Prietene la bine si la greu - 117
Raspunsuri - Pagina 6
laurairina13 spune:
ADEVARAT A INVIAT!!!
SARBATORI FRUMOASE VA URAM SI NOI IN CONTINUARE!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 20+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
ali762000 spune:
AJUTOR!
Mihai are febra si nu stiu ce sa ii dau ca nu a fost bolnav pana acum. I-am dat paracetamol de o jumatate de ora, dupa cat timp pot sa ii iau temperatura si ce sa ii dau in continuare? Am inteles ca agocalminul se da dupa 39, el are acum 38.8. Daca ii pun pe cap o batista cu apa calduta ajuta?
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 AJUTOR! Mihai are febra si nu stiu ce sa ii dau ca nu a fost bolnav pana acum. I-am dat paracetamol de o jumatate de ora, dupa cat timp pot sa ii iau temperatura si ce sa ii dau in continuare? Am inteles ca agocalminul se da dupa 39, el are acum 38.8. Daca ii pun pe cap o batista cu apa calduta ajuta? ALI mama lui MIHAI |
antitermicele pe care le folosesc eu sunt siropurile Panadol si Nurofen pe care le poti alterna la 4 ore (odata Panadol, odata Nurofen si tot asa), sau supozitor Novocalmin (asta e mai puternic, eu ii puneam unul pe zi)
din cate stiu eu ar trebui scazuta temperatura in casa cu un grad-doua, nu infofoloit in hainute groase, baita in apa calduta (dar la ora asta e cam tarziu) si nu mai stiu
noapte linistita la toata lumea
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
dankutza spune:
LA ceea ce a spus Ancutza, as adauga si sosetelele imbibate in otet+apa si eventual infasurat intr-un scutec de finet stropit din abundenta cu apa si otet. In rest, astepti sa-si faca efectul Nurofenul/Panadolul. Multa sanatate!
ionelamaria spune:
mneatza
Sa aveti o zi frumoasa!!!!
Ali, cum e puiul?? Sper ca mai bine!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 13+
raluci_b spune:
Hristos a Inviat! Adevarat a Inviat!
Va pup cu drag si sper ca in suflet aveti lumina liniste si Pace.
Ali cum sunteti cu febra?
Lyly ma bucur ca ati rezolvat cu putza, si gata il intarci?
Noi am petrecut ieri un frumos botez de Paste, doua momente foarte frumoase si importante in viata oricarui om, incaodata preotul cu predica sa m-a facut sa realizez ca Pastele nu inseamna cozonaci, sarmale, miel drob etc.
Va pup tare tare
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 6+
ali762000 spune:
Buna!
Din pacate la Mihai nu i-a scazut febra si de dimineata am chemat salvarea la el. Concluzia: rosu in gat , nu stiu de cand o are ca semne nu a avut de asa ceva , adica ma refer ca nu inghitea greu si manca tot ce ii dadeam.
Am primit antibiotic (Augmentin) si Biotix parca pentru a nu face ciuperca iar pentru febra zicea asa paracetamol din 6 in 6 ore, sau alternativ cu agocalmin. Eu agocalmin nu i-as da daca nu trece de 39C.
Dar in schimb al meu copil a fost cat se poate de fresh parca nici nu avea temperatura (il trada numai fata mai ales ochii ca nu este bine), pai eu la aproape 39C eram ca o leguma in pat.
Va