Prietene la bine si la greu - 117
Raspunsuri - Pagina 7
ali762000 spune:
Fetelor copii vostri care au avut rosul in gat cat timp au avut febra, ca al meu de aseara pana acum nu ii trece febra scade pe moment si apoi iarasi urca si cu o doza de antibiotic data?
Scuzati intrebarea dar eu fiind incepatoare cu asa ceva .... poate vi se pare o prostie.
Si zicea doctorita ca sa ii dau alternativ paracetamol cu agocalmin? Cum vine asta? Intre paracetamol sa ii dau agocalmin sau in loc de paracetamol sa ii dau agocalmin? Si daca ii dau deseara agocalminul cu antibioticul are ceva?
dankutza spune:
Ali eu ii dadeam cate un puf - doua de spray Tantum verde pt durerile de gat. Binenteles ca nu casca gura ca sa ajung in gat, dar eu ii dadeam in gurita si prin saliva ajungea si in gat. Dupa 2 zile nu o mai durea gatuletul. Febra nu a avut. Doar dureri de gat, muci si tuse.
Alternativ paracetamol cu algocalmin, inseamna ca ii dai o doza de paracetamol si data viitoare (dupa 6 ore) ii dai algocalmin. MAi trec 6 ore paracetamol, apoi iar algocalmin.
Nu stiu daca algolaminul cu antibioticul dat o data, inseamna o problema. EU cred ca nu. Poate ar trebui sa le dai la o jumatate de ora - chiar o ora dupa algocalmin.
Multa sanatate!
grigore_tina spune:
Hristos a inviat!
Am pus poze noi aici
Ali iti zic si eu ca Dankutza:tantum verde pentru gatut.Noi pentru febra alternam nurofen(contine ibuprofen) cu eferalgan/panadol(astea au paracetamol).Eu algocalmin nu i-am dat niciodata cu toate ca am supozitor novocalmin in casa.
Noi am serbat pastele la curte.Invierea am sarit-o anul asta pentru a nu ii strica programul piticului.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!
grigore_tina spune:
Hristos a inviat!
Am pus poze noi aici
Ali iti zic si eu ca Dankutza:tantum verde pentru gatut.Noi pentru febra alternam nurofen(contine ibuprofen) cu eferalgan/panadol(astea au paracetamol).Eu algocalmin nu i-am dat niciodata cu toate ca am supozitor novocalmin in casa.
Noi am serbat pastele la curte.Invierea am sarit-o anul asta pentru a nu ii strica programul piticului.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!
ionelamaria spune:
Mneata
Ali, imi pare rau ca nu a trecut febra... din pacate poate tine mai multe zile. Sa nu fie virusel de a asa rebela... Asteptam vesti bune
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 13+
dana n. spune:
Hristos a Inviat!
Adevarat a Inviat!
Sper ca ati petrecut frumos de Paste.
La noi a fost cam aiurea, eu cu greturile mele iar David cu febra si cu o tuse urata...
De mai mult nu sunt in stare...am o stare...
Va pup pe toate!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 9+
ali762000 spune:
De azi dimineata nu a mai facut febra Mihai si nici pastile nu i-am mai dat in afara de antibiotic, oare e bine ca am intrerupt asa brusc? Mie doctorita de pe ambulanta mi-a zis ca sa nu ii mai dau numai daca vad ca face iarasi febra.
Dana imi pare rau ca treceti si voi prin situatii grele ca noi. Sanatate multa la puiut.
Ma duc sa ma intind ca de doua nopti am dormit iepureste.
laurairina13 spune:
Ali, te referi ca ai intrerupt tratamentul pentru febra, nu? Antitermicele se dau daca are febra, daca nu, nu e obligatoriu sa le dai la 6 sau 8 ore. Nu are febra, nu ii mai dai si gata. Daca te referi la Tantum verde, noua dr ne-a recomandat tratament de 5 zile cu 1 sau 2 pufuri pe zi. Ma gandesc ca ala alina putin usturimea din gat..
Sanatate multa!
Dana, hai ca mai e putin, vaz ca deja ai 9+. Te cred, eu m-am vaitat pe aici cel mai cel, de v-am zapacitDar a trecut, parca am si uitat, acum incep sa ma misc greu ca creste burta, mai incolo va rup urechile cu altele
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 21+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
lylyana.ion spune:
Hristos a Inviat!
Adevarat a Inviat!
Noi am petrecut binisor, era loc de mai bine, ne-au cam obosit plimbarile dintre neamuri cu burta plina
Dankutza, nu stiu sa iti spun exact pentru ce este fiecare dintre produsele recomandate, dar daca vrei, mai scriu o data lista si citesti despre ele, din ce am vazut si eu pe net, cat am apucat azi la sv, acelasi produs este si pentru alergii si pentru imunitate.
Multivitamin si mineral este asta http://www.secom.ro/multivitamine-pentru-copii--childlife--minerale-pentru-copii--vitamine--antibioterapie-0
Colostrum cu probiotice este asta http://www.secom.ro/colostru--probiotice--imunitate-copii--refacere-flora-intestinala--antiviral-copii--antiba-0-colostrum
Apoi de la Boiron sunt granulele Silicia si Oscillo, iar de la PlantExtrakt: Alfa alfa, Avena sativa, Calcarea carbonica, Pulmin histamin si extractele din muguri de brad, maces si coacaz negru, si bonus Vitamina C.Le gasesti aici http://www.plantextrakt.ro/homeopatie.php#
Dr este Nicoleta Bobe, are cabinetul prin Iancului, si e destul de aglomerata, eu am gasit liber abia peste 2 saptamani.
dankutza spune:
Lyly saru'mana.
Am facut si eu programare la ea pe 2 mai. Vreau sa o vada si poate se gandeste ea la ceva remedii homeopate sa-i faca lui Pinky pofta de mancare. Poate imi da ceva pt crestere. Visez si eu...