Mamici si Gravidute Italia (101)
Raspunsuri - Pagina 5
georgyiuly spune:
Neata fetele!!!
Ramona bine ai venit printre noi.Scrie repede mai multe mesaje ca esti moderata si nu apar mesajele tale in timp real.
Dana imi pare rau ca esti asa necajita.Din pacate cam asta e mentalitatea din Romania la femeile de o anumita varsta(fara sa generalizez).Ccel putin jumatate din tot ce ai scris tu acolo le-am intalnit din pacate la mama...avea impresia ca la ea ajutorul consta in a-mi face mie smotru tot.Din feriire a inteles ca ajutor inseamna sa stea cu Giulia si sa se bucure de timpul pe care il are de nepotica,ca treburile casnice mi le fac singura, gravida...sau dupa ce am nascut.
Sau despre mentalitatea...de a interzice orice copilului..."Giulia nu ai voie(desi eu ii dadeam voie),nu ai voie in bucatarie,las-o pe mama sa spele vase(desi noi le spalam impreuna),nu ai voie sa te cateri.O vreme i-am repetat sa o lase sa faca ce vrea ca noi ii permitem acelasi lucru....sa fie autonoma,sa explore singura(bineinteles nu cand sunt pericole).
Cat a stat mama aici Giulia nu a mai urcat singura sarile,ci in brate la bunica-sa.Pe de o parte am inteles-o pt ca necunoscand-o pe Giulia statea tot timpul cu frica sa nu pateasca ceva si traia cu impresia ca daca cade e din vina ei.
Desi mi-a fost de real ajutor ...a trebuit sa inchid ochii la anumite lucruei..cumsunt sigura si ei i-a fost greu sa se adapteze in alta casa,desi era in casa mea,fata ei.M-ambucurat cand a plecat si sunt convinsa ca si ea.
trimit repede ca s-au pus amandoi de urlat acum!!!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
georgyiuly spune:
Dana...ideea e : da-ti putin timpsi tie si ei,poate totusi nu e chiar asa neagra situatia.Daca nu ajungeti la un numitor comun asta e!!!Suntr sigura ca nici ei nu-i face placere situatia daca nu cadeti de acord cu nimic!!!
si curaj mamico!!!
Georgiana
Giulia si Sebastian!
georgyiuly spune:
Abramburica....Paste Fericit si tie!!!!
Georgiana
Giulia si Sebastian!
monica2008 spune:
FETELE am intrata sa va urez un PASTE FERICIT,sa fiti fericite,sanatoase si iubite alaturi de cei dragi
neliaCris spune:
Buna!!!
Am intrat sa va urez un "PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI" si multa liniste sufleteasca tuturora.
Va pup
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
Laura_Luiza spune:
Salut fetelor!
Dana, eu fire impaciuitoare de fel spun asa, ea e prea speriata sa stea cu copiii si de aia cere sa faca treburi casnice, ca pe alea stie sa le faca. Mama cand a venit aici era speriata de bombe, ii era frica sa puna mana pe copil, ca daca, ca parca, acum n-are treaba, dimineata mi-l rapeste, il schimba, ii da sa pape, il scoate afara, eu trag cate un pui de somn.. In fine, ideea era sa-i dai putin timp sa va acomodati. Apoi daca are copiii pe mana si pateste ceva unul din ei (cade, se juleste, etc) poate ii e frica ca o sa va suparati.. Daca nu ajungeti nicaieri aia e, dar mai incercati.. Te cred ca ti-e greu si tie sa stai sa faci instructie..
Nafi..La multi ani pt Riccardo
Georgiana, La multi ani pt maine
Paste fericit tuturor! Pupici multi
snowbunny spune:
Fetelor chiar daca nu dau prea des pe forum shtiu ..nu am timp:( imi cer scuze am intrat sa va urez din tot sufletul Paste fericit si sa va aduca domnul iepurila tot ce va doriti!
daviduca spune:
buna seara fetelor,
eu maine sunt la munca asa ca nu mai am timp sa intru.as vrea totusi sa va urez si eu un PASTE FERICIT,plin de caldura si lumina in casele,sufletele si familiile voastre!!!!
georgyiuly spune:
Fetele va urez sa un PASTE FEEICIT!!
Ne auzim dupa sarbatori!!!
Georgiana
Giulia si Sebastian!