MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

brindusik, nu zic ca de la -1kg arat asa... am observat ca am inceput sa ma "trag la fata" de la -5, acum fiind la -7/-8

poate am gresit cand am zis ca nu e monti branza fagaras... ma gandeam la faptul ca e grasa de la smantana si ar fi de evitat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

iar despre oboseala.. ce sa-ti spun? ca am inceput serv doar de 1 luna? de fapt sunt 5 sapt din care 2 sapt am stat acasa cu fetita bolnava, a fost si pastele, asa ca n-ar trebui sa fiu asa obosita; iar de 1 sapt ma culc la 10, doar-doar mi-o arata fata mai odihnita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

julie oboseala nu e numai din cauza serviciului..si din cauza grijilor si chiar si statu acasa iti da oboseala..eu ma uit la mama mea..mereu are ceva de facut prin casa(fiind pensionara) si mereu deretica ceva sau face mancare...io chiar le inteleg pe femeile care stau acasa...desi toata lumea le acuza ca "nu fac nimic"..daca stai acasa ai o multime de chestii de facut..poate e timpul sa dormi vreo 3-4 zile si sa nu faci nimic

cat despre smantana ..da e grasa...insa monti are probleme cu zaharul si glucidele rele nu cu grasime(desi nu face bine la sanatate grasimea multa...dar nu cred ca brinza aia are grasime cat o slanina de porc)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Maya daca ai mai crescut putin inseamna ca esti cam ca si Bransusik si eu fiind mai batrana inseamna ca suntem la fel toate trei

Ralu daaaa, vreau nu vreau sunt la concurs spor si bafta .... un sfat iti dau ... pentru ficatul tau iti spun ca nu e bine sa mancam oua seara , vad ca sunt albusuri ... din cauza asta ???

Puisorule daaaa , ai pus ceva inapoi .... dar le dovedesti tu , sunt doar 5 kg

brandusik asa e , nici la mine nu merge slabitul cu paine ... sau mai bine zis nu mai merge

ninha chiar asa mare burtik ai ????? pune poze ca nu te credem

Julie daca tu vezi ca nu arati bine si zici ca esti trasa la fata atunci nu mai slabi .... ce sa zic ... acuma vad ca ai 1.80 ... pai la 70 kg tu ai greutate de miss , cu zece kilograme mai slaba decat inaltimea .... daaaa , atunci se poate sa fii deja prea slaba pune pozici ca sa ne dam cu parerea

andanii

Mergi la inceput

ninha combinatia varza cu mere .... nuuuuu, nu stiuuu, da nu as incerca .... sigur nu imi place

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,
Si eu pe baricade la slabit.

We asta mi-am facut de cap cu ce-am mancat, si la ce ore.

Asadar, meniul de azi:
md: 2 felii paine prajita integrala cu humus + cafea
gustare:pepene galben;
pranz: spanac cu carne de purcel + 2 patratele cioco neagra
gustare: iaurt
seara: cred ca mici cu mustar si salata verde (daca apucam sa ii executam)

Julie, incearca sa te odihnesti.
Eu am luat un contur de ochi de la Vichy, si sunt multumita de el:
http://www.ciao.fr/Contours_des_Yeux_290669_3-gel-vichy

Ninha, asa e, la a doua sarcina, burtica se vede si e mai mare decat la prima.
La mine, si mandra a fost mai mare decat frati-sau.

Andanii, ma bucur ca esti activa.

Ralu, imi place cum scrii

O sapt. buna si conforma,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

M-am intors din Maramu!
am batut o gramada coclauri, am facut sport cat n-am facut eu de vreo 2 ani, nu-mi mai simt gleznele, pulpele, genunchii, dar am slabit 1 kil, in conditiile in care am mancat nenumarate porcarii!Am mancat in Sighet snitel de pui cu cartofi, dar era singura chestie comestibila, nici salata nu aveau la rest.hotelului unde am statAm cerut ciorba prima oara, da am dat-o inapoi abia atinsa, ca era afumata bleah!Da tot a fost bine, ca daca era buna o mancam si pe aia, asa mai subtireanu cu mancarea!In schimb am baut multi litri de apa, inclusiv de prin izvoare de pe munte, sper sa nu fi luat fr'un carcalete de pe acolo!
N-am citit care ce ati mai facut, revin dupa!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

vali adik tu de paste ai slabit bravooooo ..tot sa mai mergi prin Maramu

o sa spun acu meniul:
Md: lapte cu fulgi si un mar
G: lapte cu cacao
P:legume la tigaie, cu un picior de inaripata si salata verde(am balotat de-a legume din alea de m-am umflat in burta)
G: poate niste seminte sa vad ce pofta am de ronti
C: ciorba de afumatura

sapt asta cred ca la munca o sa-mi iau numai legume la tigaie...se fac si repede si is si sanatoase..fac un fel de dezintoxicare(desi le fac in tigaie cu unt)..mai am briose in congelator care trebuie doar sa le bag la cuptor...dar nu-mi vine sa mai mananc iara paine

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Buna dimineata doamnelor

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare fetelor monti!

Revin si eu de pe meleaguri straine, am fost in Berlin la un seminar si bine-nteles ca nu am putut manca doar monti.
Astia ne dadeau doar paste cu carne, nu am mancat, ca aveam ca alternativa diverse salate cu ton, asa ca mi s-a acrit de ton, nu mai mananc vreo luna
Dar la micul dejun am mancat paine (neagra, dar sigur nu era conforma) cu gem dietetic (ziceau ei)...plus alte mici dustari nu prea conforme...

Reincep de azi sa pap cat pot de conform:
- kiwi, cafea
- salata cu ardei, castraveti, gulie si cas, cafea deco
- ceai verde
- hering cu putina salata, ceai.

PUISORUL eu am facut "bulgarasi de susan", reteta e pe blogul Oliviei Steer...nu au fost grozavi, prea dulci din cauza mierii.
O alta "prajitura" raw am facut din cartea Ligiei Pop, asta ne place foarte mult, e destul de conforma monti, cu exceptia unei linguri de miere, care se poate inlocui cu succes cu sirop de agave (care intr-adevar nu e prea sanatos, de aia prefer tot mierea).
Daca vreti o sa o scriu aici, am vazut ca pe site-ul ei nu apare.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput