MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10
brindusik spune:
maya daca noptile esti preocupata cu altceva.....e normal ca dimi sa fii obo
io azi conform planului am mancat pe seara ciorba de afumatura(pe la 6) si acu la la 8 o mana de seminte si ceva struguri(nu mi se pare ok combinatia...)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
cge spune:
Julie, Brandusik, mie cu roll-onul asta de ochi mi-au trecut cearcanele. Dar dat temeinic si dimineata si seara.
De vreo 2 sapt. tot uit sa ma dau, si se vede diferenta.
Ralu, cu ciocolata neagra eu zic sa incepi cu cea cu 70% cacao, pana ajungi la cea de90%.
E singurul dulce permis, si decat deloc, mi se pare tare bun.
Am inceput sa recitesc o carte de Monti, si despre cafea zice ca zaharul ii strica gustul
Pe maine,
brindusik spune:
Julie te duci sus la Contul meu->Profil personal->Editeaza profil(e o listuta acolo)->Optiuni profil->Mail de la membri(Selectezi DA)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Buna dimineata!
La mine V=35 jumate. si intr-adevar conteaza! acum 10 ani numai ma gandeam sa slabesc si ma si pomeneam cu 2-3 kile jos. acu'... cand ma gandsc la slabit se suie kilogramele pe mine si mai abitir. A dracului batranetea asta!...
Azi la MD iaurt cu ou fiert si castraveti. acum mananc niste seminte sa ma scap de ele din casa.
la P am supa de pui si la C vreau sa fac chestia aia cu varza si mere. ma gandesc ca daca imi place combinatia asta cand sunt crude (in salata de cruditati), de ce nu mi-ar placea si fripte? sa vedem... mie imi place tare mult varza si toata familia ei.
Ptr cine e din Timisoara, azi incepe Gaudeamus si se tine in P-ta Victoria, nu in Unirii.
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
JulieX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik Julie te duci sus la Contul meu->Profil personal->Editeaza profil(e o listuta acolo)->Optiuni profil->Mail de la membri(Selectezi DA) Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
asa am facut si eu ... si tot nu apare PM mare si rosu, la mesajele pe care le scriu
sau apare? ia sa vedem...
JulieX spune:
eu am inceput ziua cu humus+ paine de casa si cafea
la pranz am supa de pui cu fidea din comert (mica, mica abatere, dar n-am incotro, nu-mi permite marimea frigiderului sa tin oale cu supa pt noi si supa pt fiica-mea)
am uitat sa va spun, cantarul a fost prietenos cu mine in dimineata asta: 72.4 kg , ceea ce inseamna ca sunt cu -0.1 fata de datele de pe prima pagina
brindusik spune:
io azi ce sa spun..azi imi e foame
Md:ultima felie de paine cu tarate si felie de brinza topita, lapte cu fulgi
G:2 prune, lapte cu nes, un ceai verde
P: nu mi-am mai facut salata ca mai aveam pui si am vrut sa-l termin..deci am tot piept de pui cu legume la tigaie(a se retine ca legumele mele is mexicane..deci porumb, mazare si morcov)
G:am un mar
C:o sa-mi fac salata mult dorita:kapia, castravete, rosii cherry si telemea(mananc gol ca nu vreau sa mai desfac noul pachet de paine ca nu mai mananc vreo luna paine de tarate)