Mamici si Gravidute Italia (101)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata fetelor,

Nu am citit cine stie ce din urma...doar in ziua canda fost compleanolui RICCARDO. Lamulti ani pui mic, multa sanatate si fericire.Scz NAFI ca fac urarile asa tarziu.

Sunt tare demoralizata. D-na asta e un esec total. e dusa rau. Nu stiu con quale corraggio soacramea mi-a trimis asa ceva in casa. E o persoana foarte agitata.Cu mentalitatea omului batran.Cu icoana si crucea dupa ea la orice pas....In ziua cand s-a dus Alin la aeroport sa o ia fugea ca nebuna prin aeroportdintr-un capat in altul ca alin isi zicea in sinea lui : ia uite ce nebuna.Si cand colo era d-na pe care o astepta.Nu asculta ce ii spun. Din prima zi a vrut sa calce sa faca treaba ca ea nu poate sta!Nu a vrut sa mananceca ea tine post negru.E ca un pai si mi-e frica , ca o culeg de pe jos. Nu asculta ce ii spun cum am mai spus.Acum i-am spus ca nu ma intereseaza treburile casei ca nu ptr asta am chemat-o. am nevoie sa aiba grija de copii si deci prin urmare trebuie sa-si dea da fare sa interagiasca , cu copii. Si ea ce face???Ii inchide usa in nas lui Alessio si se baga in camera la ea. Am gasit-o ca erain camera ea si calca cu Alessio la 2 cm de aburii fierului de calcat si Mattia sub masa de calcat cu toti aburii care veneau de la masa!! Ii explic cum sta de fapt treaba si ieri dimineata cand pregateam baietii sa mearga la gradi ii gasesc la un moment dat in camera la aia cu ea calcand.Si cand m-a vazut a lasat fierul jos. In parc ii spuneam sa-l lase pe Ale sa alerge sa se catere singur ca el e autonom ea tot il sustinea....ca ii este frica sa-l lase singur....ii ziceam sa nu mai impinga tractorul ca de aia are pedale ca sa pedaleze....ea imi inchidea gura cu replici ca pe ea nu o deranjeaza sa-l impinga si asa Alessio nu mai vroia sa pedaleze si vroia sa fie numai implins. Cand Alessio plange se baga peste mine si Alin cu replici ca cine te-a suparat ca de ce plangi....deci efectiv minimalizeaza autoritatea noastra asupra copiilor.I-am spus sa nu se mai bage si ea tot continua sa faca asa ca ieri cand ne indreptam din parc spre casa......nu am inteles ca Alessio vroia sa urce in masina singurel si l-am urcat eu si el s-a enervat si a onceput sa planga, ei in secunda 2 am simtit efectiv cum ma cavalcheaza(romanizez si eu cuvintele italiene) ca sa vada ce are Alessio....deci e dusa rau.imi sta plansul in gat ca eu aveam nevoie de AJUTOR nu sa educ pe cineva.Nu se pricepe sa tina in brate un copil mic. L-a luat ieri in brate pe Marco, chiar vroiam sa vad cum tine in brate un copil.....si nu i-a sustinut capul si bietul copil isi balanganea capul ca la clopot......
Nu am incredere deloc in ea. Ca sa-mi las copiii.
Ii spun sa mearga sa stea cu baietii sa se joace cu ei......ca eu sa ma mai relaxez putin la bucatarie si ea vine si-mi zice dupa 5 min sa merg eu sa stau cu baietii ca sa faca ea treaba. Deci efectiv nu asculta ce i se spune. Aseara vroiam sa o instruiesc cum sa aiba grija de Marco atat timp cat ma duceam eu sa culc baietii si ea in loc sa ma asculte ce ii spun...la jumatatea frazei mele a inceput sa-mi spuna ca Alessio a terminat sticla de lapte de baut si ca trebuie spalata......deci nu ASCULTA CE I SE SPUNE!!
Sunt disperata ca efectiv nu stiu cum sa procedez. Si-a lasat munca in Ro.....avea grija de un baiat de 6 ani.......ca sa vina aici.
Se vede ca e necajita dar e ignoranta tare.
Si din pacate eu nu am timp de educat, etc.....

Sunt propio disperata si am o voglie ucigatoare sa-i sparg capul soacramii!!!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (2 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona5 spune:

Buna, italiencilor. Se mai alatura o mamica aici !!!!!
Ma numesc Ramona si am o fetita de 20 de luni, este o scumpete si stam in Italia...
Desi dorul de casa ne face sa ne dorim sa ne reintoarcem, nu putem pt ca aici ne-am "construit" o viata cat de cat buna... in ro nu avem nimic.
Insa ne-am propus k vara asta, sa mergem.....insa nu stim sigur!!!!
Va doresc PASTE FERICIT, si multa sanatate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

buna dimineatza fetelor,
RAMONA- bine ai venit printre noi,paste fericit si voua.unde locuiti,in it??
ALE- cred ca la noi se cheama poloaste placintele alea de zici tu.bbbbuuneeeeeeeee.davide,pe la un an a ainceput sa mananca pasta in format mare,nu mai vroia pastina,asa ca faceam mai putin condita si ptr noi si i dadeam.la fel bucatele de carnita mai mari sau paine,ce mai cerea el.pe langa pappa lui ceva baga la burtica.nu a fost niciodata mancacios,nici acum nu mananca verdure dacat la asilo,acasa am incercat in toate modurile,frullate,intregi,fierte,in padella...dar cu slabe rezultate.din fructe doar mar si para,banana,rar se apropie de alceva.da ce sa le facem,asta e
DANA-nu am cuvinte.te inteleg perfect,cateodata faceam fatica si cu mama sa-i explic ca nu are atteggiameto giusto,macar ea m-a inteles mereu.nici nu stiu ce sa zic.incearca sa-i spui lui alin sa-i explice si el ca aveti anumite reguli ...poate merge...boh..
ROXALI-noios 730 asta ,eu am pe 12 mai dar mi-e urat sa adun cartele....picea sper sa fie bn,sa ai si tu paste linistit.
BRAMBU-paste fericit si vou, cu multa lumina si caldura in suflete.
NAFI- inca n-am apucat sa vad pozici dar recuperez,promit.
KEMSY,GIORGY- si voua!!!
ieri D a facut ptr prima data in olita kk si pipi,a cerut-o singur.mooaammaaaaaaa ce bucuroasa am fost.am vopsit oauale,mi-au iesit si mov cateva,tare-mi plac.
azi as vrea sa cucinez cate ceva,eu maine muncesc asa ca....
duc putin catel si baietel pe afara,apoi ne apucam de treaba.
multi,a dopo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

ciao fetelor!
am zis ca zilele astea apar mai des daca e in vacanta pitica si stau pe acasa
spesa pt pasti n-am facut-o inca
incep de azi sa iau cite ceva
n-am chef de facut spesa singura asa ca astept sa aiba liber sotul sa mergem impreuna
nici macar n-am idee ce sa pregatesc
vad eu ce idei imi vin
Ramona-welcome
sper sa te simti bine printre noi
sa-ti traisca fetita
scrie repede 10 mesaje ca sa treci de moderare si sa apara in timp real ca poate nu le vedem
Dana-mi dispiace tanto
era oricum de asteptat,ai simtit tu bine ca ceva e in neregula cu d-na asta
iar acum are ocazia Alin sa vada ca ai avut dreptate si poate data viitoare te asculta si el mai bine
acum o perioada vreti nu vreti tre' sa o tineti
sper sa se dea pe brazda pina la urma sa ajungeti sa va intelegeti
daca vezi ca n-ai cu cine spune-i sa se intoarca acasa si asta e....
nasoala situatia

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

DANANGIE - multzam de urari!ce stres pe capul tau! tare rau imi pare ca nu ai gasit persoana potrivita. eu una as mai incerca un pic si daca nu merge..via acasa! cu toata parerea de rau ptr ea , tu ai alte prioritati si nu ai timp pe langa 3 copii sa mai faci scoala cu o baba zapacita care daca mai are si meteahna asta de a nu asculta ce ii spui...nu va invata vreodata! Ei iti tin pumnii sa se indrepte!

RAMONA - bine ai venit , asteptam sa ne povestesti mai multe despre micutza ta.

Eu cu 730 n-am avut batai de cap ca anul trecut l-a facut sotul singurel ( am recuperat cam 500 euro) iar anul asta s-a dus la un CAF care era in conventie cu compania lui. la frigider i-a cerut documentul de rotamare al frigiderului vechi asa ca noi cum n-am avut unul vechi...Vedeti ca cica ptr laptele praf al bebeilor dau inapoi ceva. numai ca noi n-am avut pastrate "dovezile"

Gata cu vorba ca fug la sala.

O zi buna si spor la pregatirile de Paste. eu nu pregatesc nimic ca mi-e lene si oricum marito e la munca.

ah...Ricky ne-a zapacit toata noaptea ca avea nasul infundat Sper azi sa-si revina un pic. deja e mai bine...

Mergi la inceput

Georgy-ce ma bucur ca esti activa
rabdare multa cu Giulia
sigur inca mai are episoade de gelozie
Nafi-come sempre eleganta si finuta
Riccardo are ochii superbi cu genele alea lungi e atit de dragals
sinteti frumosi toti
frumoasa gradina,astepta poze coll prato dopo
tortul tare apetisant

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

scriu din ce imi amintesc
Alexandra-te cred ca iti pare rau ca nu maninca
poate are doar o perioada
urmeaza si sfaturile fetelor poate cumva il mai pacalesti
Kemsy-brutta experienta cu sarpele
la tine come va cu lavoro?
qualche colloqio?
Andreea-acum esti ocupata si tu cu amindoi acasa
spor la pregatit apartamentul?
e cu etaj banuiesc,citi mp are? daca vrei sa ne spui?

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Stefi-da un semn please
ai disparut cu totul
hai spune cite ceva despre voi
Brambu-sa ai parte de sarbatori linistite
ai grija de tine si simburel si de S bineinteles
sper ca te simti mai bine cu greturile

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Alina(D)-spor la pregatiri azi
daca lucrezi maine nu prea mai ai timp
noi am vrea o zi sa facem gratar cu preienii dar depinde de timp
Roxali-nu mai stiu ce sa-ti zic cu tusea
saraca de tine cred ca te dispera deja
ai grija de Soniuta sa-i treaca repede

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

despre noi
sint suparata ca de ieri iar i-au aparut petele de alergie
degeaba are ratie mica la cioco ca vad ca tot spunta.....
chiar rar primea si uite ca dupa un timp iar apare
acum nu are ca deja de aseara de cind a aparut i-am dat pastiluta si i-am pus crema
acum sa vad cum se manifesta
sper ca trece repede si nu mai are 2 saptamini pete,cam atit tine explozia de alergie...
azi cautam bici regalo de pasti ,am dat ieri o tura la decathlon,nu ne-a placut nimic
lavoro merge bine,zilele astea cit e in vacanta nu merg in plus ca nu pot
in rest toate merg a gonfie velle
va doresc un paste fericit si sa va aduca iepurasul cadourile care le doriti
noi nu sintem cu cadou de pasti,giusto per pitica
din pacate nu pot sa-i iau ou de cioco,mi dispiace dar nu am ce face....

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput