MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

maya daca noptile esti preocupata cu altceva.....e normal ca dimi sa fii obo

io azi conform planului am mancat pe seara ciorba de afumatura(pe la 6) si acu la la 8 o mana de seminte si ceva struguri(nu mi se pare ok combinatia...)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Julie, Brandusik, mie cu roll-onul asta de ochi mi-au trecut cearcanele. Dar dat temeinic si dimineata si seara.
De vreo 2 sapt. tot uit sa ma dau, si se vede diferenta.

Ralu, cu ciocolata neagra eu zic sa incepi cu cea cu 70% cacao, pana ajungi la cea de90%.
E singurul dulce permis, si decat deloc, mi se pare tare bun.

Am inceput sa recitesc o carte de Monti, si despre cafea zice ca zaharul ii strica gustul

Pe maine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

'neatza!!! haideti la o

Mergi la inceput

brindusik, nu stiu de unde sa activez Pm

Mergi la inceput

Julie te duci sus la Contul meu->Profil personal->Editeaza profil(e o listuta acolo)->Optiuni profil->Mail de la membri(Selectezi DA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata!
La mine V=35 jumate. si intr-adevar conteaza! acum 10 ani numai ma gandeam sa slabesc si ma si pomeneam cu 2-3 kile jos. acu'... cand ma gandsc la slabit se suie kilogramele pe mine si mai abitir. A dracului batranetea asta!...

Azi la MD iaurt cu ou fiert si castraveti. acum mananc niste seminte sa ma scap de ele din casa.
la P am supa de pui si la C vreau sa fac chestia aia cu varza si mere. ma gandesc ca daca imi place combinatia asta cand sunt crude (in salata de cruditati), de ce nu mi-ar placea si fripte? sa vedem... mie imi place tare mult varza si toata familia ei.

Ptr cine e din Timisoara, azi incepe Gaudeamus si se tine in P-ta Victoria, nu in Unirii.

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

Julie te duci sus la Contul meu->Profil personal->Editeaza profil(e o listuta acolo)->Optiuni profil->Mail de la membri(Selectezi DA)

asa am facut si eu ... si tot nu apare PM mare si rosu, la mesajele pe care le scriu
sau apare? ia sa vedem...

Mergi la inceput

nu se vede...
incearca totusi sa-mi trimiti mergand in Mesaje private

Mergi la inceput

eu am inceput ziua cu humus+ paine de casa si cafea
la pranz am supa de pui cu fidea din comert (mica, mica abatere, dar n-am incotro, nu-mi permite marimea frigiderului sa tin oale cu supa pt noi si supa pt fiica-mea)

am uitat sa va spun, cantarul a fost prietenos cu mine in dimineata asta: 72.4 kg , ceea ce inseamna ca sunt cu -0.1 fata de datele de pe prima pagina

Mergi la inceput

io azi ce sa spun..azi imi e foame

Md:ultima felie de paine cu tarate si felie de brinza topita, lapte cu fulgi
G:2 prune, lapte cu nes, un ceai verde
P: nu mi-am mai facut salata ca mai aveam pui si am vrut sa-l termin..deci am tot piept de pui cu legume la tigaie(a se retine ca legumele mele is mexicane..deci porumb, mazare si morcov)
G:am un mar
C:o sa-mi fac salata mult dorita:kapia, castravete, rosii cherry si telemea(mananc gol ca nu vreau sa mai desfac noul pachet de paine ca nu mai mananc vreo luna paine de tarate)

Mergi la inceput