MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 4
brindusik spune:
fournicutza da se vede ca esti harnica de ai dat asa mult jos..ashea da.... ce inaltime ai?
da-ne si noua la cele cu fundu mare reteta succesului ?adik ce si cat ai mancat in astea 4 luni?ai facut sport?
ralu sa-mi dai si tu datele sa le trec in tabelas daca vrei
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Fournicutza spune:
scriu prost ca sunt cu fetita in brate.am mers la sala de 5, 6 ori pe sapt.de 2 luni am instructor personal.nu am mancat dulce, paine, la pranz doar gratar cu salata de cruditati, brocoloi, dovlecei pe gratar.....legume, dupa m,asa un iaurt dietetic mic si atat.in prima luna am mai rontait batoane de slabit pt ca mi-a fost f.greu sa renunt la dulciuri si cand simteam nevoia de dulce, mai rontaiam un baton.,
revin
ralu spune:
brindusik -fund mai mare ca al meu nu cred ca are nimeni de aici-am scris datele mele la pagina 3.
Pupici!
ralu spune:
wow Fournicutza de 5,6 ori la sala pe saptamana? Bravo tie!!
Es sunt tare sedentara, chiar daca am banda electrica acasa nu ma urc pe ea... dar sa stiti ca o sa ma apuc si eu de sport ca vad ca mai toate fetele se misca (nu ca mine). Apropo ce exercitii sunt bune pentru slabit?
Andanii - cred ca o sa dau si eu raportul impreuna cu tine-adica in aceeasi zi. Am vazut ca tu raportezi pe 24 ale lunii, nu?
Apropo- trebuie sa ma las de cafea ca am tendinta sa beau cam 4-5 cafele pe zii. Doar ca eu am tensiunea foarte mica si nu stiu cum o sa rezist fara ea. Aveti vreo idee cu ce sa o inlocuiesc care sa imi mai ridice tensiunea un pic?
hai ca va pup!
brindusik spune:
ralu scuze ca nu am vauzt ca dadusesi datele..cred ca am scris in acelasi timp
Stai linistita...ca nici eu nu fac deloc sport..si sufletul meu perechea maya care o dat 40 si ceva de kg la fel..preferam sa reducem din mese decat sa facem sport
fournicutza atunci se intelege de ce ai dat asa de bine jos..bv tie..asta e un mod sanatos de a slabi
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
maya_m spune:
salutaree fetele monti
de azi din nou pe baricade in cel mai serios mod posibil
ma simt grea din nou si nu din cauza de bebe asa ca mobilizarea
inca nu m-am cantarit ca n-am avut curaj asa repede dupa dezmat,mai astept cateva zile sa se mai duca din cele rele si apoi raportez
azi
md-o cana mare de kefir
p-o salata uriasa-salata,verde,ridichi,ceapa verde,castraveti ,rosie,ou fiert
c-cateva mere
ralu spune:
brindusik da cred ca am scris in acelasi timp.
maya- wow dar ce putin mananci seara. Resesti sa rezisti cu doar cateva mere?
pupici
Fournicutza spune:
eu azi:
md:iaur t dietetic 250 g+o felie paine integrala
pranz:supa de pui+piept pui+broccoli
dupa masa:un mar+o para(adica ora 16)
de acum pana miane dim beau 3 cani ceai verde si merg o ora la 18:30 la sala
cge spune:
Ralu, nici eu nu stiu cu ce ai putea inlocui cafeaua.
Eu tot beau 1 dimineata.
Cred ca merge sa o inlocuiesti cu ceai verde.
Si sucul de portocale e bun dimineata, iti da energie.
Fournicutza, f. mult ai slabit.
Felicitari ptr sport.
Eu incerc sa o gustare pe la 4 dup-amiaza, ca sa nu ajung cu foamea in gat acasa, si sa mananc mult la masa de seara.
Spor la slabit,
maya_m spune:
RALU de obicei nu ma napadeste foamea si asta se datoreaza si faptului ca beau mult ceai/apa cu lamaie
PUISOR am facut coronita cu spanac acum de paste...e de repetat