MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

si cu mine o fost ''pretenos'' cantarul dimi da' io nu-l credca ma las pe tanjala apoi ..asta ca tot am zis ca nu ma mai cantaresc decat odata la luna si ete na ca nu reusesc sa ma tin departe de el

BRANDUSIKO io-s batrana, draga mamii,...io noaptea dorm.. nu ca tine ..la mine V=29+

CRISTINA are dreptate MM ...daca tot bei o cafea macar sa-i simti gustul...io sunt consumatoare de ocazie ,dar nu pot sa o beau cu zahar,chiar ii schimba gustul

AZI
MD- omleta pufoasa cu kaizer (fara grasime aproape deloc),ceapa verde,telemea,rosie ,ridiche
P-iahnie de fasole..daca tot e rece afara..din nou
C-vreo 2 mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

wow BRANDUSIKO G2 pare exploziva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

wow BRANDUSIKO G2 pare exploziva

era G:...si 2 prune...v-am mai spus ca nu ma stric la burta indiferent ce as manca (eu ma stric la burta doar cand imi e rau ff tare si de obicei si vomit atunci)..dar in rest is

nici de constipat nu ma constip...oricum asta imi spune mie ca am o dieta buna care nu creeaza dezechilibre..dar si un stomac ciudat(el de felul lui acu cativa ani avea gastrita dar nu ma durea decat dimi stomacu nush de ce)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La mine, V=34.
Si da are legatura cu ritmul slabirii.

Meniu de azi:
md: lapte cu cereale + cafea
gustare: mandarine
pranz: fasole galbena cu pui + 2 patratele cioco neagra
gustare: iaurt
cina: omleta cu salata verde

O zi buna si conforma,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna doamnelor ...waw waw ce-mi place asa activitate pe aici

Varsta mea este de 38 plus

Julie ma bucur ca te mobilizez draga mea , macar atata sa fac si eu
Julie humus cu paine??? ... humusul poti sa-l mananci si fara paine nu ??? ar fi mai indicat
Si eu fac supa pentru baietii mei , cu fidea integrala cumparata de la naturisti (mult mai sanatoasa si pentru ei) ... si fac supa fara ca sa pun carne de pui in ea, doar legume pentru a nu combina taiteii cu grasime carne pun doar la cioba cu legume

Ralu ai primit parola si pm ????

Ninha mie-mi spui cum slabeam acuma 10 ani ???? hmmmm , da eram prea ocupata cu mancatul aiurea sa pun inapoi rapid ... nu stiam ca o sa regret peste ani

Maya ai incercat sa mananci si gustari nu ???? nu era mai bine ???? mi-e teama ca mananci prea putin la cina doua mere doar ... sa nu intri in faza yoyo

puisorule cum esti ??? te-ai mobilizat ??? pupicii miiii

valentina
te-ai revenit din vacanta ???

andanii

Mergi la inceput

cge pentru binele ficatului tau incearca sa mananci ouale doar in prima parte a zilei la micul dejun sau la pranz ... seara la cina mai usor , o branza, legume, un gratarel

andanii

Mergi la inceput

Ralu intr-adevar fructele rosii, capsuni, zmeura sunt permise dupa masa imediat ... eu sincer nu mananc deloc fructe nici rosii , nici verzi dupa alte principii decat inainte de orice masa ... pe stomacul gol

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Tocmai am mancat din mancarea cu varza si mere de care v-am zis. E super-delicioasa! Mai ales ptr cine iubeste gustul dulce-picant. Foarte gustoasa si aromata! Abia astept sa mananc din nou!

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ninha ma faci sa rad cu poftele tale ..is curioasa daca o femeie neinsarcinata ar fi intersata de combinatia varza-mere

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

ninha ma faci sa rad cu poftele tale ..is curioasa daca o femeie neinsarcinata ar fi intersata de combinatia varza-mere

Hm, chiar nu inteleg de ce nu va place...

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput