Cu dragoste din Iasi (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

cum a fost la concert?
ia uitati ce veste buna - de pe pagina de fb a lui Alex Tomescu:
"Am o veste buna pentru toti cei care nu au mai prins bilete la concertul de ieri: Astazi, 6 mai, ora 19,00 la Biblioteca Centrala Universitara din Iasi - voi relua concertul cu Paganini. Intrarea LIBERA !! :)"

numai ca eu azi plec din Iasi...:(

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

asta voiam si eu sa anunt, Cristina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La concert a fost super. Multa lume, au stat si pe scena pe treptele corului, pe marginea salii. Mult tineret si multi copii.
Anka, chiar eram curioasa cat vor rezista copiii si au fost admirabili. Ma uitam la M si la colegul lui si ma asteptam sa se foiasca. Cel putin de unde stateam eu nu i-am vazut miscandu-se. E clar ca a prins.
Concluzie: Un maestru, un profesionist, un moment unic. Un concert bun.
Pacat ca nu e mai des.

Sincer, a fost superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

PS. Pentru Anka si Oana - Vedeti ca nu sunt mereu carcotasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

care, cine carcotas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Carmen, Alex e la 23? Si cate ore pe zi are de lucru acasa? adica teme? Deja ma ingrozeste subiectul scoala. Am avut azi un focus grup pe abilitati de comunicare la prescolari, si elevi I-IV si m-a ingrozit o mamica atunci cand a zis ca fetita ei, tot la 23.... sta pana seara tarziu la lectii.... Dar de joaca? mai are timp?

Dali, cu analizele la gradinita/scoala sunt perfect de acord. Daca testul a iesit pozitiv, medicul meu spune ca trebuie tratat, ca pentru moment e purtator sanatos, dar ii imbolnaveste pe cei din jur.... si in final, pe fond de imunitate scazuta, ii vine si lui randul....

fetelor, ati fost careva la ZUMBA? Daca da, cum vi s-a parut?
http://www.cursuri-dedans.ro/zumba-fitness-iasi.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata si o cafeluta cu lapte azi...asa ca e wk-end.
Am ajuns aseara la concertul e la BCU,(multumesc Herra ca ai anuntat aici, Anca pt ca ne-ai confirmat si Gabi pentru ca m-a sunat sa-mi zica din timp) a fost grozav, cel putin pentru mine. Octavian a fost incantat, si Matei, dar mai putin, ba ii amortise un picior, ba ii era somn,...ba...Oricum i-au placut proiectiile, si cum erau derulate inapoi la taierea copacului...a fost un inceput bun spun eu, sper sa mai am ocazia aceasta. Vreau sa va intreb ceva, mai ales pe cele nascute in Iasi: imi spunea o doamna, ca pe vremuri, la filarmonica sambata sau dumnica erau concerte speciale pt copii, era un domn care le prezenta instrumentul, apoi le arata cum canta si unele piese si despre compozitori, etc.. Ati prin asa ceva? Se mai face si acum?

Multumesc si va doresc un wk-end placut!
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Oana(Ghinetz), ti-am trimis un PM, sper sa-mi raspunzi. Multumesc.

Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna seara.

Lacramioara, eu merg la zumba si imi place la nebunie. :)
in pacurari pe langa kaufland.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dali77 spune:

multumesc tuturor pt informatii. ce sa mai spun? m-ati convins! acum va intreb care e un laborator bun de analize: bun in primul rand la corectitudinea analizelor, dar si la modul in care se face recoltarea propriu-zisa pt ca la analize la sange am vazut diferenta mari intre laboratoare din iasi (intr/o parte a fost ok, in alta parte l-a intepat de 2 ori pt ca nu ii gasea vena, iar la Sp de Copii, ce sa mai zic?! no comment)

desi eu mai am mult pana atunci, mi se par interesante discutiile voastre despre scoala. scoala 23 da in general teme multe, sau doar o anumita invatatoare? eu ma informez de pe acum unde sa NU dau copilul. sper sa ramana unde sa fie DA si sa se potriveasca cu generatia lui.

nu stiu daca ajuta, dar eu am auzit ca la sc Barsanescu este o invatatoare f. ok, care face toate activitatile cu elevii, dar care acum are cl a II-a. din pacate mie nu mi se potriveste ca generatie.

o zi buna

Mergi la inceput