MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 5
puisorul spune:
De ieri sunt si eu cuminte
Andanii,jos palaria. Ma bucur ca te-ai ambitionat asa tare si sa te tina cat mai mult
Ralu,bine ai revenit . Sa stai cat mai mult cu noi,a se intelege si dupa ce iti atingi targetul. Cafeaua o poti inlocui cu ceai verde sau cu vin rosu,daca iti place.
Fournicutza, bine ai venit "la noi". Felicitari ca reusesti sa te tii de sport dar meniul e subtire de tot.
Maya, hai mobilizarea ca ne-am cam lasat pe tanjeala. In luna mai musai sa scap de 2 kg . Si eu am facut coronita dar cum ai mei nu au parut incantati de varianta cu spanac,am facut varianta mexicana cu fasole boabe, ardei,porumb, bulion.
Brandu, I'm watching you .De saptamana viitoare numai papa conforma.
Vali, te-ai intors de la mosie?
Meniu ieri:
MD: wassa,ciuperci cu maioneza( ramase de la Paste), ridichi
P: somon la cuptor cu brocoli
C: un mar si ultima felie de cheescake
Azi:
MD: salata cu avocado,ou fiert, rosii cherry
P: doua felii din coronita de la Paste
G: doua mandarine
C: ciorba de salata
Sunt tare suparata ca am citit ca nici siropul de agave nu e prea grozav pt snaatate, ca de fapt e un sirop de fructoza . Cred ca trec pe dulciuri raw indulcite cu fructe uscate. Si mai cercetez cum e cu stevia pudra.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
cge spune:
Vedeti ca stevia pudra nu e recomandata persoane care au tensiunea mica.
Am citit pe pachet dupa ce am cumparat-o si din pacate nu o pot folosi.
brindusik spune:
puisoaro daca esti cu pe mine...trebe sa fiu cuminte dara ca parca va vad pe tine si pe andani cu pe mine sa dati exemplu fetelor sa nu calce stramb
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
andanii spune:
Fournicutza cina unde e ???? ai mancat mere la ora 16 si gata ???? mareeee , mareeee greseala ...
Puisorule trebuia sa ma mobilizez pentru ca trebuie sa ajung neaparat la 65 de kg macar .... visul meu e 60 .... inca 10 kg , mult dar cu rabdare si perseverenta voi reusi vezi ce modesta am devenit ???? te pupacesc
Brandusikule scot biciul ???? acuma suntem la aceleasi kg ????? da avantajul tau ca esti mult mai tanara si sigur ai mai multe sanse
Maya ma bucur ca te-ai mobilizat ... cat mai vrei sa dai jos ????
Cge eu doar fructoza folosesc atunci cand folosesc
Ralu da eu pe 24 a lunii raportez ... nu slabesc asa de mult pe saptamana ca sa pot raporta ... si nu ma cantaresc decat odata pe luna :) si e bine asa
Nu poti sa te limitezi la doua cafele doar ???? totusi 5 cafele e cam mult
andanii
maya_m spune:
ANDANII as vrea un 65 dar nu poti sa-ti inchipui cat de greu mi se pare..aproape irealizabil cand vad ca nu mai dau nimic jos...poate ca ar fi bine sa ma cantaresc odata pe luna sa nu ma demoralizez saptamanal
PUISOR poti pune orice umplutura in coronita ca arata deosebit...si e wow pt. musafiri
AZI
MD-o cana de kefir
P-supa de pui -fara galustele din ea- + o pulpa cu salata de varza
C-o mana de salata ramasa de ieri
Fournicutza spune:
am mai baut ceai.dupa ce fac miscare sunt obosita, nu mai pot sa beau decat apa, mancare nici gand.
cateodata mananc salata verde seara, dar dupa atatea luni de regim nici nu mia pot sa o vad, dar sa o mananc.
astept sfaturi de orice fel.tb sa mai slabesc un pic si apoi sa ma mentin pt ca intentionez sa fac ceva cu abdomenul si ma refer aici la o interventie chirurgicala
andanii spune:
Furnicuta nu trebuie sa mananci doar salata seara, parerea mea este ca tu te infometezi prea tare ...trebuie sa ai trei mese si doua gustari ... ca sa slabesti trebuie sa mananci corect si-atat , nu trebuie sa nu mananci deloc ... cand o sa incepi sa mananci de toate o sa te ingrasi inapoi foarte repede .... nu vreau sa te descurajez dar mi se pare ca mananci mult prea putin :)
Maya de ce nu faci ca si mine, e foarte bine sa te cantaresti odata pe luna , si eu tot din cauza asta am ales varianta asta , ma demoralizam cand vedeam ca slabesc putin ... dar 2 kg pe luna suna mai bine nu ??? pupici , hai ca poti .... deocamdata si eu tot la 65 vreau sa ajung ... visul meu e 60 desi mi se pare tare tare greu realizabil ;) darrrrrrr putem da ??? uite cat am slabit amandoua .... si-atunci nu mai putem cateva kilograme ???
andanii
andanii spune:
Brandusik te rog mult sa treci la mine la inaltime 1.60 ... m-au masurat baietii mei si se pare ca am descrescut ; la greutatea tinta 65 si la greutatea actuala 70 ... te pupacesc
andanii
brindusik spune:
andani oi fi io mai tanara..da tu ai vointa mai mare ca a mea...acu nu mai am 70..am peste cu un kg..dar ajung in anglia si doru de mancarea lu mama o sa ma faca sa mai dau jos vreo cateva sute rapid
te trec acu acu cu noul target ..deci suntem 3 cu target 65...tu, maya si io.....asa de greu mi se pare..
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Fournicutza spune:
andanii, da ai dreptate, dar eu nu am de gand sa mai revin la regimul alimentar dinainte.din cauza lui am ajuns acolo.am luat in greutate in sarcini dar am luat si intre ele.
va fi o provocare cu atat mai mult cu cat am nevoie de abdominoplastie.