Prietene la bine si la greu - 117

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Il laud si eu pe Rares, asa, ca de sarbatori: cei cativa pasi pe care ii facea in joaca a inceput sa ii foloseasca, ocazional, pentru deplasarea dintr-un loc in altul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Laurairina ai inteles bine, i-am pus numai acum seara unul si maine il urmaresc sa vad daca face cumva febra, iar antibioticul il dau in continuare la 12 ore timp de 7 zile. A venit pediatra copilului acasa si la verificat la plamani si in gat , bineinteles gatul e rosu urat.

App am vrut sa va intreb daca copii vostri sau ati auzit sa aiba pe dinti mai ales in spatele lor pete albe (ca si creta)? Doctorita mi-a zis ca nu e format smaltu la copil pe dintisori si sa nu ma speriu ca nu e carie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

Iar dau eu cafea?
pt tot poporul de mamici de fulgusori

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Hristos a inviat!

LA MULTI ANI TINA

LA MULTI ANI SMARANDITZA

LA MULTI ANI CLRP

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Tina cum se face comanda la mytoys.de? Cat costa transportul? Cate kg maxim poti sa aduci? Mersi
Ma bate gandul sa-i iau ceva. Au ceva oferte. Poate vor mai multe fete sa luam ceva impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani, Tina si Smaranda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

sarbatoritilor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

LA MULTI ANI TINA

LA MULTI ANI SMARANDITZA

LA MULTI ANI CRLP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Multumim de urari.Noi ne-am serbat ieri (adica sf. gheorghe si ziua mea).
A fost frumos,am stat la curte ,am primit cadouri multe,nu am gatit ca aveam bunataturi de la pasti.
Dankutza si eu mai vreau ceva de pe mytoys.de.Transportul e 15.99 euro indiferent de greutate si de valoarea comenzii.Daca dam mai multe impartim plata transportului.Plata se face in avans cu cardul.Eu am avut comanda de 160 de euro cu tot cu transport si 30 kg.
Mi-au trimis dupa 4 zile un colet cu 5 kg si dupa inca 5 zile de la primul coletul cu 25 kg.
Mai explicit.Dupa o saptamana am primit un colet mai mic (5 kg) iar dupa 2 saptamani coletul mare.Vine cu cargusul.Ai awb la dhl.de ca sa il urmaresti.Sunt super corecti.
Daca va intereseaza ma ocup eu dar vreau banii inainte ca sa nu pun din buzunar.Cu o zi inainte de comanda am banii in cont si fac comanda.Confirmarea o trimit ei pe mail si eu o dau mai departe.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

La multi ani fericiti si imbelsugati sarbatoritelor:

TINA
SMARANDITZA
CLRP

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 21+ cu Iris Maria

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput