Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

De aici am pus cateva poze noi. Speram sa va placa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Hristos a inviat!
speram ca ati avut niste sarbatori pline de liniste si voie buna! la noi asa au fost! am plecat la cumnatu la tara, aer curat, iarba verde...am dormit la soare pe paturica, a fost f cald! culmea culmilor ca a fost f cuminte si pe masina, spre deosebire de cum a fost pe drumul la cluj unde eram doar eu cu el in spate si mie imi era rau, acum a stat cuminte cu sora-mea in spate si eu in fata...a dormit si a povestit tot drumul...deci, ori m-a simtit pe mine atunci ca eram agitata ori a avut o zi mai proasta!
Mari, imi pare tare rau ca v-ati certat chiar de sarbatori! incearca sa-i explici ca si pt tine e o slujba a avea grija de Vlad si de casa si nu e corect sa fie de 24 de ore! macar noaptea trebuie impartita! ei, de-ar sta el acasa si ar vedea ce greu e "concediul" cred ca nu ar mai zice "car"! pupici multi si nu te mai nacaji, asa-s barbatii, trebuie sa fim noi mai intelegatoare!

am pus si noi pozici de la tara

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

-ici Mari, o sa treaca.
O zi frumoasa si cu multe surprize.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

aaaaa, l-am admirat si pe sprancenatul frumos Eduard si pe strambacila de Vladut care zici ca e din reclame!
sa urez un sincer si calduros La multi ani pt sarbatoritii zilei Mihai de office si Alesia de Arianna!!!le uram lui Mircea de inbox si lui Alexandru Stefan de andra_b, desi pe mamicile lor nu le-am vazut pe aici! sa cresteti mari mari si sanatosi!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de ieri, dar si celor de azi: Stefan Alexandru, Maia Elena, Mircea, Alexandru Stefan, Mihai Alexandru, Alesia Maria.
LA MULTI ANI!!! KARIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata! Bine macar ca unele v-ati petrecut bine de Paste! Noi am avut zile groaznice,iar nu a vrut nimic sa pape! Nu mai stiu ce sa fac! Abia atept sa treaca Pastele sa mergem la dr.!

M-am tot chinuit sa pun poze noi,nu mi-a dat voie de cateva ori,am insistat,si cand am reusit intr-un final a iesit o cacealma! La pozele noi adaugate au aparut comentariile si descrierea pozelor de luna trecuta,asaaa..amestecate alandala! Si pozele au intrat amestecate cu cele care erau deja!! Dar le-am aranjat,si avem si noi poze noi in album !!

Va cinstim si cu toate bunatatile de Paste,ca am facut ieri 7 luni!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Ana si Maia

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Anca si voua! multumim.
Acum i-am dat supica de legume (singura care o mananca mai bine),in care i-am pus putin unt si putina painica. A papat tot! Doamne ajuta!
Ieri i-am dat ciorbita(fara sare) cu legume,orez,macris,leustean...acrita cu lamaie, s-a strambat rau la inceput dar apoi a papt aproape tot!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Fetelor, va dosresc sa aveti parte de liniste si soare in sufletele voastre, sa fiti alaturi de familie, copii si persoanele dragi voua pana la capatul vietii!
Ana, la fel am patit si noi: fetita nu vroia sa manance nimic, scuipa tot pana ajunsesem sa inebunim nde nervi, ma certam cu barbata-miu si chiar ajunsesem sa aiurez, credeam sincer ca-si bate joc de noi ( imi vine sa rad acum de cretinitatea asta!). Dupa ce i-am facut analizele si s-a constatat ca are inceput de anemie (anemicii n-au pofta de mancare!) si dupa ce i-am admin fier...sa vezi acuma cum manancaaaa! Mananca orice-i dam. Si a luat si-n greutate. Ieri, de ex, s-a tarat pana la un ghiveci fara s-o vedem si a mancat o frunza. Acum speram sa nu aibe reactii adverse ca nu stim ce fel de planta este.
Speram sa fie si la voi vorba de o problema minora si sa se rezolve usor! Kisss
ADELINA, imi place foarte mult migala cu care colorezi tu numele sarbatoritilor zilei: baieteii cu o culoare si fetitele cu alta! Asa ai facut si de ziua noastra si mi-a placut mult de tot. am luat-o ca pe un cadou dar...in lenea si graba mea am uitat sa-ti multumesc si o fac acuma!
LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

PASTE FERICIT SI LINISTIT IN CONTINUARE FETELOR! si nu va mai certati cu sotii ca e pacat!

Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri si de astazi.
MARI stai linistita, ca nu esti singura si mie mi-a zis sotul odata ca de-aia ma plateste statul sa am grija de copil.Asta e, ce sa facem! Dar cred ca lor nu le-ar conveni sa stea 24 din 24 h cu copilul. Barbatii astia cum dau ei cateodata cu bata in balta...Multumim pt aprecieri!

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput