Deci nu asculta ce ii spun. I-am spus de 2 ori sa nu dea cu aspiratorul, ea totusi VREA sa dea cu aspiratorul. Abia cand i-am zis, dat fiind ca aspirasem cu o zi inainte si ca nu s-a facut mizerie, este inutil sa consum energia electrica doar de dragul de a aspira. e fixata sa se spele pe maini. Nu e nimic anormal acest lucru ati zice. Dar sa va explic in ce contest vrea ea sa se spele pe maini: se spala pe maini inainte de a taia ceapa (), se spala pe maini dupa ce spala ceapa ([olala), se spala pe maini dupa ce a aruncat ceapa in tigaie (), se spala pe maini daca trebuie sa scoata o lingura de lemn din sertar (), se spala pe maini daca trebuie sa scoata vasele din masina(). Deci in unele momente e ok sa te speli pe maini, cum ar fi ca ai pus mana pe ceapa, dar fetelor la orice pas se spala pe maini. Cand am vrut sa-i dau telefonul sa vorbeasca putin acasa, ca stai sa se spele pe maini!!!!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (2 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Azi noapte Alin a fost la munca. Imi zice tanti ca sa stea ea cu baietii.Ii zic ca nu. Mi i-ar agita si mai tare. Ca sa stea cu MArco.Ii zic nu, ca inca nu stie ce sa-i faca si i-ar strica somnul.buunnnn.la 2,00 il aud pe marco scancind....si imediat incepand sa planga. am fugit la el in camera dar fara sa ma mai uit la monitor cum faceam de obicei.cand am deschis usa sa intru in camera, era tanti asta cu marco in brate in mijlocul camerei ca o stafie de am simtit nevoia sa ma asez, de tare ce m-am speriat!!eu pe marco noaptea nu-l iau in brate.ca el e bravino.ii dau suzeta, il mai intorc....si se linisteste. il iau in brate doar daca trebuie sa manance.si cum tanti nu stie aceste lucruri....l-a luat in brate!bietul copil s-a enervat la culme si incepe Dana inainte si inapoi in camera s-al linistesc! inainte sa iasa tanti din camera ii zic sa numai faca acest lucru si daca am NEVOIE o chem!!Ei la 6,00 din nou il aud pe Marco, ma duc la el la fel fara sa ma mai uit la monitor si iar dau de tanti asta pe puntul de a-l lua in brate!!!deci efectiv isi bate joc de mine!!

Aparte lamentelile mele, cu scuzele de rigoare.....ca poate nu era chiar momentul, dat fiind ca e pastele..........ati fost aseara la biserica? ati luat lumina?
Tanti asta vroia ca eu cu 3 copii ( 3!!!!!!) sa mergem aseara la biserica!!!e strigator la cer!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Adevarat a inviat!
Danuta se vede ca nu e invatata cu 3 , dar sigur nu isi da seama ca trebuie sa asculte stapana casei , nu sa o incurce...non ariiva sicuramente...santeti pe alta lungime de unda, probabil este si mai invarsta(??)
cred ca cu ea sau fara ea cam tot la fel e

Of sant supa ca din nou ii dau antibiotic fetei, am incercat 3 zile cu aerosoli , dar nik...tuseste nn stop...deja de 3 ori in 2 luni

Mama avea ameteli cam de o saptamana, asa ca azi nu am mai indurat dupa masa de pranz am dus.o la spital...i-au facut tac si nu are nik preocupant , doar artrita cerebrala

Seara nu am fost la biserica ,doar mama, eu speram ca ma duc dim cu copiloi dimineata, dar daca mamama nu sa simtit bine am pregatit eu pranzul

Mergi la inceput

ROXALI s#259;n#259;tate mult#259; feti#355;ei. Dar de ce antibiotic? E naspa la plamani? Are cataro verde?

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Sincer habar nu am cati ani are. Prima oar#259; soacramea a zis lui Alin ca are 57 de ani. Pe urma cu o zi înainte sa vina de fapt are 55 ani. Si cand am întrebat-o pe ea ca cica are 53!!

Pozici cu noi

Mergi la inceput