MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
brindusik spune:
deci io azi pana acu(da e abea 11)...am mancat conform
Md: lapte cu fulgi
G: ceai verde si un mar
P: am legume la tigaie cu ff putin piept de pui la cuptor
G: cred ca un alt mar
C: ciorba de afumatura
G: nush..m-as duce sa imi iau niste fructe ca am numai mere in frigi
sper sa aveti o zi montigniceasca..io azi aveam 70.9..cred ca doru de mama(sau de mancarea ei) ma face sa dau repede jos
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
cge spune:
Meniu de azi:
md: 2 felii p. prajita cu gem conform + cafea;
gustare: pepene rosu:
pranz: salata verde cu de toate + branza + ou + 1 sandvich cu humus;
gustare: iaurt
cina: supa + carne pui fiarta + 2 patratele cioco neagra;
O zi buna si conforma,
ralu spune:
Buna fete dragi,
De abia acum m-am mai eliberat pe la servici. Ieri nici nu am putut sa mai intru sa va citesc ca am avut un proiect de facut si de terminat. Ma enerveaza cand trebuie sa lucrez pe ultima suta de metrii...nici nu ai timp sa verifici, nimic...
In alta ordine de idei...
Brindusik-cred ca a fost o nebunie la Londra...doar a fost nunta secolului! Ai dreptate cu ceaiul verde. Ieri mi-a cumparat sotul meu o cutie (Lipton), iar azi chiar cu scarba am baut-o. O sa incerc sa caut si eu marca care mi-ai indicat-o tu. Apropo tu legumele la tigaie le faci in un pic de ulei de masline?
Puisorul- fructele rosii, eu parca stiam ca sunt singurele fructe care se pot manca la sfarsitul mesei. Daca nu este asa, atunci le voi lasa (de acum in colo) pentru mai tarziu. Merci!
JulieX-si eu in aceasta perioada sunt tare obosita. Inainte puteam sa stau seara pana pe la 1 noapte, dar acum la 11.30 sunt terminata.
Andanii-supa plus 3 albusuri de ou-este un meniu care l-am gasit prin cartile lui Monti-incerc si eu sa dau un pic de culoare meniului meu-dar ai dreptate-cred ca pentru ficat nu este tocmai super
cge-eu nu pot sa mananc ciocolata neagra, doar daca o mananc alaturi de o cafea indulcita- asa ca mai bine nu o mananc. Bine ca iti place. Apropo, ce gust are humus-ul?
Child-ce bine ca la voi se gaseste gulie...aici nu am gasit deloc, ori eu nu stiu unde sa caut (mi-e dor de gustul guliei)
Fetele va suparati daca va rog si eu sa imi trimiteti login-ul si parola de la contul unde tineti voi pozele (paraca am pus si eu poze acolo, dar am uitat coordonatele contului)
Merci si va pup pe toate
brindusik spune:
ralu
1. eu legumele le fac in unt...in ulei nu au gust a nimic..decat a ulei..ashea fac si eu ca tine..mai dau culoarea meniului ca nu trebe sa mananc acu in sila daca mananc ceva mai "de regin"
2. albusurile nu fac rau la ficat..asa ca poti balota in liniste..galbenusul e cel nashpetel, creste si colesterolul bla bla
JulieX spune:
buna!
brindusik, inteleg perfect ce spui despre oboseala... sa stai acasa cu bebe nu e usor, mai ales cand tati vine seara, tarziu si n-ai alt ajutor. iar daca mai e si bolnavior copilul si se trez. noaptea ca nu poate respira, apoi e hiper-activ in timpul zilei de oboseala sau de la febra, nici nu mai conteaza de la ce, atunci e vai de capul tau
andanii, ma incurajeaza randurile tale
nu pun poza acum, stai sa-mi revin un pic, sa nu va speriati
glumesc, evident, pb este ca nu am o poza recenta in care sa arat bine
si apropos.. unde puneti voi pozele? vraeu si eu sa va vad!!!!
cge, multam de sfat... o sa-l incerc si eu... e roll-on?
valentinag, vezi ca lipsesc date esentiale despre tine, pe prima pagina
ralu, te sfatuiesc sa te culci cateva zile la rand devreme, la 10-10.30, sa vezi ce bine e apoi poti sa revii la obiceiurile tale, dar din cand in cand e bine sa nu mai "tragi" de tine seara; noi, de ex, abia asteptam sa adoarma copilul ca sa vedem un film linistiti , iar de 1 sapt ma tot asteapta sotul sa apar si... degeaba eu...
stiu ca am mai discutat despre V, venind de la varsta, nu de la vointa mie mi-ar placea sa vad pe prima pagina si varsta voastra, ca sa-mi dau seama de "ambitiile" fiecareia si nu mai ziceti ca pot sa intru la profil, ca e mai simplu sa intru pe prima pagina
la mine V=35
azi am mancat conform...
D - iaurt cu paine de casa
G - banana
P - piept de pui dezosat cu salata cruditati (o mica abtere, in salata erau si niste boabe de porumb)
S - supa/fasole verde (again..)
G - multe fructe!!!
pe maine!!!
brindusik spune:
julie io te cred pe cuvand..nu ca as avea bebe..dar am invatat sa inteleg fiecare om cu pasurile lui
noi punem pozele pe www.4shared.com (valabil pentru toate fetel noi cu care vrem sa facem cunostinta)..va trimit pass si userul pe IM ralu te iau in vizor...si o s atrimite si la restul de fete
julieacum am vazut nu ai activat PM.
la mine V=25 (inca pentru o luna jumate)
JulieX spune:
brindusik, ce tanara esti!!!
mi-am activat PM
abia astept sa va vad!!!
si promit sa pun si eu ceva curand
noi tocmai am terminat de facut un castron de humus nu m-am putut abtine, va dati seama
brindusik spune:
julie ..da ...is tanara si nelinistita
nu ai activat PM-ul ..cand il ai activat apare scris cu rosu PM
apropo de chestia pentru ochi..am eu roll-on the la Clinique..nu pot sa spun ca am cearcani sau pungi...singura diferenta e ca simti ochii "racoriti"...io mai folosesc si crema pentru in jurul ochilor de la Clinique
voi zilele astea m-ati innebunit cu salata de rosii, catraveti, ardei si telemea..drept urmare am luat castraveti si rosii cherry..maine asta iau la munca
am rezistat eroic sa trec prin supermarket fara sa iau nik dulce...nici nu ma atragea azi...ceva se intampla cu mine
maya_m spune:
intru si io ..la ceas de seara
azi
md-kefir+ 1 felie paine integrala..cred ca maine dimi va fi altceva ca simt cum ma pandeste plictiseala dupa colt
p-zacusca goala adica fara paine..un borcanel intreg..de cat e ? de 350 gr.parca..eh oricum dupa o ora deja imi era foame
g-cam mare-3 (trei ) mere
c-cateva felii subtiri, stravezii de subtiri, de kaizer cu salata verde
ma bag si io la ca sunt franta..la mine ce-i mai ciudat ca dimineata sunt mai obosita decat seara...io-s pe invers ca de obicei
poze n-am pus ca n-am unele recente..adica am ,da-s din iarna ,de la sanie...haine groase alea,alea si nu-s ..relevante pentru silueta pe care o posed ..bine ca mi-am adus aminte sa probez maine hainele din vara trecuta sa vad cum imi stau,asa imi dau seama cel mai bine de progrese (daca or fi) ca ochiometric nu vad mari schimbari