Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Hristos a inviat! fetelor
Noi am petrecut destul de bine ,ieri am fost la nasii de cununie la masa..a fost bine,a fost si cald afara..azi in vizita la fini...dar pe seara a venit ploaia....
Multumim mult de urari,sunteti dragute ca intotdeauna
Alesia s-a insanatosit ,papa bine,tot o pun in fundulet sa stea mai mult dar ea vrea sa mearga.....numai in picioare ar sta....va pupam si mai intram maine,noapte buna

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Hristos a inviat! Vantul de primavara ne-a pricinut mucusori! Am stat mult la soare zilele astea.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata!
Cafeaua este gata!
Vin de dimineata cu o intrebare care arde : fetele care alaptati si v-au venit ,,uratii'', la cat timp v-au venit a doua oara? ca mie prima data mi-au venit pe 6 martie si de atunci...pauza...si mi-e teama ca toata ,,grija'' avuta sa nu fi dat gres. Sper sa nu fie intarziere ,,cu ochi'' deoarece nu as avea putere nici fizica, nici psihica dar nici financiara sa mai cresc unul acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata! Mari, pt cafea! uratii cred ca vin mai neregulat la inceput, dupa cum am auzit ca mie inca nu mi-au venit, din fericire
Azi mai adauga o lunita Cezar Andrei de carmen10, Tudor de sorana_23, Rebeca de pianna, Matei Mihai de doina_1984! La muuulti ani sanatosi micutilor!!!!
ghiocela,
Ana, am admirat-o pe Maiuta cea dulce si mofturoasa!!!
La noi iar e o zi superba, asa ca vom sta mai mult pe afara, poate chiar o sa mergem la iarba verde!
Darius face vocalize toata ziua si o da in marait mereu! sa linisteste doar in picioare, mergand, dar cel mai mult il distreaza cand ne jucam ca-l prinde cineva, atunci chiuie si da repede din picioare sa fuga, e mooortal!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata! multumim de cafa,Mari !!
Adelina multumim!
Ghiocela multumesc! parca mi-a mai venit inima la loc,nu mai sunt asa disperata! azi facem programare la vaccin,si vedem ce ne zice dr.,unde si ce analize sa facem!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!
Adelina, multumim
Mariuk, multumim pentru cafea, aveam nevoie de ceva care sa ma energizeze ca acum trebuie sa ma apuc de pregatiri.
Ii spun si eu LA MULTI ANI GOGOSHICII MELE SI CELORLALTI SARBATORITI! Are mama baiat marreee nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 6 luni
Va servesc cu bruschete, salata de ciuperci, de vinete, oua, friptura, cartofi si tort cu blat de nuca si crema de cafea (l-am cumparat -deci nu stiu reteta).
Acum trebuie sa ma apuc de treaba ca la 3 vin invitatii.
O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata !
Mari multumim pentru cafeluta!
Doina , multumim de tratatie. Sa-ti traiasca sufletelul si sa va bucurati multi, multi ani impreuna!
Aseara cand a venit asistenta pentru tratamentul sotului, i-am aratat si eu punctul meu de infectie de pe operatie. L-a spart si s-a dovedit un mare, mare depozit intarit de grasime.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
"La multi ani" sarbatoritilor de azi!
Am vazut poze cu bebei frumusei, dar n-am avut timp sa las comentarii, ca-s pe fuga, vrem sa plecam la tara azi, ca tot mai are si Iustina o zi de vacanta. Noi am stat pe-acasa, am iesit prin oras...d-astea, ca tati a lucrat duminica si aseara.
Si bolfoseniei ii curge putin nasul, cred ca de la vant, ca duminica am fost cu bunicii pe munte si-a cam batut vantul, dar cum sunt limpezi mucusorii, nu-mi fac griji - batista bebelusului si-atat.
Va pupam si va dorim o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Cristos a inviat, mamici si iepurasi!

Maaai, dar ce copii frumosdi am vazut in poze.. Hai ca merita niste certuri conjugale pt asa niste papusi frumoase Avem noi timp sa le scoatem ochii sotilor...toata viata :)))

Sotul meu care sta acasa cu picea imi zicea zilele trecute, cand miri era scartaita rau: iti dai seama cum e sa fii singur cu ea cand are stari din astea? I-am zis: noooo shit, vai tu, bine ca imi spui, ca eu nu stiam, ca pana la 6 luni cine a stat singura cu ea acasa cand tu erai pa cu treaba toata ziua? si mai avea si colici atunci, nu puteam nici sa o las in patut sa ma duc la baie ca urla din toti rarunchii.

Abia acum ma intelege!!!!

Pt toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Poftiti la poze noi

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput