MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisoaro acu spui de siropu de agave..cand mi-am luat pana la urma si io
si de ce musai dulciuri raw?...io de exemplu mi-am luat acolo caise taiete cubulete ca imi place sa le mananc..buey si-s asa de dulci ca am punga de nush cand..si nu-s din alea confiate ..nu au zahar nik...am facut chec cu ele si o iesit checu f dulce...si m-am mai spus..mama mea face placinta de brinza fara zahar..numai cu stafide...deci cred ca merge sa pui fructe uscate si cu praji obisnuite

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Cristina,buna informatia despre stevia

Brandu,inca nu am incercat dulciuri doar cu fructe uscate. Poate checul Rodica s-ar preta...Mai demult am facut un tort raw cu smochine si a fost destul de dulce, de aceea m-am gandit la dulciurile astea.

Deci avem concurs intre Maya, Andanii si Brandu Va tin pumnii in mod egal

Am gasit azidimineata in piata leurda si loboda rosie. Ceva retete?

Am tot citit despre susan ca este o sursa foarte bogata in calciu. Am gasit si o reteta de "bomboane" pt pitici daca sunteti interesate: susan macinat, miere si scortisoara. La Stefi nu i-au placut, banuiesc eu ca din cauza de scortisoara. Data viitoare le fac cu cacao sau cu roscove.

Sa aveti un weekend frumos si cu soare

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

puisoaro io o sa fiu codasa concursului..mai ales ca am si plus acu..maya o sa fie cea mai avantajata ca ea era pe minus 70

imi plac gusturile micutei tale e a 2-a oara cand o spun..nici mie nu-mi place scortisoara

Mergi la inceput

Brandu, te bat . Asta nu e mentalitate de invingator...

Meniu ieri:
MD: doua felii din coronita mexicana
P: ciorba de perisoare
C: salata de leurda,urda,ou fiert, ulei de masline
G: cioco neagra

Azi la pranz avem in plan mici si ciuperci la gratar acompaniate de o salata cu leurda,salata verde, ridichi si ceapa verde. Din pacate vremea nu tine cu noi asa ca probabil vom face gratarul in curte :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna dimineata doamnelor ....

Puisorule concurs ??? ... si eu nu stiu nimc ??? si mai sunt si participanta
NU-i cinstit Maya pleaca de la 68 si Brandusik e mult mai tanara

Brandusik la tine targhetul e 64 nu 65 hmmm , cum e ????

Furnicutza eu tot imi mentin parerea ca mananci multttt prea putin si nu e bine, o sa ajungi la efectul yoyo si ar fi mare pacat ... parerea mea, acuma tu faci cum stii mai bine

Puisorule ce bine suna bombonelele tale .... dar susan cu scortisoara si fructoza merge ????

Maya nu mai zici nimic ???? hai ca ne-au bagat la concurs ... tu cat ai acuma exact .... 68 ????

Ninha cum esti ???? ce mai zice burtikul ????

Somleac bebelina mica e cuminte ?????

Cge, Julie ce mai ziceti , ce mai faceti ???? va pup

Va doresc o zi minunata cu mult soare si odihna

andanii

Mergi la inceput

Andanii, nu cred ca merg cu fructoza, mierea e ca un liant sa poti forma bomboanele. Mai degraba cu sirop de agave...

Mergi la inceput

Puisorule am inteles multumesc , daca stau sa ma gandesc ai dreptate .... eu ma gandeam sa pun apa da cine stie ce iese nu ???

andanii

Mergi la inceput

gata ..am ajuns la casa nr3..adik in UK

andani de fapt targetu scrie 63 dar mi se pare ceva imposibil de avut..aveam asa in clasa a 6-a.maine ma pun pe cantar..sa nu aruncati cu rosii va rog

mi-am luat coasta afumata(proportionat in asa fel incat sa am de 5 ciorbe ..ca is innebunita dupa asa ceva.drept urmare am pus acu una din portii si o sa faca ciorba de afumatura si scos si juma de inaripata de la congelator..care deja o pregatisem inainte sa plec..de acu..pe cai

Mergi la inceput

astept cantarul

andanii

Mergi la inceput

71.4

Mergi la inceput